GudomligInspiration

Tina Rose

Enmodern booster i en modern tid

FeelGood yeh yehGudomlig inspiration är det som jag vill ge till dig från mitt hjärta till ditt. Jagvill visa dig att det ska vara gott att leva. Det är din gudomliga rättighet.

Tänk om allt varmöjligt? Min vän det är det. Jag ska visa dig hur du ska göra, för att du skamå bra. Jag vet att vissa dagar är jobbigare än andra. Man frågar sig, ska detvara så här?

Allt handlar omhur vi ser på saker i våra liv. Vilket liv väljer du? vad fokuserar du på? Hurmycket kraft lägger du ned, på det som du inte vill ha i ditt liv?

Du har alltidett val även om du inte tror det. Så min vän jag hoppas att du vill läsavidare. Häng med nu på en spännande resa.

Du ska få veta Universums hemlighet, somkommer att få dig att förstå att du skapar ditt liv, genom det du väljer atttro på. Nu kan du kasta ut den utslitna offerkoftan. Den behöver du intelängre, den är förbrukad.

Ditt nya livkommer bara att bestå av dina medvetna val. Problemet är att, det ibland är såsvårt att veta vad man vill. Känner du igen dig. Sedan kan jag ibland tycka,att ju mer jag vet, desto svårare blir det. Jag menar att, det ibland är sålätt att krångla till det för oss. Vi gör det svårare än det egentligen är. Hållerdu med mig? Jag tror att det enda vi behöver göra, det är att försöka att må såbra som möjligt. Varför då? undrar du.

Har det hänt attdu har känt dig lite nedstämd, utan att veta vad det kan bero på? Det är dåtroligt, att du har fått ett energi läckage. Vi människor är inte så bra på attta hand om oss själva alla gånger. Det kan ibland vara lättare att bry sig omandra.

Att alltid låta andra gå först i kön, det göratt du sätter dig själv sist. Så vad är det då för signaler som du, sänder uttill universum? Fint du gissade rätt. Universum kommer i fortsättningen se osssom om vi inte vill ha något för egen del. Ve och fasa! Vet du vad det betyder?Vi får inget. Nu är det dags att du får ta del av några exempel direkt frånmitt liv.

Jag ska berätta fördig hur du ska göra för att få det du vill. Vi ska göra en resa tillbaka itiden till oktober förra året. Jag hade bestämt mig för att söka en film roll i en väldigt känd TV serie.

Nu ska du få vara med på något häftigt. Detförsta jag gör det är, att se till, att min energi är hög, att jag är fylld avglädje. Mina tankar är att, det här ska bli så kul. I den stunden funderar jaginte på hur det ska gå eller inte. Är du med mig? Jag fokuserar på att haroligt. Man kan säja att jag är fokuserad på det jag gör, men ändå avslappnat.Jag skickar in några filmklipp från FB Tinas filmklipp och bara förväntar migatt självklart får jag provfilma. Detta är första steget. Sedan är det, att hais i magen och vänta.

Här på dettastadium, är det många som faller, tro mig. Att vänta med avslappnad attityd,kan vara svårt.

Varför är det såviktigt att vara avslappnad och ändå full fokus? Jo min vän, så fort du troratt det inte blir något av det hela. Ja då har du redan förlorat loppet. Detkanske är därför det heter att ha is i magen.

Hur gick detundrar du nog, eller hur? självklart så ringde telefonen en dag när jag hadehöga energier och bara var nöjd med tillvaron. Jag var utvald att få provfilmai Karlstad. Yippi I feel good yeh yeh eller hur?

Så kom den storadagen, det var dags att fara iväg och provfilma. Jag hade jobbat med minaandliga muskler, du vet affirmationer och en stark visualisering. Jag kände migverkligen laddad.

Konsten attlyckas ligger i att man redan har gjort det i känslan innan man gör det i detverkliga livet. Jag gled in som en drottning, är du med? Kan du se mig hur jagsäkert går in för den tuffa uppgiften.

Man tror ju attman ska få möta alla kändisar som är med i serien, men ack vad man bedrog sig. Ickesa nicke, man är helt utlämnad åt en ensam kamera o en som filmar. Det är inteså lätt att få fram den där rätta känslan på kommando.

Vill du veta hurdet hela gick? Det berättar jag i nästa avsnitt kram från mig.


 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Hej på er igen! ju mer folk jag pratar med desto mera förstår jag

 hur viktigt det är att tänka rätt. Människor är fångna i sina egna värderingar.

