Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okej, bloggandet har varit på botten på sistone. Men det är ju för att jag är det. På botten. Vill bara, bara sova och gömma mig under täcket. Inget är kul och allt är jobbigt. Dessutom känner jag en enorm press från olika håll och personer angående olika saker. Det har gått lång tid nu, och folk börjar bli otåliga. Alla har sympati för en sjuk människa tills denna människa varit sjuk för länge. "Ryck upp dig".

Samtidigt som jag känner mig som en sjunkande sten har jag en enorm lust att röra på mig. Flytta till en ny lägenhet, resa, rymma. Fast jag vet ju med mig att miljöombyte alltid gör mig mer stressad.
Trots detta ska jag ändå åka på lång-weekend till fjällen i slutet på februari. Har redan börjat mentalt förbereda mig. Snälla låt det gå.

Jag hallucinerar inte längre och det tar jag som ett gott tecken mitt i all skit. Däremot är jag enormt detached från mina känslor och har svårt att avgöra vad som är vad. För det mesta känner jag bara en stor klump av allt och jag vet inte hur jag ska sålla ut vad som är vad och vad som är brådskande. Jag är inte ens säker på att jag vill.

Samtidigt har en mängd nya bekymmer dykt upp. Men inget nytt år utan nya problem. Än så länge har jag inte orkat ta tag i dem och jag känner hur tiden rinner ut. Jag skulle vilja gå i ide någonstans djupt, djupt inom mig och låta kroppen gå på autopilot tills jag orkar ta hand om den. Jag hetsäter godis för det är det enda som går ner, mat blir bara en stor klump som tuggas till domedagen. Jag vältrar mig i mörker och duschar inte om jag inte absolut behöver. Ibland kan jag åka iväg på grejer, middagar. Men det tar alldeles för lång tid att återhämta sig efter dem.

Nej, det är inte kul just nu. Livet. Men jag fick i alla fall umgås med de jag älskar på alla ♡ dag.

Likes

Comments

1. Har världens mensvärk och vet inte var den kommer ifrån (äter minipiller för att slippa mensen helt och har inte slarvat eller något med dem)
2. Är så söt- och saltsugen pga ovanstående anledning att jag vaknar mitt i natten redo att smälla i mig en hel tårta och kan inte somna om pga hungrig
3. Disken i köket har hopat sig igen men har ca 0% lust eller energi att ta tag i det plus att jag måste ligga som en fällkniv för att inte skrika
4. Är yr i huvudet pga sömnbrist
5. Inser nu att alla irritationsmoment för tillfället är mensrelaterade vilket gör mig ännu argare

Likes

Comments

Hej hörni!

Fan vilka pissiga månader det har varit på sistone. Blä. Men idag var det skoj. Vi var ca 15 pers som hade traditionsenlig julklappslek och pizzakväll idag. Var så kul!!! Kom hem med en snögubbeburk, jättesöt.

Här är två värdelösa bilder från kvällen eftersom jag aldrig kommer ihåg kameran:

Hur man (vi) kör julklappslek: Alla som deltar tar med sig en present var för överenskommen summa (vi brukar köra 50kr). Ni behöver minst 1 tärning. Lägg alla presenter i mitten. Alla turas om att snabbt slå tärningen. Får man en 6:a får man ta ett paket från mitten. Har man redan ett paket i famnen får man byta till ett annat från mitten. När alla har ett paket i famnen ställer ni timer. Ju mindre tid, desto stressigare. Vi körde på ca 20 min eftersom att vi var så många, men det blev nästan lite för mycket. Nu gäller det att skynda! Fortsätt med tärningen. Vid 1 och 6 får man byta paket med någon annan och man måste byta. Man får inte ta tid på sig eller tänka efter, utan det ske så snabbt som möjligt. Kör på till klockan ringer, lägg ev till en paketsiffra på tärningen om det går långsamt. När tiden gått ut har alla ett paket var. Om någon sitter med sitt eget paket kan ni antingen lägga på mer tid eller byta sinsemellan om ni är överens. Sen är det bara att öppna en i taget och avslöja vem det är från 😊

Likes

Comments

Jag är så arg idag. Kommer på mig själv med att fräsa åt alla emellanåt och det är skitdrygt. Vill ju inte vara grinig liksom.

Nä, åker hem snart och gömmer mig under täcket. Får räcka.

Likes

Comments

Vet att detta "ordspråk" egentligen syftar på karriär och livsmål osv men har levt efter detta när det gäller mina diagnoser sen jag var fjorton år, förmodligen yngre. Jag tänkte att om jag bara fejkade att jag mådde bra tillräckligt länge skulle jag tillslut må bra. Och jag blev bra på det. Sjukt bra. Så bra att folk beskrev mig som en glad och uppåt tjej när jag bara ville dö på insidan.

