Det er så mye fint man kan finne som folk selger. Jeg har funnet så mye fint som folk ikke lengre bruker eller trenger på Tise. Og jeg kan fortelle at jeg venter på allerede 4 pakker som er bestilt fra Tise, som jeg gleder meg til å motta og ikke minst vise dere.

Nedenfor ser dere noen skatter jeg har sett på Tise, som jeg bare har likt så langt.

Hvorfor bruke så mye penger på noe nytt, når man kan få det like helt og pent bare brukt. Det er ikke engang alle tingene som selges er brukte heller. Jeg sitter hverdag å sjekker Tise for å se om det er noe fint jeg finner der inne. Brått så dukker kanskje drømme kåpen opp, eller kanskje drømme veska? Man vet jo faktisk aldri, det eneste jeg vet er at det er mye fint dere ute som man kan få til en kjempebillig penge også. Man må bare bruke tiden og skumme igjennom det som ligger ute. Brått kommer man over en skikkelig skatt! :)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I dag våknet jeg relativt tidlig, og jeg startet morgningen med å sette på en vaskemaskin. Både jeg og kjæresten kjente vi hadde litt manko på rene jeans, så da var det på tide å få vasket noen. Mens vaskemaskinen gikk, dro jeg innom butikken for å handle meg litt frokost. Det sies at frokost er det viktigste måltidet, og jeg skal innrømme at jeg egentlig er ganske dårlig på og faktisk spise frokost.

Etter frokost, satte jeg på Farmen faktisk. Av alle ting å se på TV, var valget Farmen i dag. Jeg skal innrømme at det er ikke et dårlig program, det er faktisk bittelitt spennende.

Med engang vaskemaskinen var ferdig, hengte jeg opp bukser og satte på en ny klesvask. Denne gangen var det håndklær, de trengte også en skikkelig vask. Jeg sovnet faktisk på sofaen når klokka var rundt 15. Jeg våknet opp første gang når klokka var litt over 16, men klarte ikke holde øynene åpne og sovnet igjen. Da klokken var litt over 17, innså jeg at jeg hadde sovet en god stund og ikke kunne sove noe mer. Jeg har problemer allerede med å sovne når jeg først legger meg, så er glad for at jeg faktisk ikke begynner på jobb før 12 i morgen.

Jeanett er søt og snill og passer ofte på meg, hun sender hele tiden melding om hvordan formen min er. Den er jo bedre enn den var de to siste ukene, men den er jo ikke helt på topp sånn sett. Men kvalmen har gitt seg, og det er kjempedeilig. Nå håper jeg bare at hodepinen og dritten stanser. Jeg håper også at jeg får en beskjed fra legen snart, at de faktisk har funnet problemet med magen/avføringen min. Det hadde gjort ting litt enklere om de faktisk visste hvorfor jeg er slik jeg er, om dere forstår meg. Om det er noe jeg ikke tåler, så er det lettere å unngå å få det i seg også. Når man ikke vet hva som er problemet, så er det mer vanskelig å kunne finne en løsning på det også. Ikke bare bare.

Jeg fikk også melding i Digipost i dag, om en påminnelse om å ta celleprøve. Jeg skal innrømme at dette er jo faktisk noe jeg burde bestille time for. Det er bare å finne tiden til det også, om dere forstår? Samtidig som jeg er så redd for resultatet også, for det er jo slik jeg tenker. Tenk om de finner noe? Så det skaper jo litt panikk også. Jeg forstår jo at det er bedre å finne ut av det så tidlig som mulig, om det skulle være noe. Selvfølgelig trenger det ikke være dårlig nyheter heller en får. Nei, jeg får nok bestille meg en time for det. Noen som har vært borti det å ta celleprøver før?

Likes

Comments

Jeg ønsker å takke dere alle som meldte dere på min giveaway av en Daniel Wellington. Dessverre er det bare 1 klokke jeg hadde å dele ut, så her ble det hjelp fra random number generator appen.

Og vinneren av klokken er

*trommevirvel*

Gratulerer til juliemo94🎉 med en klokke fra Daniel Wellington!

Om du kan sende meg din adresse på PM, på instagram hadde det vært fint! :-)

Likes

Comments

I dag har dagen gått nesten litt i et. Jeg våknet opp klokken 6 i dag for å lufte hundene som jeg passer, deretter var det bare å raske seg på badet og finne frem noen klær å ha på seg. Jeg har nemlig vært på jobb i dag fra 7-15, og det har egentlig gått ganske greit. Det var selvfølgelig en del e-poster å gå igjennom på jobben. Sånn er det når man ikke har vært på jobb på 2 uker. Men det var så hyggelig å se alle de fantastiske kollegaene mine igjen. Det er rart hvordan man savner mennesker når man ikke lenge ser de hverdag. 

