Hejhej alla fina!

Som jag skrev i ett inlägg förut så skulle vi få besök av min gudmor,gudfar och deras barn och barnbarn. Det fick vi ju såklart! Det första vi gjorde när dom kom till oss va att fika lite och prata. Min gudmors barn och jag hade en verkligen djup konversation om saker som har hänt och händer, och hon hade rätt om dom sakerna hon berättade för mig! Det visade sig senare. Men efter konversationen och fikan så åt vi mat och hade det trevligt. Efter maten gick jag och Thea (barnbarn) in i mitt rum och tog några roliga bilder på min data, jag dog nästan av skratt så kul det var! Timmarna gick fort och sedan åkte vi till min mormor och hälsade på lite granna. Efter det var dom tvungna att åka hem. 

Det har varit en underbar dag idag! Jag är glad att vi inte åkte till Jönköping och att dom fick komma på besök istället! Nästa gång ska vi åka ner till dom och ha en massa skoj! Jag hoppas ni också har haft en trevlig dag. Minst lika bra som jag! Imorgon blir det antagligen mer bloggande men också skola.. Vi hörs! 

 

 

 

Jag bjuder på lite fin,fina bilder på mig och Thea! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon fina läsare!

Jag vaknade faktiskt för länge sedan men jag var inte helt pigg då så , men nu är jag pigg!

Idag blev det visst inte att bege sig bort till Jönköping för gudmor,gudfar och deras barn och barnbarn ska komma och hälsa på! Det ska också bli jätte kul! Men Jönköping får det bli nästa vecka!

Jag kommer säkert lägga upp fler inlägg senare! Vi hörs! ❤️

Likes

Comments

Denna tjejen är sjukt grym! Ni måste bara lyssna på hennes cover av låten burn! 


Likes

Comments

Godmorgon!

Tänkte skriva att igår sprang vi skoljoggen. Det vi började va att värma upp och nästan hela skolan va i idrotts hallen och det var verkligen fullt! Efter uppvärmningen gick vi ut ställde upp och sedan var det några som kastade ballonger och det betydde att man skulle springa. För mig tog det kanske en timma att komma fram och vi sprang en 5,3 km runda. Det tar ju lite tid men jag sprang inte hela rundan utan då och då gick jag bara snabbt. Jag kom in i mål 5 i 2 ! Men det var kul att springa och gå i alla fall!


Likes

Comments              Jag kom nyss hem från en dag med en massa kul! Jag fikade och handlade lite med en kompis!

                   Nu sitter jag här hemma och skypar med världens bästa Ellen! Alltså kan inte förklara 

              vilken fin person hon är! Jag ska ta det lugnt resten av kvällen. Jag ska senare kolla på några 

                   avsnitt av Gossip Girl. Har börjat kolla på det nu eftersom det är så himla bra!!

                                                       Vi hörs ha en fortsatt bra kväll! no

Likes

Comments

Hejhej!

Just nu sitter jag i Stigs och fikar med en kompis. Äntligen är det fredag också! Det känns som om veckan har gått jätte segt. Men äntligen är det helg och på söndag eller imorgon bär det av till Jönköping,Växjö eller Ullared! Kommer bli jätte kul!

Vi hörs sen! ❤️

Likes

Comments             

                                                                           @tinabarnjak

                                           Ifall ni vill får ni som har instagram gärna gå och följa mig! 

Likes

CommentsDagen bar av till Nikolina! Jag kom fram till henne runt ett tiden. Det första vi gjorde vara att prata lite om hur det hade varit och m.m. Sedan fick jag kolla på hennes smink kollektion och där hittade jag ett EOS lippblam! Det var i färgen röd och luktade otroligt gott! Vill så gärna också ha ett EOS lippbalm men vi ska snart iväg till Jönköping så det blir lite shopping där. Men vi åt lite bosnisk mat efter en stund, och tid bara gick för att vi hade så kul! När det ungefär var 15 minuter kvar tills jag skulle hem så försökte vi göra några Vines men dom blev inte lyckade.. Men vi gjorde även videos där vi bara pratade om något som inte ens är intressant så det är inget att lägga upp här inte! Jag åkte hem vid fyra tiden och när jag kom hem var jag med några andra kompisar och vi var ute en stund. Dagen har varit ganska så rolig i alla fall och imorgon är det skola igen och det är inte kul. Vi har redovisning på svenskan och det är väldigt nervöst!

Men det kommer säkert gå bra! Jag fick dessutom ett nagellack av Nikolina från Claudia som var helt oanvänt , och jag tyckte den var fin! smileyJag hoppas ni haft en bra dag! Vi hörs! 

Likes

Comments