Men ibland går det bara inte att fejka. Jag bestämde mig i år för att sluta hitta på ursäkter och säga rakt ut när jag mådde skit och jag har blivit bättre på det. Men jag är fortfarande samma person med samma behov av att inte göra folk besvikna och som vill verka "normal". Men den senaste veckan har varit katastrof. Jag tror att det är för att verkligheten kom ikapp mig lite för snabbt och lite för hårt och jag, dom balanserat på en mikroskopisk tråd sen i somras, pallade inte trycket. Jag fick en panikattack och jag blev sjuk. Alltså sjuk, feber och hela köret. Jag känner mig svag i både kropp och själ och jag vet inte om jag orkar det jag borde orka och jag är arg på mig själv.

Men jag måste ta det en dag i taget. Kanske känns det bättre imorgon. Snälla låt det kännas bättre imorgon.

Likes

Comments

Idag har jag varit duktig. Känner mig nöjd med mig själv. Gick upp i tid, åkte till läkaren där jag hanterade samtalet själv för en gångs skull (brukar alltid vilja ha någon med, för att säga till lite mer på skarpen om jag inte vågar, eller bara som sällskap så att jag faktiskt tar mig dit) även om pappa var med och i beredskap, lämnade in lite papper som skulle godkännas, fick ny medicin som jag hämtade ut och sen åkte jag och handlade nödvändigheter och gjorde sista shoppingen till syrrans present. Efter det hämtade jag en riskokare som jag köpt begagnat av en tjej i stan och sen hem till middag en vettig tid (18). Unnade mig kexchoklad som belöning. Och nu är jag redo att sova, minst tre timmar innan jag vanligtvis somnar. Allt som allt en bra dag! Imorgon ska jag spela the sims 4. PUSS

Likes

Comments

Det har snöat sen sist! Inte helt säker på hur jag känner för det än men vi får se. Var i alla fall inte kul att isskrapa bilen. Och blev lite stressad pga har inte vintergarderoben iordning än. Alltså inga vinterskor, inga handskar och hade gärna skaffat en ny mössa. Men lever man på existenstminimum får man ta en sak i taget. Skor är viktigast, kan inte glida runt i mina sneakers  (verkligen glida, är ju halt på vägarna!) så länge till. Får se om jag orkar "shoppa" i veckan.

Har förövrigt börjat kolla om serien The Mindy Project och blir så glad av den? Perfekt kravlös feelgoodserie. Finns på hbo om någon undrade.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Fortsätta titta antar jag. PUSS

Likes

Comments

Igår var det party! Emma och Tobbe har i princip fått hem allt till nya lägenheten så igår bjöd de in till inflyttningsfest med halloweentema. Jag velade mellan två dräkter in i det sista men tillslut fick det bli mimare. Var så himla kul! Här är ett axplock av bilder från kvällen:

Fler bilder kommer så småningom tog sååå mycket kort!

Likes

Comments

Är i säng i tid idag så då passar det väl bra att göra en sådan här lista och reflektera över dagen eller nåt? (Är mest uttråkad).

Dagens humör:
Ganska pigg, vaknade inte så sent ändå och fick lite gjort och sånt blir man ju glad av. Enda minus är att jag har fått halsbränna blä.

Dagens borde:
Handla, så check på den! Borde också ha diskat men too late now...

Dagens frisyr:
Uppsatt med diadem så noll hår i ansiktet vilket är. Så. Skönt.

Dagens smink:
Inget. Innan i år brukade jag iaf ha mascara och eyeliner varje dag men i år har jag knappt sminkat mig alls. Vill vara snygg men orkar liksom inte så meh.

Dagens klädsel:
Poloklänning och leggings. Mjukt och skönt.

Dagens planer:
Skulle hjälpt Emma flytta mer grejer + sätta upp gardiner och så men det blev inget.

Dagens materiella vill ha:
Fina sminkborstar, typ dessa. Super onödigt, särskilt med tanke på svaret på frågan ovan MEN ÄNDÅ man kan väl drömma osv

Dagens fundering:
Om jag kommer klara av att jobba lite i december. Är skiträdd för att krascha igen asfgjsjdgkekd.

Dagens tråkigaste:
Det regnade hela dagen. Och inte mysigt regn utan mörkt regn. Och så halsbränna då.

Dagens längtan:
Längtar till lördag!!! Då blir det äntligen Halloweenfest! Har dock inte helt hundra bestämt dräkt än så det är ju lite... Stressigt.

(Listan är härifrån).

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw