3AM Thoughts

Heii!
Jeg vil gjerne få ut noe som jeg mener er veldig viktig. Og det er personal space og grensene/linjene til folk. Alle har en linje og hvis du ''går'' over den linjen blir de enten ukomfortabel, trist, sing etc. Det er kanskje ikke mange som tenker på det i dag i min mening for jeg føler ikke at visse personer ikke tenker over at den og den personen har en grense du ikke må gå over, eller at du ikke må gå inn i deres personal space eller komfort sone.

Jeg sier rett ut at jeg ikke liker at folk inviterer seg selv til å legge en hånd på meg, da må du evt spørre eller vente på at jeg spør om jeg kan være borti deg. Noe jeg gjør med mange personer før jeg fortsetter med det jeg skal som ''er det greit at jeg er borti deg?''. Jeg føler det ikke er noe pinlig å spørre for jeg vil jo ikke gjøre personen ukomfortabel.
Det andre er at jeg ikke liker at folk kommer med sexual jokes eller upassende vitser. Hvertfal ikke når det er rettet mot meg for du vil jo ikke at en person plutselig snakker om deg og evt kjæresten din på en sexuell måte, eller en måte du blir litt usikker på. Det er greit hvis det er personer jeg er veldig komfortabel med, og har et greit vennskap med og føler meg avslappet rundt. Men når det er personer jeg får en litt dårlig vibe av osv så føler jeg at det ikke er noe gøy.
Det jeg kan frysne litt av er at folk kommenterer ''halsbåndene'' mine i en negativ måte. Eller at de tar på halsbåndet mitt eller drar i det. Jeg opplevde at noen dro i halsbåndet mitt i fjor og for meg stivnet jeg litt og ble litt opprørt. Det høres ganske veldig selvopptatt ut eller idiotisk ut men jeg har mine grunner, og hvis folk spør er jeg åpen for å svare.

Det har skjedd mange ganger gjennom årene der folk går over komfort sonen min. Noe som får meg til å se negativt på deg. Jeg er ikke en sånn person som bare lar ting ligge, jeg tenker på det i flere uker, måneder og kanskje år og det er visse ting som har skjedd som drar meg ned. Så istedet for at jeg holder det inne så snakker jeg jo om det til en venninne eller kjæresten.

Jeg har blitt flinkere ved å si ifra når ting ikke er greit, og si ifra til venninner om grensene mine og de relaterer jo så da er jeg ikke alene om det.
Jeg bruker veldig mye kropps-språk med kjæresten når jeg er med ham og når noe skjer som er ukomfortabelt for meg og evt skaper angst, så prøver jeg å vise at det som skjer nå liker jeg ikke. Og da gjør jo han som regel noe med det som å evt ta meg vekk fra det, si ifra til personene (hvis det gjelder personer) at de må roe seg ned eller slutte, eller så får jeg rett og slett klenge meg inn til han for å føle meg tryggere.

Jeg vil jo ikke bli sett som en slem person, så det å si ifra kan være vanskelig noen ganger men som sagt så er jeg blitt flinkere på det.
Så hvis det er en person som gir deg dårlige 'vibes' så si ifra til den personen om å slutte med den h*n gjør. Det gjør ting mye bedre enn at du må sitte med en ukomfortabel klump i kroppen.


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Star Stable

Hannoveraner

Ja! Jeg spiller Star Stable Online og har gjort det siden jeg var 15 XD Anyway- I dag var jeg litt lei av Frieserne mine så jeg ville addere en ny rase i samlingen. Valget var mellom Hannoveraner og Pinto Araber. Jeg er jo veldig glad i Arabere pga de er jo så små og har et artig annsikt, MEN også Hanoveraneren men jeg måtte la Araberen ligge en stund til. Hanoveraneren jeg valgte er svart med hvite sokker og hvit panne/mule.

Og det enete randome navnet som kom opp var MoonMint. xD Nå- jeg er jo veldig lat med å ''trene'' opp hestene jeg har for man levler opp hestene ved å gjøre daglige løp som er rundt om hele Jorvik/Star Stable. For å komme i max lvl (hest) 15, tar det 7 dager. Og da må du gjøre alle løpene som er som blir til sammen 33000XP på dag 7 (lvl 15) og det er nesten 40 løp så hellnuh im too lazy for that sht.
Utstyret jeg kjøpte til Mint kostet nesten 1000 in game coins (Star Coins) og det er det dyreste jeg har brukt på ett sett for å si det sånn. Men det var helt nytt og på en helt ny butikk but worth it.
Guvenør Sal, Matt - 98sc
Guvenør Hodelag, Matt - 87sc
Guvenør Schabrak, Snøhvit - 95sc
Bandasjer - 65sc
Alt kjøpt i Guvenørens Fall


Likes

Comments