Duftlys HER - Kamera HER - Deksel HER

hva har dere på deres ønskeliste?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere, og god onsdag!

I dag er det jo faktisk valentines day - jeg håper dere har kost dere masse. Denne dagen har egentlig aldri vært noe spesiell for meg, men det er jo hyggelig med en egen "kjærlighetsdag". Typen og jeg bor på to forskjellige steder i landet, så derfor ble det ikke noe date idag. Men jeg har fått sovet lenge, slappet av og kost meg på jobb - så en fin dag ble det uansett. ♥

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jeg tenkte jeg ville dele noen bilder fra igår, for herremin - det var SÅ fint vær. Riktignok iskaldt, men sol og blå himmel gjør at humøret mitt blir så bra til tross for minusgrader. Jeg studerer på Rena, og det er virkelig et kuldehull, haha. Venninnen min Malin og jeg hadde en laang dag med forelesninger og et møte, så vi tok oss en tur ut for å få en liten pause.

Har dere hatt en fin dag? ♥

Likes

Comments

Hei dere, og god mandag!

Håper dere har hatt en fin helg, og fått ladet opp til en ny uke. Jeg jobbet natt til søndag, men hadde heldigvis hele gårsdagen fri - så det ble tid til filmer, ansiktsmaske og avslapping. Deilig!

I dag tenkte jeg å tipse dere om mine favoritter på YouTube. Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt over gjennomsnittet glad i å se på YouTube, og kan fort sitte i timesvis å se på sminkevideoer, vlogger, hauls, DIYs, ja.. you name it. I skrivende stund abbonnerer jeg på rundt 40-50 personer, og her er noen av mine personlige favoritter:

Utenlandske Youtubers

Kathleen Lights har jeg fulgt i flere år, og jeg husker da jeg først oppdaget kanalen hennes satt jeg i timesvis og så på nesten alle hennes videoer. Hun er så skjønn, morsom og ikke minst flink til alt hun gjør.


Patricia Bright oppdaget jeg rett etter sommeren i fjor, og har gleder meg til hver eneste video. Hun er så morsom! Videoene hvor hun handler masse klær fra ulike brands syns jeg er spesielt underholdende - ettersom hun gjør og sier så mye som rett og slett er lættis. Fantastisk dame.


Nikkie Tutorials regner jeg med de fleste har hørt om, hvertfall hvis man interesserer seg for sminke. Helt rå på makeuplooks, og hun legger ut mange underholdende videoer.


Desi Perkins er også dødsflink med sminke, og spesielt Halloween-looks. Flott dame som lager mye bra innhold.Skandinaviske Youtubers

Eveline Karlsen er en av mine favoritter blant norske youtubers, og jeg har fulgt henne nesten fra starten. Så skjønn dame med masse kunnskap innenfor makeup. Hun lager masse vlogs fra hverdagen sin som ofte inneholder reising.


Svenske Bianca Ingrosso er nok kjent for mange, jeg personlig har ikke fulgt så mye med på hennes TV-karriere, men på youtube derimot - der følger jeg med! Flott dame som legger ut mye vlogs, noe jeg liker veldig godt.


Til slutt vil jeg nevne Camilla Frederikke fra Danmark. Jeg har fulgt henne i noen år, og syns det meste av det hun legger ut er veldig gøy å følge med på. Hun snakker engelsk på kanalen sin, men har også en dansk kanal som jeg ofte liker enda bedre - ettersom jeg følger det blir mer personlig når hun snakker på sitt eget språk.

Som sagt følger jeg en hel haug på youtube, men disse har vært fine favoritter i flere måneder, noen også i flere år. Så dersom du liker youtube, så anbefaler jeg virkelig å sjekke ut alle disse!

Hvilke youtubere er deres favoritter?
Vi blogges <3

Likes

Comments

Hei dere, og god torsdag!