I dag var også starten på 3. måned med Hair Care. Det er faktisk merkbar forskjell på håret mitt, for jeg røyter ikke like mye og jeg har baby hår over hele hodet nå. Så det er moro at det hjelper med dette kosttilskuddet. 

Etter jobb fikk jeg slappe litt av, det vil si jeg fikk dusjet, fikset meg og lufte hundene, før jeg dro videre til svigers i Vestby. Julie, Anny, Christine og jeg skulle nemlig videre for å spise på Peppes, og ikke mist dra på kino å se Fifty Shades. Dette er en film vi egentlig har planlagt lenge å se, og i dag var dagen. Jeg personlig synges filmen var bra. En vellykket lørdagskveld!

Nå er det på tide å finne sengen her, for jeg skal opp igjen klokken 6 for å dra på jobb igjen. Håper dere har hatt en fin lørdag.

Likes

Comments

Da er jeg tilbake i sofakroken min, jeg har nemlig vært ute å "luftet" meg. Jeg har også kjøpt en concealer i dag, nå er jeg lei av alle de rosa prikkene i ansiktet etter der jeg har hatt kviser. Altså kviser er naturlig, ikke misforstå meg, men når man er 27 år gammel syntes jeg det ikke helt passer seg med disse kvisene. Og når jeg først får kviser, får jeg de i nærheten av munnen. Nå er det STOPP på rosa flekker i ansiktet, nå skal det dekkes til. Jeg fikk tips fra Jeanett om akkurat denne som hun selv har brukt og var fornøyd med. Den er fra Maybelline og virker ganske god og dekker godt, hvertfall det jeg trenger å dekke.

Utrolig nok har jeg ikke brukt noe slikt siden jeg gikk på ungdomsskolen/videregående. Det begynner jo å bli noen år siden nå. Den eneste sminken jeg nemlig bruker, er ikke annet enn maskara og kanskje en sjelden gang øyenskygge og kajal. Så basis er ganske min stil.

Akkurat i dette øyeblikket har kjæresten kommet hjem. Han har vært på intervju i dag, som gikk veldig bra sa han. Så nå krysser jeg fingrene mine for at han får jobben han ønsker seg. Planene for dagen er å ha litt kjæreste tid sammen, og ikke minst Grey´s Anatomy. Vi er forresten hundepassere denne helgen, eller egentlig jeg, men kjæresten er snill å hjelper til. Det er huseieren sine hunder, og jeg har passet de tidligere og det gikk greit den gangen. Det er jo bare frem til søndag jeg skal passe de, så jeg sa til huseieren at det ikke var noe problem.

I morgen skal jeg faktisk på jobb igjen, jeg skal gjøre et forsøk hvertfall. Selv om magen min fremdeles ikke er helt på topp, har kvalmen gitt seg mye mer, selv om tarmen ikke er helt med meg. Men det skal bli ganske deilig å komme tilbake på jobb. Nå har jeg jo vært borte fra jobb i 2 uker, og det er ikke alltid bare fryd og gammen, det skal sies.

Jeg rett og slett ELSKER vidvinkel objektivet jeg har her hjemme, jeg har hatt det en ganske god stund. Dette er bare noe jeg låner av en kompis, heldig er jeg! Det blir ganske mange morsomme nærbilder av ansiktet når man går nærme nok. Jeg syntes det er moro å leke seg litt. Samtidig så er det superflott å bruke om man skal ta bilder av landskap. Selv om det ikke har vært så mye av det den siste tiden, det er noe med meg og vinteren, vi er ikke helt glad i hverandre tror jeg. Men jeg har et motiv jeg burde fotografere med vidvinkelen, det er heller ikke så langt unna meg. Alt til sin tid, eller hva? :)

Har dere forresten husket på å melde dere på de 2 konkurransene jeg har her på bloggen? Den ene er en Daniel Wellington klokke som avsluttes nå på søndag. Og den andre er 2 flotte armbånd. Det vil også komme flere giveaway i fremtiden. Jeg syntes det er så moro, og ikke minst koselig å kunne gi noe fint til andre. <3

Likes

Comments

// Annonse //

Som nevnt tidligere, ønsket jeg at dere skulle holde dere oppdatert. Og det er jo ikke rart, for jeg holder enda en #giveaway. Denne gangen er det i samarbeid med www.korspaahjertet.com. De har så mange flotte smykker syntes jeg, smykker som passer for alle.

