ØKONOMI OG FREMTIDSPLANER

Som nogle af Jer måske har spottet på min Instagram, så havde jeg mit første møde med min bankrådgiver i sidste uge, hvilket simpelthen har givet mig mere ro i sindet. Jeg har altid ønsket at få styr på min økonomi og få besvaret alle de spørgsmål, som jeg har gået med. Som I jo ved, så er P og jeg tilbage i Danmark og vi er jo som sagt uden hjem lige pt. Derfor var det oplagt at få aftalt et telefonmøde med Danske Bank, da deres afdeling, Ung Direkte, er så gode til at hjælpe en med at få opfyldt ens ønsker om fremtiden.

P og jeg vil jo gerne finde en bolig - enten lejlighed eller hus og derfor er der jo en udbetaling der skal spares op til inden da. Efter mit telefonmøde med min søde bankrådgiver, Peter, havde jeg styr på alt fra opsparing til kommende bolig, budget og pension. JA - pension. Det er der nok rigtig mange af os, der slet ikke tænker på, men nu rundede jeg simpelthen de 25 år i torsdags, (shit), og eftersom jeg er selvstændig tænkte jeg, at jeg hellere måtte få styr på pensionen også.

Mange af Jer dejlige læsere er måske slet ikke nået til den tanke endnu, men jeg er sikker på, at der er mange der sidder derude og gerne vil have en masse spørgsmål besvaret samt et par gode råd til økonomien - også hvis man bare vil have lavet en opsparing til en lækker taske, et par dyre sko, en rejse med kæresten eller andet. Jeg kan klart anbefale jer at tage et kig her, hvor I kan læse meget mere om tilbuddet. Det bedste af det hele er, at det er fuldstændig gratis og det hele kan gøres online. Udover det, får man som Danske Bank Ung kunde også en masse andre fordele - 24 timers personlig service, veksling af rejsevaluta, mulighed for flere konti mm.

Nu er der i hvert fald styr på det for mit vedkommende, og det er virkelig dejligt, for som jeg også fortalte Peter, så er jeg rigtig god til impulskøbene og de bliver mere kontrolleret nu. Heldigvis. Har I det på samme måde som mig?

Dette indlæg er blevet til, i samarbejde med Danske Bank, men alle holdninger er mine egne.

Likes

Comments

Laura
,
Hej Tina, hvad er du selvstændig som, hvad er dit job?
Cecilie
,
Super fedt initiativ fra danske bank. Min mor er bankrådgiver og jeg har haft opsparing siden var 13 og fik mit første arbejde. Derudover er det simpelthen så dejligt med et solidt budget, så er der aldrig nogen regninger, der overrasker eller nogle måneder, som er hårde :-)