I dag har jeg hatt noen timer forelesning i markedskommunikasjon, og har nå kommet meg hjem. Jeg syns faget virker veldig spennende så langt, men samtidig krevende ettersom alt foregår på engelsk. Det har aldri vært noe problem for meg å forstå, skrive og snakke engelsk - MEN når det kommer til pensumlitteratur på engelsk, så sliter jeg litt iblant. Herremin så mange vanskelige ord! Hurra for google translate og ordbøker, hahah.Da jeg kom hjem istad dro jeg innom butikken og handlet inn litt bær og frukt - Rema 1000 her i Elverum har nemlig 30% rabatt på frukt og grønt denne helgen, og ettersom bær er såå dyrt tenkte jeg å unne meg litt nå. Så da ble det en superdigg smoothiebowl til lunsj. Jeg brukte jordbær, banan og appelsinjuice i selve smoothien, og hadde masse digg på toppen. Smaker godt, og gjør seg fint på instagram ;)Resten av dagen skal jeg bruke på litt skolearbeid, matlaging og netflix. I morgen har jeg studiedag, så kan vel forsåvidt si at jeg allerede har tatt helg. Det er deilig, det.

Hva gjør dere i dag?
Vi blogges <3

Likes

Comments

Hei, og god onsdag!

Ble noen dager opphold fra bloggen siden forrige innlegg, men nå er jeg tilbake igjen. I dag tenkte jeg å vise dere mine essentials når det gjelder hår, hud og lignende.

Jeg har tidligere vært lite opptatt av blant annet hudpleie, men jo eldre jeg har blitt jo mer viktig har jeg følt at det har vært. I mange år har jeg bare brukt sminkeservietter og vasket ansiktet, men har etterhvert skjønt at det ikke er godt nok for huden.

S K I N C A R E

Jeg bruker ikke veldig mye produkter for huden, men her er hvertfall mine favoritter! Huden min er veldig sensitiv, så å finne gode produkter som jeg ikke reagerer på har vært litt vanskelig. Hver kveld bruker jeg først sminkefjerner/cleansing butter, vasker ansiktet og bruker deretter AloeVera-rensen fra The Body Shop.

Mud-masken fra epoch bruker jeg ca en gang i uken, eller når jeg føler at huden trenger en skikkelig rens! Dagene jeg bruker denne tar jeg også på Origins sin Drink Up Intensive maske før jeg legger meg. Den gjør underverker på tørr hud - ihvertfall om vinteren!

Camomile Cleansing Butter HER - Calming Cream Clenser HER - Glacial Marine Mud Mask HER - Drink Up Intensive HER .

Disse produktene er i bruk hver eneste dag hos meg. iGlow vippeserumet er helt fantastisk! Jeg har vært fast bruker av det siden vinteren 2016, og har hatt noen opphold i blant - ettersom vippene mine ble superlange. Personlig er jeg veldig skeptisk til alt mulig som lover gull og grønne skoger, men jeg er så glad for at jeg kjøpte meg dette. Anbefales!

Garnier micellar cleansing water bruker jeg både morgen og kveld, som sminkefjerner og når jeg føler at huden min trenger en kjapp rens. Parfymen Flowerbomb er en av mine absolutte favoritter, og har vært i bruk hver dag de siste to årene. Den lukter såå godt. Til slutt har vi NuSkin sin whitening toothpaste, som jeg liker godt. Fjerner noe missfarging på tennene, og har en mild og god lukt/smak.

iGlow HER - Micellar Water HER - Flowerbomb HER - Tannkrem HER

Har dere noen favoritter innenfor velvære og skjønnhet?

Vi blogges <3

Likes

Comments

Hei dere, og god torsdag!

I dag har jeg studiedag, det vil si at jeg ikke har forelesning. Dermed har jeg fått sove litt lenger enn vanlig, og jeg har hatt tid til å lage meg noe godt til frokost. Jeg syns ofte det er vanskelig å få i seg noe tidlig på morgenen, men en god smoothie går alltid ned! Jeg tenkte å tipse dere om min favoritt!

