VIDEOBLOG

Likes

Comments

louise,
Du sagde aldrig i din video hvad din pudder hedder?? altså hvad slags og hvad mærke??:)
louise
sofiescloset
,
Jeg glæder mig til, der kommer flere videoer op! Blusen du har på i videoen, hvor er den fra? Den ser super sød ud :-) www.sofiescloset.dk
Pernille Christensen
,
Rigtig god video! Hvor er din bluse fra, du har på i videoen? :-)
Sofie
,
Hej Tina Maria:-) Jeg læste lige at du skal se the vampire diaries! Nu er det sådan at jeg også er MEGA stor fan af det, så ville endelig bare høre hvad du synes om det? Og om du er til Stefan eller Damon? Jeg er personligt til dem begge! Så lækker er de begge to! Håber du vil svare på mit spørgsmål:-) Knus:-)
Sille
,
Det var en rigtig god video men kan du ikke Lave en video hvordan du laver dine krøller i dit hår <3
helenasimonsen34,
Hej Tina Maria<3 Jeg ville bare lige sige at jeg elsker når du laver video'er, fordi jeg elsker at se dig levende hehe eller hvad man kan sige, og jeg elsker at høre dig snakke!<3 Jeg er rigtig taknemlig for at du gider at lave en blog, og at du gider bruge så meget tid på det!:-* Du er mit største idol, og jeg ser virkelig virkelig virkelig op til dig!<3 Vi er så ens, og du hjælper mig når jeg har det svært!<3 Jeg elsker dig rigtig meget, og vil så ubeskrivelig gerne møde dig!<3 Jeg håber du har det godt, og jeg savner at skrive med dig en gang i mellem!<3 Jeg syntes det kunne være en god ide, hvis du lavede et opslag hvor alle kunne stille dig spørgsmål, og du så senere kunne svare på dem i en video eller hvad du nu har lyst til!<3 Hilsen Helena<3
helenasimonsen34.wordpress.com
Frederikke Lindkvist
,
Hej Tina Maria. Super fed video/ blog du har fået lavet! :) ved bare ikke helt hvordan jeg skulle få fat i dig over bloggen.. Har prøvet lidt at skrive over denne her email, men det ser ikke ud til at i svare.. [email protected] Håber du kan hjælpe, svare :)
mette,
hvor længe har du været model
tinamaria
Mette
,
Heej Tina Maria vil du ikke godt lave nogle flere vodeoer om dig selv og din barndom og måske hvor du går en runde i din lejlighed ;-)'knus mig der syntes du er rigitg flot. P.s hvordan bliver man en del af din blog sådan så man følger dig??
Tenna Jensen
,
Hej Tina Maria . Hvad hedder den hårfarve du har :)? - den er virkelig flot .