Jeg er så heldig å får lov til å dele ut disse to fine armbåndene til dere. Jeg syntes de er så flotte, og kunne tenkt meg de selv til meg og kjæresten. Det får vente til en annen gang, i dag er det dere lesere som skal bli satt pris på.

Armbåndene kan du finne her. De er også bly og nikkelfrie.
Begge bildene er hentet og lånt fra hjemmesiden til korspaahjertet.com.

Alt du trenger å gjøre for å være med er veldig enkelt.

- Følg meg på Instagram her. Tagg en venn eller to.

- Følg korspaahjertet på Instagram her.

- Skriv at du er med, med eposten din + brukernavn på instagram, slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.

Konkurransen avsluttes fredag 23. februar.

Likes

Comments

// Annonse //


Jeg ønsker å vise dere noen flotte smykker jeg fikk i dag, fra Korspaahjertet. Dere kan besøke hjemmesiden HER. De har også en Facebookside som du kan klikke deg inn på HER.

Korspaahjertet har 100% fornøydhetsgaranti på alle sine produkter. Det er også utrolig rask levering, og jeg er meget kresen på leveringstid.

Pakken min inneholdt dette nydelige halskjedet, som er 3,5mm i bredden. Dere kan selv lese om halskjedet HER. Jeg er veldig glad i smykker, og å kunne pynte meg til forskjellige anledninger. Jeg falt for kjedet med engang når jeg så det første gangen. Det er et litt røffere smykke enn de jeg har og passer utmerket til hverdagsbruk. Jeg skal med hånden på hjertet si at jeg har ønsket meg et slikt smykke ganske lenge nå, og har vært litt fristet av å stikke av med kjæresten sitt. Nå har jeg endelig mitt eget.
P.S. Dette er bly og nikkelfritt, som passer meg og alle andre som har nikkelallergi.

Jeg fikk også denne nydelige fotlenken. Jeg har lenge savnet en fotlenke, for den jeg hadde tidligere klarte jeg å ryke og tok meg aldri friheten til å reparere. Hvor den er blitt av nå er egentlig et godt spørsmål. Så jeg er veldig glad for at jeg har fått en ny, nå kan bare våren og sommeren komme for jeg er forberedt. Dere kan selv lese om fotlenken HER.
P.S. Dette er også bly og nikkelfritt.

Hva syntes dere? Jeg er hvertfall meget fornøyd med smykkene mine. P.S. Hold dere oppdatert, jeg har en overraskelse til dere.

Likes

Comments

Jeg skal innrømme at det er deilig å kunne sitte hjemme, og bestille alt man trenger på nettet. Det kryr av nettbutikker der ute, og jeg er ikke den som syntes det å fly på et kjøpesenter er like moro som da jeg var 11 år, men noen ganger må det faktisk til det også.

Jeg har funnet favoritt butikken min når det kommer til hårprodukter. Da bestiller jeg enkelt å greit bare fra Lyko. Om jeg faktisk er på Nordby, tar jeg faktisk alltid en tur innom Lyko. Det er alltid noe man trenger til håret sitt. I mitt tilfelle, er det sjampo. Jeg har nemlig skikkelig problemer med hodebunnen min. Problemet mitt er at jeg ofte må bytte ut sjampoen min, fordi hodebunnen min ikke lenger reagerer slik jeg ønsker. Jeg kan klø meg ihjel i hodet, nesten så man får den følelsen av at man har lus. Et annet problem er at selv etter å ha dusjet samme dagen, kan håret mitt se skikkelig ekkelt og møkkete ut, og man er ikke veldig komfortabel med å møte mennesker når man føler seg møkkete. Annet enn dette, har jeg også tør hodebunn, om dette er pga. eksem vet jeg ikke.

Derfor er jeg kjempeglad for at Lyko har et bredt utvalg av produkter til håret, og leveringstiden er utrolig rask!

Når det kommer til skjønnhetsprodukter, har jeg brått blitt en storhandler hos Kicks, som dere kanskje har sett i flere tidligere innlegg. Men jeg er fornøyd med produktene jeg får levert fra Kicks og vet hva jeg får. Den eneste ulempen, som jeg personlig mener, er leveringstiden. Jeg syntes det tar en del dager før jeg får varene mine levert hjem. Kanskje bare jeg som er sær? Men det er som sagt min personlige mening.

Når det kommer til klær, er jeg egentlig ganske flink til å handle det i fysiske butikker. Dette er mest fordi jeg må prøve klærne før jeg kjøper de. For meg høres det utrolig stressende å bestille klær på nettet, som kanskje ikke passer, for så å måtte levere de tilbake. Samtidig så er det heller ikke alle nettbutikker som dekker returkostnadene heller. Så hittil syntes jeg det er godt og ikke minst trygt å handle i fysiske klesbutikker. Gina Tricot er vel min favoritt butikk når det kommer til å handle klær, der finner jeg alltid noe jeg liker og som passer meg.

