Två bilder på mig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Det har varit julafton och det var ju mysigt. Men jag kom och tänka på att julafton visst det är trevligt och mysigt, både att få och ge julklappar, men tänk er det finns faktiskt flera miljoner människor som inte ens har mat eller någonstans att bo på. Här i Sverige har vi det så jäkla bra och vi blir sura för att vi inte fick den där iPhone 6 plus eller en laptop, ett spel. Var glad för vad du får och har istället. Vi i Sverige har alltid svårt att hitta julklappar till varandra, vad beror det på? Jo för att vi har det bra och lever ett bra liv, vi har redan så mycket grejer så folk tycker att det är så svårt att hitta någon bra julklapp. Tänk på dom som flyr den här tiden som kanske inte har någonting kvar, dom kanske har mist sin familj eller sina barn. Här sitter vi och får massa grejer som vi faktiskt redan har, vi äter massa julmat så vi nästan spricker och vi Ivar såklart massa mat över i flera dagar! Tänk på FAMILJERNA som inte har någon mat alls, deras barn kanske svälter! TÄNK EFTER FÖRE! Tack!

Likes

Comments

Dagens Outfit!! Tröjan är från Lindex! Shortsen har jag ingen aning om (dom är gamla.) Haha😂😂❤️

Likes

Comments

Tänkte skriva ner 10 låtar som jag tycker är bra och tipsar er!!

1. All Over The World, The Fooo Conspiracy

2, One Last Time, Ariana Grande

3. Ta Mig Tillbaka, Darin

4. Juliet, Darin

5. Roller Coaster, The Fooo Conspiracy

6. Dör För Dig, Danny

7. I Know, Shift K3y

8. Thinking Out Loud, Ed Sheeran

9. Hero, Enrique Iglesias

10. Like No One's Wathing, Molly Sanden

Likes

Comments

Hej! Ett litet tips på en bra träningsapp som heter seven. Jag har bara använt den i 2 dagar än så länge men jag tycker att den är riktigt bra!

Likes

Comments

Hejsan! Idag klockan halv 8 väckte mamma mig och vi skulle åka båt med min morbror som vi var hos igår och min kusin som heter Johan. Vi skulle kolla på Roslagsloppet, och jag är faktiskt inte så intresserad alls av båtar eller bilar men det var mysigt och bara få åka en liten tur med båten! Hejdå!

Likes

Comments

Jag är verkligen ingen människa som tycker om att ligga o sola! Men blev tvingad av mamma och följa med ner till bryggan hos min morbror. Vi var tvungna att köpa fanta innan. Sen la vi oss på bryggan och som vanligt tröttnade jag efter en 30 minuter! Men sen kom min storebror ner också då blev det iallafall lite roligare att vara där. Klockan 3 var vi hemma och fixade iordning maten! Jag åt lax idag igen, så gott!! NATTI NATTI!

Likes

Comments

Sitter vid ett bord här på Edblads och har precis ätit mat🍗 Nu blev det lite Musikunderhållning också! Fick faktiskt höra en sång av Robert Broberg!❤️ Om ni inte vet vem han är så måste ni kolla in honom, han är riktigt rolig! Tyvärr så har han ju precis gått bort!😭❤️

Likes

Comments

Lite snacks såhär på eftermiddagen!! Det är aldrig fel!😍

Likes

Comments

Rökning!?? Vad är det ens? Varför ska det finnas och vem f*n kom på det!!!?? Så onödigt! Jag förstår inte att vissa ungdomar röker för att andra ska tycka att det är coolt och häftigt, men egentligen så tycker ju ingen att det är speciellt coolt. Det är bara dumt!! Vem kom på att man ska ta massa farliga ämnen i lungorna som man senare lätt kan dö av? Hatar är ett väldigt starkt ord men jag måste faktiskt säga det, jag hatar folk som röker! Som förstör deras liv och även andras liv. Min mamma till exempel, hon röker och jag tycker inte om det, när man står bredvid någon som röker kallas det för passivrökning. Det är vad jag gör nästan varje dag för att mamma aldrig kan typ gå ifrån när hon ska röka!? Jag själv har aldrig tyckt om rökning eller nånting som har med droger att göra och har aldrig testat det! Jag vet att det finns grupptryck och att det är svårt att kanske låta bli när ens kompisar säger åt en att testa. Snälla ni som röker tänk på er själva och andra i eran omgivning!! Det är farligt för båda med den förbaskade röken, jag kan säga att den är inte nice att bara känna lukten ifrån!!

Likes

Comments