THE PERFECT GIFT GUIDE

BEAUTY

Reklame // Molton Brown

Godaften piger. Jeg har sammensat mine favoritter fra Molton Brown, som er perfekte gaveidéer, hvis man står og ikke ved, hvad man skal give i gave juleaften. Jeg elsker Molton Brown og er så glad for, at de endelig har fået en butik i København. (Købmagergade 40, København) Jeg kan nemlig huske dem fra da vi boede i London og det er altså bare et så lækkert brand med fantastiske produkter. Bonus-info: de tilbyder gratis håndmassage inde i butikken, så sving ind forbi og nyd det, mens du samtidigt får prøvet produkterne. Her får I min oversigt over gode tips til ønsker:

Til manden, der har alt:

Hvad giver man kæresten eller faren, der har alt? Her er mit bud - de lækreste produkter fra Molton Brown med dyb duft af sort peber. Mange mænd har en tendens til ikke at gå op i krop og velvære, men det betyder ikke, at de ikke ville elske at få produkter til dem selv. Både til badet, efter badet og parfume. Cremerne fåes også i rejsestørrelser, hvilket jo er perfekt, hvis han er en mand, der rejser meget. Kunne være en sød idé, hvis man ikke aner, hvad man skal give i år under juletræet. En håndcreme i den lækre ende, kunne også være en mulighed som en lille ekstra gave. Det er i hvert fald noget min kæreste elsker at have liggende i bilen og denne er med hvid trøffel. Mmm...

Til sin kære mor:

(Jeg håber ikke min mor læser med denne uge) Min mor var et hårdt forløb igennem sidste år med brystkræft, operation, kemo og stråling. Hendes hår når hende nu igen til skuldrene efter at have været helt skaldet. Så i år tænkte jeg at finde nogle super lækre produkter til hendes nye hår - en lækker shampoo og en matchende conditioner i serien, Nurturing. Og til slut en lækker hårmaske, så hendes hår kan få en masse kærlighed. Det ved jeg er noget hun kommer til at elske at kunne forkæle sig selv med, hvilket for mig er det vigtigste. Så denne lille gaveæske vil være under juletræet i år med en lille kærlig hilsen om hendes hårde tid og hendes nye fine hår.

Til sin elskede søster eller bedste veninde:

Okay, denne her smukke sag blev jeg selv ret forelsket i. Der er nemlig GULD i den - kosmetisk guld, så alt er godkendt og dufter fantastisk. Er man en guld-pige ligesom jeg selv, så vil man elske denne og duften i sig selv er også så lækker og varm. Ikke nok med det, så er det jo et så smukt sæt at have stående på badeværelset, køkkenet eller hvor man nu vil have det henne og så kan man altid tilføje et af Molton Browns smukke og lækre duftelys. Det her matcher det guld, hvilket jeg jo måtte eje og så er det hele 3 lys i. Ville være en sød gave at give til sin søster, bedste veninde eller anden god mulighed. (Det fås også i flere forskellige farver, dufte og størrelser)

Perfekte ønsker til hjemmet:

Noget af det, jeg altid selv ønsker mig, er ting til hjemmet. Det er også noget man altid kan give til andre i gave, hvis man nu ikke aner, hvad man vil give eller de ikke selv aner, hvad de ønsker sig. Jeg ville i hvert fald altid selv elske at modtage lækre produkter til hjemmet og det her må være mine absolutte favoritter som er perfekte idéer til juleønsker. Molton Brown har de lækreste duftelys og de er altid en perfekt gave at give, hvis man ikke ved, hvad man skal give i gave. Håndsæben og håndcremen her i serien VINTAGE er helt fantastisk og som jeg kunne forstå på pigerne inde i butikken, KUN er en jule-edition og kun er her i december måned. Så sving ind forbi, hvis I vil have fingrene i den. Den rigtige håndsæbe er også helt fantastisk og igen fra serien med sort peber - så lækker i farven og dufter fantastisk. Det er selv sådan noget min kæreste elsker. Igen - hele denne her følelse som man får på hoteller, den følelse får man af Molton Browns produkter i sit eget hjem.

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229