Header

Tänkte att det var på tiden att jag la upp lite resebilder från fina Thailand som mamma och jag besökte nu i mars!

Hade så himla bra och vi bodde på ett super härligt hotel och hade det allmänt bra varje dag! Det solades och badades massor och vi hittade alltid på något kul. Vi var ute till fina öar,snorklade,åt god mat och träffade jätte härliga människor. Har aldrig varit i Thailand så mamma fick väl led runt lite men helt klart ett typ av land jag skulle vilja resa tillbaka till. Allt var så annorlunda om man jämför med hemma! Men det var helt klart en rolig resa och är så glad att jag åkte! Funderar på att dra till liknande land snart! Kanske vore värt med en rese-blogg om man blir kvar ettag? Man lever ju bara en gång😌

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen, blir ännu en sånär liten inflikare och lifeuppdate som min blogg övergått till nuförtiden bara för att uppdatera mg själv vad jag gör. Är det bara jag eller går tiden så mycket fortare nu än va den gjorde förut?

Ironiskt hur jag alltid försöker babbla ihop nån ursäkt om varför jag inte är inne här oftare haha…

Men iallafall! Är ju internationella kvinnodagen idag hörrni! Har haft en riktigt bra dag faktiskt! eller veckan överlag.

Vågar nog tillomed säga att jag tror Mars kommer bli en bra månad. Ska ju fylka år och dra till Thailand. Ska försöka ta så mycket bilder som möjligt😌 Jobbade iallafall lite idag och sen drog jag upp på stan för att luncha och gå på stan med mormor! Fick min älskade kinabuffe som jag tjatat om hur länge som helst och rullade nästan ut därifrån haha! Efter det var jag Hos Nicke en stund och begav mig sedan till systemet för att hämta ut mitt BLÅA VIN(ja ni hörde rätt,naturligt blått vin ?!?!?) som jag beställt hem. Ska tydligen vara supergott! Kanske blir en ny hitt till sommarn😍


Har även festat endel på sista tiden! Riktigt kul att va tillbaka igen då jag hade uppehåll endel i vinter! Är så taggad för varmare tider! Har haft lots AW med jobbet och haft kul med vänner som flyttat osv!

Droppar en liten bildbom på slutet som vanligt också 😝Likes

Comments

Likes

Comments

Nytt år då alltså? Fyfan va taggad jag har varit på att det bara skulle bli nytt år! Är ju en riktigt kliche´ grej att det ska vara "nytt år nya möjligheter" och allt dedär men känner ändå att det är bra att ha en anledning att bli nypeppad på livet om man kan säga så? Kändes ändå som om jag inte var ensam om att tycka att 2016 inte var något speciellt år? Inte mitt bästa år alltså. Visst har massa grymma minnen men har jobbat så mycket och inte satsat så mycket på att uppleva saker oså. Har iallafall helt nya planer från 2017 och känner genast att 2017 kommer bli MYCKET bättre.

Har lite redan inplanerade saker för 2017 och lite mål jag ska försöka uppnå iallafall!

* Tatuera klart min arm i februari och maj😍

* Spontan bokade Thailand med mamma i Mars,åker dagen efter min födelsedag! Vilket självklart också ska firas innan jag drar!✈

* Hitta nya sätt att tjäna pengar

* Ha en riktigt grym svensk sommar! Någon festival? Dra runt i landet?

*Har även planer på att backpacka i slutet av året !!!

Har dessutom bestämt mig för att detta år ska jag unna mig och lägga pengar på att uppleva saker.Dra iväg på roliga saker med vänner,resa osv! Vill verkligen andas ny luft iår!


Så himla taggad faktiskt! Hade bara planer på att jobba förra året och spara pengar men nu är det dags för nya tag!


Likes

Comments

Men hej?

Har jag en blogg? haha…Känns mer som att jag bara kommer och kikar in här ibland nu förtiden.Man ju dock vara bra att ha ibland tänker jag.Därför jag ändå vill att den finns kvar?

Kan ju vara så att jag behöver komma ihåg nått och då finns den bra till hands.

Vad har hänt på sista tiden då?

-Haft bästa julfesten med bästa kollegorna.

-Förändrat endel saker i min livsstil och planerat framtida saker.

-Börjat tagga julen.

-ÄR BARA REDO FÖR 2017Ska försöka uppdatera lite bättre jag lovar :) (om nån ens läser haha..)


Likes

Comments

Middle fingers up
Put them hands high
Wave it in his face
Tell 'em boy bye
Tell 'em boy bye
Boy bye
Middle fingers up
I ain't thinking bout you

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen är det faktiskt sommar!

Har hunnit med uteserveringar,studentefirande,fester,planerat semestern med utlandsresor och festival ,jobbfest och midsommar!

Hoppas ni har det bra !
Likes

Comments

Sommaren börjar verkligen komma nu,har varit så fint nu och har verkligen haft det bra de senaste dagarna.Uteserveringar och äventyr står även på framtida schema! :)


Likes

Comments

(​Haha skräll att jag glömmer bort att den här platsen finns)

Har verkligen hänt en helt del sen ja skrev här sist.Gillar att ha bloggen som en liten dagbok där jag kan uppdatera mig själv lite.Så lätt att ta alla bra stunder föregivet.

Av titeln att nämna så var det nyss valborg.Hade en grym helg och var ute i Lanna med underbara vänner då vi grillade och festade.Firade även lillebrors födelsedag i samma veva!😉

Innan det har jag hunnit tatuerat med igen,har bestämt mig för att sätta igång med sleven på riktigt nu!

innan det har jag bara haft en rad underbara dagar med bowling,sett grym bio,haft kvalitetstid med bästa brudsen,fått vuxen poäng genom att första gången deklarera och ätit grym kinabuffe!😍

FICK ÄVEN REDA PÅ ATT JAG BLIR FASTANSÄLLD PÅ MITT JOBB NU I MAJ!💪

Detta kommer firas med utgång imorgon och Stockholm i helgen!

Kram🌺


Likes

Comments