Beste minner fra barndommens juletid🎄🎅🏻

Hei hei alle sammen;)
Da var vi allerede på 5 desember og jeg har tenkt endel på hva betydde mye for meg som liten når det kom til julen??? Så tenkte lage en liten bildecollage av diverse som var morsomt og har skapt fine minner for meg i desembermåneden .

Jeg elsket alt som hadde med lys og pynt å gjøre og liker det om ikke enda bedre nå;) 1 desember ble den spesielle julegardinen hengt opp på kjøkkenet og da var nedtellingen igang😀
Julegaven stod på det store kjøkkenbordet av treverk og nissene i kjøkkenvinduet .
Det ble bakt alle 7 slag pluss litt til klart til jul og gløgg ble servert da gjester kom.

Selveste julaften hadde vi kalkun da jeg bodde hos noen fra Finland og jeg synes det er helt normalt å ha den dag i dag( noe mannen nekter🤪)

Som barn er snøen viktig! Å lage snølykter og få tenne rester av stearinlys synes vi var enormt moro . Vi lagde snøborger og kriget. Ofte gutta mot jentene🤣vi akte og stod på skøyter så ofte vi kunne.

Julaften morgen var rutinen å se Disney julekavalkade og 3 nøtter til askepott. Vi hadde ikke mange kanaler akkurat da jeg var liten så NRK var det som var😉Kl 17 sang sølvguttene julen inn og det var etter dette middagen ble servert.

Romjulen ble brukt til julebukk!!! Å få kle seg ut og synge for andre og i tillegg få så mye julesnacks var beste for små unger ( fikk ikke mye godteri på den tiden ellers)

Så det som skapte en bra jul for meg som liten har jeg fortsatt med i voksen alder. Jeg må ha lys, krans, nisser og tar gjerne en tur i akebakken når den sjansen byr seg...

Lussekatter og luciatog hadde vi også hjemme... hvert eneste år...
Alltid en grunn for å spise enda mer🤣Rart jeg er en kakemoms den dag i dag!
Jeg tror det er viktig å tenke litt tilbake på hva som betydde noe for oss som små, så vi kan gjøre det med våre egne barn.
Lage juletrelenker av glanspapir og hjerter til å henge på treet. Bake pepperkaker og lage nisser av doruller og bomull😀

Hva er dine barndomsminner???

Tina💕

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
flotte minner 😊nouw.com/livetmitt93
TinaYoungHansen
TinaYoungHansen,
man skal bruke litt tid på å ta frem de tingene man elsket som barn❤️nouw.com/tinayounghansen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229