Jeg pleier å variere litt på innholdet, men det som oftest går igjen er;
♥ Jordbær

♥ Bringebær

♥ Yoghurt, ofte blåbær eller vanilje

♥ Banan

♥ Chiafrø, Acai pulver, Hempfrø og lignende

♥​ Melk, vann, eller juice

Dersom jeg vil at smoothien skal mette en stund bruker jeg også havregryn! Et annet godt tips er å putte for eksempel spinat eller grønnkål oppi, for å gi kroppen litt mer energi.

​Har dere noen gode tips til enkle frokoster, eller gode smoothie-oppskrifter?

Likes

Comments

Hei dere!

Jeg tenkte jeg ville komme med tips til gode sminkeprodukter. Dette er mine favoritter, og det er disse jeg strekker meg etter når sminken skal på. Disse produktene passer like godt til hverdag som til fest, etter min erfaring.

Disse produktene er drøye i bruk, ikke så alt for kostbare - og passer min hud perfekt. Jeg har normal/tørr hud, og opplever ofte at det å finne produkter som faktisk holder seg fine på huden igjennom dagen er vanskelig. Her er noen av mine beste tips når det gjelder sminke og holdbarhet:

1. Vask alltid ansiktet først

2. Bruk en god fuktighetskrem

3. Bruk en primer de dagene du ønsker at sminken skal holde ekstra lenge

4. Jobb i tynne lag, og bruk kremprodukter før pudderprodukter.

5. Avslutt med en settingspray!

Disse tipsene er det sikker mange som er godt kjent med, men dersom du ikke har prøvd de ut - do it! Det fungerer helt supert for meg.

Har du noen gode sminketips?

Vi blogges!

​Maskara: Maybelline, Solpudder; Too Faced, Foundation; Too Faced, Highlight; BECCA, Brynsprodukter; Anastasia Beverly Hills, Concealer; MAC, Settingpudder; MAC, Settingspray 1; Urban Decay, Settingspray 2; MAC

Likes

Comments

Hei, og velkommen til min blogg!

Jeg tenkte å svare på noen spørsmål, slik at dere kan bli litt mer kjent med hvem jeg er.

Hvor gammel er du?
Jeg er 22 år! Blir 23 i mai.

Hva driver du med?
Jeg studerer Serviceledelse og Markedsføring på Høgskolen i Innlandet, samtidig som jeg jobber deltid hos BIKBOK og litt som bartender.

Hva har du alltid i vesken?
Telefonen min, lipgloss, tyggis, lommebok og en penn.

Hvilke nettsteder besøker du daglig?
Det går mest i nyhetssider, som VG, TV2, Dagbladet og lignende. Fronter brukes også flittig i forbindelse med skolen, i tillegg til at jeg besøker youtube og diverse blogger.

Hva er drømmejobben din?
Dette syns jeg er et litt vanskelig spørsmål, men per dags dato tror jeg at å jobbe innenfor markedsføring, med stort fokus på sosiale medier ville vært midt i blinken for meg.

Hvor lang tid bruker du om morgenen?
Det varierer veldig! Hvis jeg klarer å komme meg opp i god tid før skole/jobb, så liker jeg å bruke litt tid på badet samt lage en god frokost. Men det er ikke alltid det er tilfellet, og da kan jeg bruke så lite som 15 minutter fra jeg er oppe av sengen, til jeg er ute av døren.

Hva er det lengste du har campet i et telt?
Det må vel være da jeg var i forsvaret og hadde feltøvelser. Da ble det en ukes tid i telt!

Hvor mange steder har du bodd?
Hvis jeg skal inkludere alt, så bodde jeg i Oslo da jeg var baby, Lørenskog til jeg ble 14, deretter Elverum. Så var jeg i forsvaret i 2014/2015, først Stavanger, Kristiansand og så Rygge. Etter det flyttet jeg tilbake til Elverum, hvor jeg bor enda.

Hvor mange søsken har du?
Jeg har en lillesøster.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Håper det hjalp litt! Hvis det er noe dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan.

Vi blogges <3

Likes

Comments

instagram@tinaajacobsen