Dessa två dagar som har gått har jag spenderat i Åre med min klass.
Dag 1: Gjorde vi lite besök på olika intressanta saker som har med våran ''linje'' i skolan och göra. Vi har även gjort lite föredrag för varandra om projekt vi har jobbat med innan vi åkte hit. Vi gick en bit upp på Åreskutan och kollade, det var fantastiskt fint speciellt när det är första gången man sätter sin fot i Åre. Vi kikade även in i gamla kyrkan också. Har rest i hela mitt liv varit på enormt mycket olika platser men inte lilla byn Åre.
Dag 2: Det vi gjorde var att vi gjord ett studiebesök på Åre skidfabrik för att se när dom tillverkar skidor, dom gör ju ett antal olika märken i på skidfabriken där även att den ligger i Sverige.

Likes

Comments

Mitt namn är Timmy Sepp, 18 år och bor i Malung 6 mil utanför Sälen men är född och uppvuxen i Göteborg. Går mitt sista år på skidgymnasium och efter gymnasiet så har jag inte jätte mycket koll på vad jag vill bli när har tagit studenten ända jag vet är att jag vill fortsätta åka skidor så mycket som möjligt. Har några intressen nu som jag håller på med det är mode och träning. Mitt intresse inom mode har alltid funnits där på nåt sätt även att man kanske inte alltid orkar så fixar man ihop något bra ändå, på dom senare åren så har det blivit viktigare och viktigare vad jag ska ha på mig och hur jag ska kunna klä mig. Intresset kom ifrån mina föräldrar som alltid har haft ''fina'' kläder på sig.

Alltid haft ett intresse för träning då jag alltid har hållt på med någon sport hela mitt liv och jag håller fortfarande på men nu är det mer en individuell sport vid namn ''friåkning'' som jag gör med hela mitt hjärta älskar det över allt annat. Gymmar en del men det är väl bara för att kunna bli en bättre skidåkare.


Kommer skriva om mina resor, skolan och om mina åsikter om mode. Hur jag klär mig och varför, kommer inte skriva varje dag vad jag gör, kommer mer bli att jag skriver någon gång i veckan och då blir det längre texter vad jag har gjort under veckorna och så kommer det även bli en del bilder.

.

Likes

Comments