Vad hände med bloggningen egentligen? Men helt ärligt så har faktiskt skolan tagit upp ca 99.9% av min tid + att jag har börjat gymma nu, och ska göra minst 3 dagar i veckan. Så ja, det kommer vara ganska dött här ett tag. Utom de enstaka gånger jag får tid och lust att dela med mig av skola och allt annat som händer.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

sitter här och har ont i mitt öra, har nämligen ett relativt nytaget hål i det och min lilla syssling på 2 år sprang rakt in och knockade sitt huvud i det. så nu är hela höger öra svullet och rött. kan dessutom inte sova på den sidan. skolan är fortfarande lugn och vi har inte riktigt börjat ordentligt, utan det kommet nog snart. bor dessutom ute i media-huset vilket är hur kul som helst. har också tänkt att börja gymma utöver det joggingturer jag springer här hemma i trakterna. känner att jag vill gå ned i vikt och få lite mer definierade muskler, samt en plattare mage. skulle också börja må bättre och känna mig fräschare.

 


en bild på ett omslag jag gjort i photoshop för en uppgift i media

Likes

Comments

Har varit hiatus här alldeles för länge. Men har bloggat lite smått på devote, insåg att det inte var något för mig. Har dock bestämt mig för att ge denna raring ett till försök. För vill ju ha ett ställe där jag kan dela text med andra. En elektronisk dagbok så att säga. Ska också försöka lägga ut bilder, då det inte alltid är kul med en massa text bara. Får se hur tät blogg inläggen kommer vara då jag nu har börjat mitt andra år på gymnasiet. Vet inte hur mycket plugg jag kommer ha och hur många lång dragna media uppgifter jag kommer ha. Men har lovat mig själv att jag ska försöka blogga varannan dag. 

Likes

Comments

När man inte bloggat på ca en och en halv månad när man inte orkat har haft annat i skallen som att man slutar första året på gymnasiet om fem dagar helt sjukt det har gått så fort när en kompis pratar med en för första gången på typ en månad värmen i magen som kommer när han skriver till en vad händer egentligen? när man inte kan släppa tankarna på att den trettonde juni kommer jag vara fri i alla fall tills tjuosjätte agusti att man om bara några månader fyller arton år jag är rädd nej vill inte bli vuxen

Likes

Comments

Hejsan hejsan

Sitter just nu och har psykologi, och efter det så har vi matteprov. Jag vill inte. Bajs.

Har i alla fall inte gjort mycket i helgen, mest varit hemma utom igår då jag hade träning. 

Imorgon är det valborg, och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra, vem jag ska vara och vart jag ska vara. Stora problem jag har jag vet. 

Idag ska jag till optikern och kolla om jag fått sämre, bättre, eller ingen förändring alls. Måste också eventuellt köpa nya glasögon. Ca 4 år sedan sist, glajorna börjar bli lite slitna. Men jag är typ rädd för optikern, vill inte få sämre syn. Bajs på optiker.

 

Likes

Comments

Gokväll!

Sitter just nu och fixar det sista med engelskaredovisningen imorgon. Känner att detta kommer gå bra. Kan faktiskt allt jag ska säga. Parallellt tittar jag också på matchen mellan Barcelona och PSG. 1-1 är ställningen just nu. Imorgon kommer jag att sitta och plugga naturkunskap hela eftermiddagen, samt fixa det sista inför fotoredovisningen på Fredag. Känner mig inte så taggad. Men aja, life goes on. Men nu ska jag faktiskt bli klar och sedan lägga mig för att försöka sova.

 

Likes

Comments

Hej hej!

Har suttit nu och försökt redigera min första vlogg på typ 2 år. Men det går sådär. Den är i alla fall en "10 saker ni kanske inte visste om mig" vlogg. Bara för att ni ska veta ännu lite mer om mig. Får se när den kommer upp. Men förhoppningsvis senast fredag, har dock ett prov på fredag, men ska försöka få den klar och att den är uppe då. Men får se.

Likes

Comments

Hej hej alla glada människor!

Sitter just nu och kollar runt på lite skolavslutningsklänningar. Finn så himla mycket snyggt! Fan det är bar typ 40 skoldagar kvar till sommarlov. 40 dagar till 2 månaders frihet. Längtar. I alla fall så kom jag hem till ett helt nystädat rum. Min snälla mamma hade städat åt mig. Och nu ska jag plugga *host* eller inte *host* 

Likes

Comments

Gokväll,

Sitter just nu hemma hos bästavännen och har lite tisdagsmys. Åkte till henne i eftermiddags redan. Vi har käkat pizza, varit en stund på gymmet och nu tittar vi på Geordie Shore och äter lite godis. Nyttigt. Ska väl försöka sova snart så man orkar upp imorgon. Vi två tar nämligen bussen in till staden imorgon för lite tittande innan vi ska kolla på YOHIO. Som för övrigt är hennes idé, men som den generösa vän man är så följer ju jag med. 

Likes

Comments

Hej,

Måste erkänna att bloggningen är nog den sämsta i blogghistorien, eller något sådant. Men kan försvara mig själv med att jag har haft mycket annat att göra, samt att inspon har legat på minus. Så har varken haft tid eller lust till att blogga. Har dock varit på twitter en hel del, är ju trots allt beroende. Dem senaste dagarna har i alla fall bestått av barnvakt och äta en massa god påskmat. Har varit på påskmiddag både hos mormor och morfar samt farmor. Så nu behöver jag inte äta på typ 6 månader, skämt åsido. Igår var det 1 april. Skämtdagen, prankday, the omighty prankday. Men jag blev inte lurad eller något alls. Vilket är ganska skönt då jag kan bli lite sur om jag blir lurad och inte tycker det var kul. Tog det i alla fall lugnt hela dagen med film och lite nyttigt naturgodis. Idag är det likadant, lugnt, utom att jag blev väckt imorse av att dem borrade i asfalten PRECIS utanför huset. Och imorgon så har min bästa kompis tvingat mig att gå på YOHIO's signering här i Nyköping. Han är inte en stor favorit, men han är okej. Så kan offra mig för vännen min. Men nu tänkte jag faktiskt ta och gå en promenad i detta fina vårväder som vi har idag.

Hoppas ni alla har haft en bra påsk med nära och kära, samt att ni har ett underbart lov (ni som har det nu)!

Likes

Comments