Når det kommer til ting til hjemmet er jeg vel også ganske flink til å dra i fysiske butikker. Nå er alt en fin blanding av hvor jeg finner ting. Møbler er fra IKEA, Møbelringen, Jysk, Bohus og Skeidar. Interiør kan være fra Nille, Jysk, Kid, Princess ol.

Sengetøy og håndklær er klassisk kjøpt på enten Princess eller Kid. Jeg skal jo innrømme at jeg syntes det kan være skikkelig pain å kjøpe sengetøy, for jeg syntes ikke det er billig.

Når det kommer til sko, skal jeg innrømme at alle skoene mine er kjøpt i fysiske butikker. Men jeg skal innrømme at det er mange gode nettsider for å bestille seg sko. Slik som Footway, Zalando, Sportamore og Nelly.

Tilbehør kan jeg kjøpe så å si hvor som helst. For å være ærlig. Om det er en veske fra EBay, eller et skjer fra Cubus. Jeg er ikke så nøye på akkurat hvilket merke det er fra, så lenge jeg selv liker det jeg skal gå med. Nå har jeg vært heldig å fått solbrillene mine fra Sunglasses shop, som har utrolig mangle flotte solbriller til alle og enhver, og leveringstiden er helt fantastisk. Klokker har jeg fått av venninnen min, jepp hele 3 stykker. 2 Daniel Wellington klokker og 1 fra Denzel of Sweden. Men om jeg skulle bestilt meg flere klokker, ville jeg kanskje ha bestilt disse fra klokker.no, de har det meste av klokker.

Når det kommer til tilbehør til mobilen, slik som deksel og glassbeskyttere er dette enten kjøpt på Ebay eller på Mytrendyphone. Jeg syntes det er litt bortkastet å bruke for mye penger på deksel til mobilen min, og samtidig så liker jeg å bytte på litt. Deksel til iPaden min og min Mac er også bestilt på nettet. Dekselet jeg har på min Mac nå er faktisk fra Ebay. Jeg har også bestilt ekstra deksel til objektivene mine, etuier til SD-kortene mine osv. på Ebay faktisk. Mye man kan finne til en billig penge.

Hvor liker dere å handle?

Likes

Comments

Her er bilde dag 1

Her er bilde etter 1 uke med serumet.

Og her er bilde etter 2 uker med serumet.

Her er bilde etter 3 uker med serumet. 

Jeg personlig føler at vippene mine har blitt lengre, selv om det ikke er mye enda. Jeg burde kanskje farget vippene mine, så er det lettere for dere å se også at de faktisk har blitt litt lengre. For den ytterste delen av vippene mine er ganske bleket. Jeg syntes det er kjempemoro å se resultater, resultater betyr at det fungerer. :)

Likes

Comments

Da har jeg kommet hjem etter å ha levert prøvene mine til legen. Formen er helt OK i dag, men jeg kjenner jeg er skikkelig kvalm. Om dere noen gang har vært fyllesjuke, så er det slik kvalme jeg har. Det er helt grusomt for å være ærlig. Jeg ar laget meg en kopp te og tenkte jeg skulle prøve å få ned noe. Derfor prøver vi med en pretzel og en pakke med TUC kjeks.

Jeg kjenner jeg også har luksus problemer, og har vært hjemme litt lenge nå. For det er ingenting å se på på TV. Nå har ikke jeg TV-kanaler heller og må holde meg til alt som er streaming basert. Og jeg har sett ferdig de nye seriene som jeg har kommet over. Jeg kan ikke se på Grey´s Anatomy uten kjæresten, så jeg har nå startet på sesong 1 av Supernatural. Noe må jeg jo se på, hvis ikke blir livet mye mer kjedelig enn det det allerede er!

Jeg tror jeg også var litt trøttere på modningen i dag enn jeg trodde. Jeg skulle nemlig låse etter at kjæresten dro på jobb 05:00. Jeg klarte å låse ytterdøren, men døren inn til meg hadde jeg latt stått oppe. Jaja, ikke bare bare å måtte stå opp for å låse etter kjæresten sin. Takk Gud så er det ingen andre enn jeg og huseieren som bor her, og man må inn ytterdøren først før man kommer inn til hver av oss.

Nå skal jeg spise opp snacksen min og drikke teen min, samtidig som jeg skal ligge her og se på Supernatural.

Likes

Comments