Som ni förstår så har jag hur mycket jobb som helst. Det är så många människor som verkligen tror på lagen om attraktion, men ack så få det är som får den att fungera.

Min personliga åsikt är att jag tror vi har så lätt att ta på oss offerkoftan när saker känns jobbiga. Håll med om att visst är det lättare att få skylla sitt eget lidande på andra.

💗Vad skulle det innebära för oss alla om vi från och med idag bestämmer oss för att ta ett eget ansvar för hur vi mår. Va kan man bestämma hur man ska må! är det många som säjer ja min vän vi är de enda tänkarna som bor i våran kropp......

Tänk dig glad! tänk dig framgångsrik!

Jag har startat min blogg för att kunna vara ett ljus i mörkret

 för dem som behöver mig. Prova gärna mental styling i 10 minuter gratis.

Vem vet jag kanske kan hjälpa dig........


Likes

Comments


Hej på er alla underbara människor. Nu är underbara jag tillbaka, förstår om ni har saknat mig. Jag begär inte att ni ska gnaga av era skosnören i ren desperation av längtan efter mig. Jag tänkte skvallra lite nu när jag har lite tid över. Kan ni tänka er att häromdagen lyssnade jag av min rosa telefonsvarare. Himmel och pannkaka vet ni vem som var i den.....

Håll i er nu...det var ingen mindre än Stefan Löfven (blivande statsminister)

Har han ringt er också? Kanske ett nytt sätt att få väljare. I alla fall jag kände mig smickrad.

Kram på er alla godingar.....<3
Likes

Comments

Hej på er alla underbara vänner! Mitt liv rullar på bra nu. det händer saker hela tiden. sen jag började med Webb TV så har det blivit en hel del som ska fixas. Den här gången har vi filmat från Sveriges äldsta folkpark Krokbornsparken i Hällefors.

1796 byggdes den för att arbetarna skulle få lite roligt.

Filmen som jag nu vill visa dig är därifrån.........

Likes

Comments

Hej alla vänner! Nu kan ni följa mig på Webb Tv. Det är många som har bett mig om

att starta en You Tube kanal.Så mina vänner här är den.

 I mitt jobb som mental stylist så träffar jag människor hela tiden

 som behöver extra kraft och energi. Det här är mitt sätt att dela med mig.

Hoppas att du gillar klippet...många kramar från mig...vi ses snart.
.


Likes

Comments

God morgon alla underbara soltörstande vänner! Är det nån av er som är trött på regn och kyla?

Tokig fråga eller hur.ni som känner mig vet att jag brukar prata om attraktionslagen. Visste du att enligt den magiska lagen, så är det så att allt vi är upptagna med att tänka på, det ger vi energi. Så vad är det vi har lagt energi på jo vädret. Tänk vad skulle inte kunna hända om vi gemensamt nu kunde tänka och tala sol och värme. Det finns något som heter det globala tänkande. Nu ändrar vi på det eller hur?


Tack för sol och värme....Tack för solen och värmen.....kram från mig....


Likes

Comments

Hej på er alla mina vänner! Här vill jag dela med mig av när jag blev intervjuad av Annica Frantz på nationaldagen.

Jag tror på att allt är möjligt för oss människor om man vågar att fortsätta att tro på det goda. Vissa dagar är ju inte så kul alla gånger, men det är då det är extra viktigt att sjunga på låten i feel good.......Nu vill jag önska er alla en fantastisk dag av kärlek och mirakler.

🎵


Likes

Comments

God morgon alla underbara människor! Förlåt mig jag har inte tagit mig tid att skriva här på ett tag.

Jag tycker ibland att livet bara rullar på och man hinner inte hälften va man lovat sig själv att göra.


Här kommer en hälsning från Borlänge.....

Jag har rest en hel del varit ute med mina föredrag.. I bland undrar jag vad jag håller på med.

Det tar även på mina krafter att vara ett kärleksorakel för alla människor... Men vet du när jag själv blir trött och ledsen och känner mig värdelös. Då är det en sådan tröst att veta att jag har kunnat hjälpa en annan människa att må bra och då får jag kraft och styrka och min glädje återvänder till mig.

Du min vän glöm aldrig bort att hur du än känner dig.. det är bara tillfälligt snart känns det bra igen.....

Du ska få några bilder från mina föredrag och även lite videoklipp från när jag blev intervjuad av Annica Frantz.....kram jag återkommer snart med lite  mera från mina äventyr....kram <3

Likes

Comments


Better Blogging Nouw