SAMVÆR MED SITT BARN

Det å dra på samvær til sitt barn er ikke lett, verken for mor eller far. Det er mange tanker og følelser i bildet, alt man ønsker er å kunne ta med seg barne sitt å gå ut fra det rommet med fire vegger, leve et normalt familie liv som mulig. Ikke bare vi foreldre som har et stort savn, resten av familien også! Besteforeldre, oldeforeldre, tanter, onkler og så videre.

Jeg kan hånda på hjerte si at jeg har opplevd gode og dårlige samvær. Denne jeg hadde i dag tok seriøst kaka! Jeg er sjokket, fortvilet og ikke minst forbannet over hele situasjonen. Et samvær skal legges opp slik at den blir best mulig for mor/far, slik var det ikke i dag for meg. Nå skal jeg fortelle litt om denne morgen dagen, for dere. Kom inn til barnevernet der samværet fant sted, lyste opp og mamma følelsen varmet godt.

Tok ikke lange tiden før jeg følte en ubehag i rommet, prøvde så godt jeg bare kunne å unngå det ubehag jeg kjente der inne. Lekte like godt videre, så i bok og smilte mye. Hadde heldig hvis med meg et ekstra øye på samværet og personen selv la merke til at jeg ble litt passiv. Dette er i grunn langt i fra meg, slike samværet er bare ikke koselige - forståelig nok!

Det øyet la også merke til det samme som meg, der fostermor tok litt plass. Jeg har alltid likt denne fostermoren, belive me. Alltid hatt et godt øye til henne, de siste mnd har jeg rett og slett slitt mer og mer med henne. Synes det er ubehagelig å ha henne til stede under samvær, da ho tar en del plass og stjeler en del av oppmerksomheten til mitt barn. Feks i dag, stolen ho satt på var nærme døra og hadde full kontroll over meg og baret mitt. Når barnevernet vet jeg alt sliter med at ho er til stede, hvorfor flyttet de henne ikke på hjørnet av sofaen? Hadde de ønsker mor og barn skulle hatt et bedre samvær hadde de gjort det, ikke i denne sammenheng. Det gjør meg trist!

På slutten av samværet fikk jeg et lite utbrudd, jeg sa mitt, godt var det. Alt jeg skulle ønske var at mitt barn ikke var der når jeg ikke la skjult på mine følelser, her må alle huske jeg er bare et menneske jeg også. På lik linje som fostermor og andre. Håper at neste gang det er samvær og fostermor er til stede er at ho trekker seg tilbake og lar mor og barn ha et fint samvær sammen ♥ Barnet fortjener et godt samvær med gode opplevelser med mor også far selv sagt.

Samværet for i uke kan jeg ikke andet en skryte opp p skyene, det var fantastisk. Fosterfar holdt seg på side linjen og slik ønsker jeg at det skal være videre. Ting blir så mye bedre for alle partner. Det gjør meg trist å se åssen ting er blitt mellom fosterforeldrene og mor til barnet (ønsker ikke å uttale meg om far), da vi har hatt en god relasjon tidligere. Den gode relasjonen savner jeg. De gjør en god jobb for mitt barn, det skal de ha. De vil aldri bli mammaen eller pappaen til dette barnet, dette barnet skal hjem. Mor og far har vunnet nemda før og har en sjanse til å gjøre det igjen!

#barnevernet #barnevern #barn #fosterhjem

Liker

Kommentarer

Superheltmamma,
Jeg tenker mye på deg.. Jeg finner ikke ord. Jeg har fulgt deg ganske lenge, selvom det har vært opphold i blogglesinga mi nå og da. Men jeg kan rett og slett ikke forstå hvordan dette kunne skje med deg.. Eller vent.. Jeg har jo opplevd BV selv, og vet at de bare gjør det de vil til tider. Om du vil, så ønsker jeg gjerne å komme i kontakt med deg. Jeg støtter deg 100%, og er ikke i den minsten tvil om at dere er fantastiske foreldre <3
superheltmamma.no
tinastangstuen
tinastangstuen,
Takk så masse ❤️ Tar nok kontakt når jeg er klar 😊
nouw.com/tinastangstuen