Hey venner!

Yaaaas! Så er der sku' påskeferie! Eller der har været påskeferie i noget tid nu, men alligevel ;-) Når men, i lørdags (altså den 8.april) var Dinah og jeg til afslutningshow, da vi begge går til dans. Der var også en masse andre fra vores klasse, så det gjorde det endnu federe. Jeg (Tilde) skulle på 3 gange, og Dinah skulle på 2 gange. Jeg skulle først danse dansearten street jazz, hvor vi dansede til sangen Woman up af Meghan Trainor.


Efter det skulle jeg danse disco formation. I disco er der meget glitter og glimmer, og det tager en del tid at sætte makeup og hår. Selve dansen gik super godt, selvom jeg var ret nervøs inden vi skulle på :) Til aller sidst var der det her Beyónce show. De sidste 3 år har vores danseskole lavet et afsluttende nummer, hvor en masse hold danser forskellige danse til f.eks. Justin Timberlake. I år var det så Beyónce. Der blev danset til en masse fede Beyónce numre, som... Run the world (girls), Crazy in love, Partition og en masse andre.

Alt i alt var det en rigtig god dag, som man ser frem til hele dansesæsonen. For mig stopper dansen dog ikke lige foreløbig, fordi jeg skal til DM, VM osv. Så der bliver en masse træning op til de konkurrencer.

Her er et billede af mig og mit hold, der dansede streetjazz til Woman up...

Og her et billede af Dinahs street jazz hold, der dansede til All hands on deck.

Ses venner

- Tilde

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey venner!

Siden vi ikke har skrevet på bloggen i lang tid nu, tænkte jeg at jeg lige ville opdatere de få der overhovedet læser, om hvad der sker i vores liv. Eller nok mest mit liv. Det er Dinah der skriver. Vi har begge to påskeferie, og laver sådan set hver vores ting, hvilket er mega nederen. Jeg har bare åbenbart en masse ting her i påskeferien. Indtil videre har jeg dog holdt sleepover med Tilde og Freja. De tænker sikkert det er pinligt jeg skriver det her, men vi lavede paradise hotel, bare for os. Med en deltager, haha. Eller.. det var noget lignende paradise hotel. Jeg vil kalde det en parodi. Uanset hvad, så var det sjovt. På fredag skal jeg holde påskefrokost! Det skal de fleste mennesker vel.

Det var en lille smule om mit liv. Det er måske ikke så interessant at høre om, så lad mig gøre dette indlæg lidt mere spændende, og komme med nogle sjove, og tilfældige facts, som måske kan gøre dit humør lidt bedre.

1. Køer har bedste venner, og de bliver stresset hvis de bliver skilt ad fra dem.

2. Alle mennesker har smagsløg på tungen - men babyer har dem i deres kinder. De forsvinder bare, og dukker op på tungen når man vokser op.

3. Katte har 32 muskler i deres ører. (Denne fact husker jeg faktisk altid i hovedet, og jeg ved ikke engang hvorfor. Jeg kan den bare udenad)

4. Blinde personer smiler, selvom de aldrig før har set et smil. Det er fordi et smil er en del af menneskers natur.

5. Hvert år bliver der plantet hundrevis af nye træer, fordi egern glemmer, hvor de har gemt deres nødder.

Det var det for dette mærkelige, blandede indlæg. Jeg håber jeg var ok underholdende. Tilde kommer nok også til at skrive noget snart - og det bliver nok tusind gange mere spændende. Og nice. Men hvad ved jeg? Vi ses nok snart!

Ses venner

- Dinah

Likes

Comments

Hey venner!

Idag vil jeg skrive en masse ideer, til hvordan en bucketlist kunne se ud! Til dem der ikke ved det, så er en bucketlist en liste, hvor man kan skrive ens mål, ønsker, og ting man gerne vil opleve. Jeg har valgt at samle en masse seje, utrolige, og vilde ting, som man kan sætte sammen til hvad som helst! Det kan enten være til år 2017, men jeg ville personligt tage den som en bucketlist for hele livet. En lille disclaimer: disse ting er ikke for alle. Så hvis en af ideerne ikke er noget for dig, så ignorer du det bare. Det kan også være at du allerede har prøvet nogle af tingende. Det er pissefedt. Jeg håber i kan bruge det til noget!

