Tänk om, ja tänk om. . .


Som liten har jag haft drömmar att om att kunna göra allt det där som alla drömmer om, Resa och se världen och upptäcka plaster jag aldrig trodde fanns. Ja ni vet hinna göra alla de där sakerna som alla vill göra när man är ung.

Ett utav mina mål i mitt liv var att jag skulle se världen, vara berikad på minnen av världens alla fina platser. Vara med och skapa något, något som man en dag kan titta tillbaka på och säga " det där har jag gjort ".

Ibland tänker jag för mig själv att tänk om jag visste det jag vet idag? Att jag är berikad på så mycket mer än bara resor, på materiella ting som ändå inte spelar någon roll?

Tänk om, ja jag säger bara tänk om jag visste som liten att jag skulle skapa något, skapa något som jag känner en sådan stolthet, värme, glädje och kärlek för. Tänk om jag visste då att jag 28 år gammal skulle vara berikad med 3 helt fantastiska barn, som dessutom jag skapat tillsammans med mitt livs kärlek. ja bara tänk om jag visste det som liten.

Tänk att man ibland som liten kunde känna en rädsla för framtiden, för vad man skulle bli och för hur långt i livet man kommit.

Livet är alldeles för kort för att tänka om, tänk om jag. Ja tänk om du gjort si eller så men då hade man heller inte varit där man är idag.

Många gånger har jag fått höra att det är nu barnen är små, det är nu dem gör framsteg och det är nu tiden är rolig tillsammans med dem som små. Jobba inte så mycket, spendera mycket tid åt barnen, ni lever bara en gång.

Just precis vi lever bara en gång, världen är förändrad och vet ni vad? Jag både jobbar hårt, tar hand om min familj, reser och omfamnar dem med värme och kärlek. Jag vill ge mina barn stora som små en berikad barndom på kärlek, trygghet & minnen för livet.

Jag vill kunna ge mina barn redan nu som små, några utav mina drömmar. Men pengar växer inte på träd och därav måste vi jobba slita hårt för att kunna ge våra barn en helt fantastisk uppväxt, med resor, kultur, gemenskap men framför allt verkligheten. Verkligheten av att alla dessa drömmar inte växer på träd, utan att vill man ha något i livet måste man också kämpa för det.

Jag vill ge en verklighet som är verklig. Att detta är livet var tacksam för du lever det bara en gång.

Tacksam till livet och vad det har att ge !

Kram T

Gillar

Kommentarer