Första veckan i December

Veckans planer;

Måndag; Igår startade jag och Olivia 2:e December genom att kolla adventskalendern med tända ljus och efter de äta frulle! Sedan åkte vi hem till Olivias Mormor där vi tillbringade förmiddagen och mös! Jag tog med powerwalk med Olivia i vagnen och hon somnade snabbt. Det var fantastiskt väder, lite kyligt men ändå skönt och solen sken fint på snön! Jag gick bara 2,90 kilometer för att ta de sakta och säkert med mitt knä, och det kändes bra, såå skönt! Så jag jobbar mig uppåt nu! När Oskar kom hem så åkte vi in till stan för att köpa lite julklappar till barnen som är kvar, det vart ju inte så mycket inhandling av julklappar i går då vi fokuserade på Julskyltningen då, haha.Kvällen blev lugn, massa mys bara!


Tisdag; Idag kommer Emelie en sväng, blir att dricka kaffe och prata lite skit och mysa som alltid. Behöver även ha mina naglar fixade hihi! (Förutser att du ser detta inlägget innan du kommer Emelie ;) ) Sedan blir det att laga mat, jag får äta maten innan Oskar kommer hem så får han värma sen. För när Oskar kommer hem ska jag åka till jobbet och in och jobba några timmar för uppgradera mitt minne lite inför mina jobbhelger som börjar nu i Januari. Det blir att jobba till minst 8 tiden iallafall! Ska bli roligt faktiskt! Så då sover Olivia när jag kommer hem, får pussa lite försiktigt på henne! <3


Onsdag; På förmiddagen blir det nog att ta de lugnt tror jag. Fixa lite hemma med städning och så kan jag tänka mig. Sedan på kvällen är det Hockey då Kalmar HC spelar.Så då blir det att gå på den matchen, Olivia ska vara hos hennes gammelfarmor och gammelfarfar! :)


Torsdag; Idag ska Olivia och jag till min faster ( Olivias gudmor) och baka julgodis! Så det blir en mysig förmiddag där med massa bus, mys och bak! Blir att mysa med alla djur, både Milo (en kattunge) Morris ( en större kisse) Messi ( en hund)! Olivia älskar djur, särskilt att dra i deras päls, öron och svans haha! Kvällen blir lugn framför tvn då Hv71 spelar!


Fredag; Emelie kommer nog en sväng hit på morgonen/förmiddagen! Så mysigt! Hon får gärna fixa mina naglar på nytt denna dagen inför julbordet med jobbet ;) Sedan får vi se vad vi hittar på mer! Vi brukar alltid ha att göra! På kvällen blir de nog hem till Elin,Mohammed,Liam och Alicia och kolla Idolfinalen!! Brukar alltid ha de så roligt och mysigt!


Lördag; På förmiddagen är nog tanken att Oskar och Olivia ska umgås med hans syster och familj som kommer hit, jag hoppas jag hinner träffa dom ett tag! För sedan behöver jag hem och duscha och fixa mig och ta mig ut till en förfest, för sen väntas julbord på Park Hermina med mitt jobb, blir utgång efter! Så det lär bli en sen och rolig kväll!


Söndag; Ja denna dagen är ingenting spikat egentligen, inte velat planera något denna dagen eftersom jag inte vet hur jag mår, haha! Jag kan tänka mig att de blir en riktigt slappar dag med mys i soffan bara och huvudvärk! Haha. Däremot är de skällby marknad vet jag, och den är väldigt mysig! Så jag får se om jag orkar ta mig dit en sväng. Sedan hade Elsa någon hockeymatch (Oskars systers barn, Olivias kusin). Kan tänka mig att Oskar och Olivia ska kolla på den, jag kommer nog stanna hemma och sova! Hihi!

Kramar Tina

Gillar

Kommentarer

Anita
Anita,
Ser ut som en mysig vecka att se fram emot <3 😃 siliiins.blogg.se/
Annie - Stora Små Äventyr
Annie - Stora Små Äventyr,
Låter som en fin vecka! 😊 Skönt att komma ut och gå lite 😊biglittleadventures.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229