- Få en tatovering.

- Svømme med delfiner

- Tage til en koncert eller en festival

- Møde en kendt person

- Lær et nyt talent

- Tage til en lanterne festival (søg evt. på google hvis du ikke ved hvad det er)

- Rejse til et land der er langt væk

- Have dit helt eget kæledyr, som din familie ikke også ejer.

- Se et vandfald

- Sejle på en båd

- Gøre noget du altid har været bange for at gøre

- Vær sammen med mennesker der gør dig glad!

Det var alt for denne liste! Den er lidt kort, men jeg håber stadig i kunne lide den. Husk på, at disse ting er ret vilde, men det er simpelthen bare sådan noget som jeg drømmer om at opleve. Husk også at læse vores sidste oplæg, hvis du ikke har gjort det. Vi ses snart!

Ses venner

- Dinah (Vores officielle instragram: Tinahofficial)

Likes

Comments

Hey venner

Jaaa, som i kan se på overskriften forstuvede jeg min fod til VM. Jeg går som sagt til disco, og jeg går på det man kalder et formationshold. På de hold skal man til Danmarks mesterskaberne, og hvis man er god nok kan man komme til Europamesterskaberne og Verdensmesterskaberne. Mit hold var så heldig både at komme til Europamesterskaberne, hvor vi fik en flot 6. plads ud af 14 hold, og til Verdensmesterskaberne, hvor fik en 5. plads ud af ? hold. Når, men det var så vores sidste træning inden, vi tog afsted til VM i Örebro. Vi var næsten færdige med at træne, men vi skulle lige danse hele dansen igennem en sidste gang. Der var jeg så "heldig", at vrikke om på min fod... Jeg blev heldigvis hentet af min far efter træningen. Da jeg kom hjem fik jeg noget is på, og der kunne jeg godt mærke at den var helt gal. Der var ca. en uge til vi skulle afsted til VM, så jeg var ret presset.

Dagene gik, og jeg havde stadig smerter i min fod/ankel. Vi havde snakket med min danselære, så hun vidste hvad situationen var.

Nu var det nu vi tog afsted til VM. Lige meget om jeg skulle danse eller ej, skulle jeg med. Jeg var dog stadig ikke helt sikker på om jeg kunne danse. Det ville jeg først finde ud af på selve dagen.

Så kom dagen. Jeg stod op, og havde ikke sååå mange smerter i min fod. Jeg gik ned og spiste morgenmad, og bagefter fik alle makeup på, og sat hår. Det er en del af at danse disco. Vi kørte alle mod hallen, hvor VM skulle afholdes. Da vi kom derind blev min fod tapet ind i sportstape, og jeg prøvede at danse dansen igennem. Jeg besluttede mig for at danse den første runde (vi skulle danse 2 runder i alt, hvis vi kom videre til finalen).

Det gik egentlig okay, men bagefter havde jeg mange smerter i min fod, og jeg besluttede at jeg måtte sidde over i finalen, desværre. Jeg skulle dog med ind på gulvet og sidde foran, fordi alle dansere skulle være på gulvet, når musikken spillede. Jeg var selvfølgelig rigtig ked af at jeg ikke kunne danse, men mit hold støttede mig rigtig meget, så det hjalp en hel del! Vi endte som sagt på en 5, plads, så jeg var rigtig glad og tilfreds, selvom jeg ikke dansede i finalen :-)

Det var så min lille historie, om da jeg forstuvede foden til VM, eller inden VM ;-) Jeg vil lige indsætte et billede fra Danmarksmesterskaberne, hvor vi fik en 2. plads.

Ses venner

- Tilde

Jeg står på bagerste række, og er den anden person til venstre, hvis i forstår, haha.

Likes

Comments

Hey venner

Velkomen til vores andet indlæg. Vi har samlet 3 sange hver, som vi elsker her for tiden. Så i får et lille indblik i vores musiksmag her.

Giv lige sangene et lyt! 


Tildes sange:


Dinahs sange:


Vi håber, at i kunne lide vores indlæg, og at i fik noget "musik-inspiration".

Ses venner

- Tinah

Likes

Comments