Fredag!

God kväll på er!

Min Fredag har varit toppen, en fullspäckad dag! :)

Vaknade hyfsat tidigt, och gick upp och sminkade mig samt åt frukost.
Sedan åkte jag och hämtade Mamma och Fanny för vi skulle till Ikea och inhandla till grejer. Jag blev helnöjd, fick med mig en hel del fint och bra hem. Mamma bjöd oss på lunch på Ikea med, så gott.

De jag fick med mig hem var; Två plastorkidéer till köket, jättefina var dom. Sedan köpte jag glödlampor, två rosa lite festligare glas, 4 stycken vanliga lite tjockare glas som man både kan dricka kalla och varma drycker i, påfyllning av galgar, förvaring jag ska ha i skötbordet, en ny tvättkorg:Tror jag fick med allt jag köpte. Sedan fick jag ett jättesmidigt rivjärn av Mamma! ( Kommer bilder på lamporna och blommorna när jag bytt gardiner sen)

Sedan åkte vi hem till mig, hon hjälpte mig få bort ljusstakarna och stjärnorna så jag fick upp två nya fina lampor i sovrummet och köket, samt de två vanliga lamporna i vardagsrummet. Måste ta lite pö om pö känner jag. Och efter nyår vill jag typ ha bort allting direkt. De är sjukt att nu när jag byter gardiner sen, så kommer jag tänka hela tiden att dessa gardiner kommer hänga uppe när vi kommer hem med en bebis!!!

Hur som helst, sedan invigde vi dom nya glasen med kaffe i och fikade lite. Därefter åkte vi och lämnade en väska hos Oskar på jobbet då han skulle till Vimmerby i helgen igen :( Saknar ihjäl mig efter honom redan! Därefter var de dags för jobb till halv 8.
Tusen tack för all hjälp och denna fantastiska förmiddagen Mamma och Fanny<3

Lagom till jag slutade kom Emelie till jobbet, så vi kunde handla hem massvis med gott. Så nu har vi suttit och gottat i oss massa frukt,smoothie,godis och cider, (Alkoholfri naturligtvis) samtidigt som vi lyssnar på musik och pratar. Så nu tänkte jag slänga in ett inlägg om dagen!


Lördag och Söndag blir de jobb, men bästis ska sova hos mig i morgon med! Så mysigt med sovsällskap! :)

Hoppas ni fått en lika fin start på Fredagen som jag fått! Ha de bäst :)


Kramar Tina

Gillar