Hejsan allihopa!
Nu kommer detta inlägget ut ganska sent men nu har jag bestämt mig vilka dagar jag ska blogga. Dom dagarna blir tisdag och lördag. Men idag har det varit en riktigt slapp-dag och alltså jag menar det slapp-dag. Jag har gått runt i mina sovkläder HELA dagen. Det har varit jätteskönt. Men sen har jag tittat på youtube, ätit frukost sen efter 3 timmar igen så åt jag lunch, sen har jag slappa (mer) sen var jag ute en liten stund och hoppade studsmatta. Men nu ligger jag i soffan nästan redo för att gå och lägga mig jag ska bara gör iordning mig sen är det hopp i sängen. Det känns som jag blivit jättepigg på kvällen jag vet inte riktigt varför men jag hoppas att det håller sig. Men på ett sätt inte p.g.a mamma är så kvällstrött och jag vill inte sitta själv uppe. Men nu ska jag gå och lägga mig. Men så från och med nu så är det tisdag och lördag som jag bloggar men sov så gott allihopa!

Hejdå!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Idag så tänkte jag på självförtroenden. Jag har haft ett väldigt dåligt självförtroende nästan halva mitt liv och det är inget man kan rekommendera. Man mår väldigt dåligt. Man tror att alla hatar på en och att ingen vill vara med en. Men så är det egentligen inte. Men man kan inte få alla att älska en men man ska alltid veta att man är värdefull som man är. Och ingen ska ha rättigheten att trycka ner dig gör det är ett själ över att man kan få dåligt självförtroende. Men om man kör en rutin och berättar hur bra man egentligen är och vad som skulle hänt om just DU inte fanns!

Men va glad för den du är för ingen annan är som DU.

Hejdå!

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Detta är de första inlägget och det ska bli jättekul att börja blogga igen, jag hade en/flera
Bloggar innan men jag har glömt bort lösenordet på alla men nu har jag en ny så jag hoppas att jag kommer vara aktiv. Jag har fortfarande lite kvar att fixa i profilen, men det ska jag fixa så snabbt som möjligt! Men jag ska börja tänka på vilka dagar jag ska blogga på men tills dess ska jag försöka blogga varje dag!
Men nu är klockan ganska mycket så jag kommer tillbaka imorgon!
Hejdå!

Likes

Comments