Det var ett tag sen nu jag gjorde ett inlägg här. Vet faktisk inte varför jag inte har gjort något inlägg. Men i iallafall vad dom har hänt sen jag sista hörde av mig så har jag börjat sista året på gymnasiet nu och ser verkligen i fram imot att jag ska äntligen fylla 18 vilket allt redan typ har gjort. Sen även att jag ska ta studenten till sommaren och att jag ska gå på summerburst vilket jag har velat gå på typ i 2 års tid och ska nu äntligen ska få gå på det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från när jag vara nere i Ungern i 3 veckor. Saknar verkligen det här stället! Det sköna med att när vi åkte ner till Ungern var att vi bilade ner. Sen åkte jag ner med en kompis och hennes familj och släkt. Så vi hade jätte kul. Hoppas verkligen att jag får komma tillbaka till Gyenesdiás!

Likes

Comments

​Vet att det inte har varit mycket uppdatering här men ska börja uppdatera här.

Likes

Comments

Idag så var det arenakampen på Borås arena där alla gymnasieskolor möter varandra i fotboll. Såklart hejade jag på almås för jag går på den skolan. Det dåliga var bara att vi behövde vänta 45 min innan våran skola skulle börja spela sin match. Men det gick jättebra för för i våra två första matcher så vann vi med 5-0 i båda. Sen så skulle vi möta praktiska och dom vann mot oss.... Men det dåliga var att dom ville alltid bråka med vårar lag. Så partiska kom till final där dom skulle möta teknis där dom vann som tur var. Och almås och viskastrand skulle tävla om vem som kom 3 och det gjorde almås!!! Längtar tills nästa år då vi ska spöa praktiska!

Likes

Comments


Hur upptäckte du Teen Wolf? Många av mina vänner så på serien som sen satt och pratade om den. Sen kände jag mig lite tvingad att se den för att fatta vad dom pratade om.


Vem är din favorit i serien? Det är förmodligen Brett Talbolt, Scott McCall och så klart Stiles Stilinski.


Favoritavsnitt? Det är när dom är på ett motell som det händer en massa saker.


Vilka shippar du/favoritpar? Sen första början sen jag började se serien så har jag alltid shipat Stiles och Lydia(stydia). Sen så shipar jag också Parrish och Lydia(Marrish.


Vilken karaktär gillar du minst? Det såklart Theo Raeken. Jag har aldrig gillat honom i serien och även att han vill förstöra för alla. Sen i sista avsnittet på säsong 5b så håller Theo på att dö men sen när jag läste vidare om vad som kommer hända i säsong 6 så fick man reda på att han kommer komma tillbaka vilket är sämst.


Dina första tankar om serien? Mina första tankar om serien vad att det skulle vara en helt vanlig tonårsserie. Men sen när man väl såg serien ett tag så märkte man att det inte var en sån serie.


Har dina tankar förändrats? Ja det har dom. Den är till och med bättre än vad jag hade trot.


Vilken är säsong gillar du mest? Det är säsong 3 för att det händer så mycket i den säsongen.


Vad vill du ska hända i säsong 6? Att alla som mystiskt hoppat av serien ska komma tillbaka för att serien är inte sig lik utan dom.


Vilken av karaktärerna stilar gillar du mest? Det är Lydia stil för att hon har väldigt vardaglig kläder ibland och sen är hon uppklädd ibland


Vilken av karaktärerna stilar gillar du minst? Det är Liam, Kira, Theo,Lydias mamma och sen alla på Eichen house


Vilket är ditt favoritcitat?


Ett citat från Lydia
Vilket var det mest chockerande ögonblicket? Det var förmodligen när Allison dog för man var inte beredd på att hon skulle dö. Sen att Liam och Hayden skulle bli ihop visste man typ att det skulle hända. Men dom spelade ovänner i början och sen så började dom prata med varandra och då fattade man typ att dom skulle bli ihop.


Om du skulle vara en karaktär vilken skulle du vilja vara då? Såklart skulle det vara Scott McCall som spelar Varulv. Och är även the Aplha of his on pack. Så man vill ju självklart vara en varulv


Vem är din favorit skurk? Void Stiles så klart!


Stydia/Stalia? STYDIA!!!


Favoritvarulv? Scott McCall för han har sån rolig personlighet i sin karaktär

Kram Timon

Likes

Comments