Jag tänkte ta och berätta lite om min helg som varit, kanske lite sent inlägg men vi kör ändå.

Fredag - Skolan började 9.05 och slutade 13.10. Direkt efter skolan cyklade jag hem , packade och cyklade som en dåre till H&M för att möta Medina. De var Karneval så de va lite kaos i stan men jag kom fram i alla fall. Vi fixade oss och gick ner med Nathalie. Efter en stund blev det väldigt tråkigt för de var inte så många folk som vi kände så vi drog upp till Medina. Där bytte vi om igen och efter en stund gick vi ner igen. Där åkte vi karusell, träffade folk, åt mat och massor. Sen gick vi hem vid nio på kvällen. 

Lördag - Som sagt så sov jag hos Medina. Vi fixade frukost och tog på oss. Sen cyklade vi ner till Karnevalen och väntade på Nessa och Dona. När dom kom så kollade vi på dansföreställningen en stund sen gick vi och träffade andra. Så smart som jag är så blev jag beroende av den gula stora karusellen så jag var tvungen att slösa alla mina pengar på den plus lite mer. Sammanlagt hade jag åkt den 13 gånger. Efter en lång dag på stan så cyklade vi upp till Medina och hämtade mina saker sen cyklade jag och Nessa hem runt 9 tiden. 

Söndag - Jag vaknade ganska sent, eller vi säger att de är sent för jag brukar alltid vakna runt 7-8 tiden. Jag tog de lugnt, kollade lite "Ghost Wisperer" avsnitt och sedan gick jag upp. Ilajda kom till mig vid 12 för vi skulle ner till Osudden och ta första doppet. När vi kom fram så blåste de jätte mycket och de var jätte kallt men vi hoppade i ändå. Vi träffade och Amanda och Ellinor så vi var med dom en stund. När vi kom hem så gick vi bort till en skog och fotade lite. Sen cyklade vi bort till en kompis's stuga. Jag kom hem runt 9 tiden. 

Ja de va i stort sätt hela min helg lite kortfattat. Hoppas ni haft de bra! ?Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments