Hej på er!

Just nu sitter jag på ett café i Kroatien. Vi kom fram igår vid sju tiden och vädret var verkligen perfekt.

Jag kommer nog kunna uppdatera fler dagar i veckan. Men egentligen skulle jag haft 3G eller vad det nu heter men det funkar inte. Så jag kommer bara kunna blogga när vi har tillgång till wi-fi. Men vi kommer nog gå hit ganska ofta , eftersom pappa ska sitta och kolla på fotboll.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 136 Readers

Likes

Comments

Jag har varit så glad hela dagen! För idag hämtade vi mina Nike och har längtat så mycket. Nu har jag dem äntligen! 

Jag kanske slänger in någon bild, vi får se. 

Idag så har jag inte gjort så mycket, var typ i gröndal med Medina och Medina. Senare mot kvällen kom Belma och Nessa upp. Vi typ satt på konstgräsplanen och snackade och körde lite straffar eller vad man nu ska kalla det. Sen träffade vi Thure och Driton så snackade vi med dem en stund, sen cyklade Nessa,Belma och jag hem vid nio. 

Men imorgon ska vi träffas igen 👌


Likes

Comments

Glad middsommar på er! 

Idag har jag inte gjort något riktigt speciellt. Har hjälpt till hemma lite och vara ute med Nessa en stund. Kanske ett lite sent inlägg men det får bli så i alla fall. 


Hur har eran midsommar varit? 

Likes

Comments

Hej!

Den senaste tiden har jag inte lagt upp några inlägg alls och nu har jag fått den blogg lusten igen så jag tänkte försöka igen. Jag kanske inte kommer lägga upp inlägg varenda dag, men jag ska försöka göra det ganska ofta. 

Likes

Comments

Jag tänkte ta och berätta lite om min helg som varit, kanske lite sent inlägg men vi kör ändå.

Fredag - Skolan började 9.05 och slutade 13.10. Direkt efter skolan cyklade jag hem , packade och cyklade som en dåre till H&M för att möta Medina. De var Karneval så de va lite kaos i stan men jag kom fram i alla fall. Vi fixade oss och gick ner med Nathalie. Efter en stund blev det väldigt tråkigt för de var inte så många folk som vi kände så vi drog upp till Medina. Där bytte vi om igen och efter en stund gick vi ner igen. Där åkte vi karusell, träffade folk, åt mat och massor. Sen gick vi hem vid nio på kvällen. 

Lördag - Som sagt så sov jag hos Medina. Vi fixade frukost och tog på oss. Sen cyklade vi ner till Karnevalen och väntade på Nessa och Dona. När dom kom så kollade vi på dansföreställningen en stund sen gick vi och träffade andra. Så smart som jag är så blev jag beroende av den gula stora karusellen så jag var tvungen att slösa alla mina pengar på den plus lite mer. Sammanlagt hade jag åkt den 13 gånger. Efter en lång dag på stan så cyklade vi upp till Medina och hämtade mina saker sen cyklade jag och Nessa hem runt 9 tiden. 

Söndag - Jag vaknade ganska sent, eller vi säger att de är sent för jag brukar alltid vakna runt 7-8 tiden. Jag tog de lugnt, kollade lite "Ghost Wisperer" avsnitt och sedan gick jag upp. Ilajda kom till mig vid 12 för vi skulle ner till Osudden och ta första doppet. När vi kom fram så blåste de jätte mycket och de var jätte kallt men vi hoppade i ändå. Vi träffade och Amanda och Ellinor så vi var med dom en stund. När vi kom hem så gick vi bort till en skog och fotade lite. Sen cyklade vi bort till en kompis's stuga. Jag kom hem runt 9 tiden. 

Ja de va i stort sätt hela min helg lite kortfattat. Hoppas ni haft de bra! ?Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag så har skolan varit ganska chill. Vi fick två timmars håltimma och sen hade vi prov men de var jätte lätt. När jag kom hem tog jag de lugnt och sen kom Ilajda hem till mig. 

Vi hade inget annat att göra så jag målade hennes naglar. De var ganska vanliga men jag la till två små blommor! 


 

Kommentera gärna era åsikter om de! 💗


Likes

Comments

Ikväll ska Elin komma t mig. Vi ska cykla bort till Navet eller Moa,Fille och dom. Vi ska vara med dom några timmar, vet inte när vi ska hem. När vi kommer hem ska vi försöka sova för vi ska upp tidigt imon (5 tiden). För vi ska först till Alingssås och sedan till Liseberg! Vi ska tagga sjukt mycket ikväll och ha as kul!


  • 404 Readers

Likes

Comments

Nu har min underbara Elin skaffat blogg igen. Hon är verkligen grym på att skriva inlägg. Men jag tycker ni ska ta och kolla in den för hon kommer försöka uppdatera så ofta som hon kan! Hon kommer skriva om sina dagar och ja nästan allt möjligt 💗

Likes

Comments
- Frotera inte håret 

Du ska helst inte frottera (gnugga) håret med en handduk. De är då ytskicket på håret slits bort, om man sparar till långt hår så kommer man inte få ett långt vackert hår ifall man frotterar de. 

- Köp inte för många produkter 

Satsa på att köpa några få bra produkter som hjälper håret istället för att köpa en massa dåliga produkter. De är bättre att köpa t.e.x ett schampo som är grunden till ett vackert och bra hår. 

- Använd produkter som passar ditt hår 

Om du t.e.x ska färga ditt hår ska du köpa ett schampo och balsam som låser fast färgen i håret. Du kan också köpa en inpackning  med färgpigment som förlänger färgen i håret. 

- Hur du kan undvika klåda i hårbotten 

Om det kliar i hårbotten har du troligen köpt fel schampo för ditt hår. Klåda i hårbotten kan bero på att du kanske är känslig mot tensider som finns i många schampon eller att din hårbotten är torr. De kan dessutom bero på svamp i hårbotten, de finns schampo för de också. 

- Undivk att håret går av 

Torrt hår är starkare än blött hår. Om man har långt hår ska man helst kamma ut de efter schamponeringen och då inte använda en borste, eftersom de kan skada håret. 

Likes

Comments

Detta body butter från VS är så bra! Den luktar så himla gott och det återfuktar jätte bra också. Jag brukar använda de efter jag duschat. Detta är i alla fall mitt tips till er. De finns body butters från VS med andra luktar, som ni kanske vet. De kostar 119:- 
Likes

Comments