Header

Everyday life, Food

Julen är över, vi är hemma i huset igen, året är nästan slut och jag gick - några dagar innan jul- och blev vegan 🍀

Den 22a packade vi in oss och pojkarna (K var redan hos sin mormor) i bilen och åkte till Göteborg för jul.
Den 23e blev det minijul hos P's bror med familj, innan en vända till ikea (😱) för lite sista minuten klappar.
Den 27e åkte vi hem igen och jag vet inte vem av oss som tyckte det var skönast att komma hem igen. När allting var inpackat från bilen och dörren äntligen var låst så höll nog alla på att somna på plats en liten smula.

Idag har vi bara varit, lekt och tagit det lugnt allihop. Kaylee har varit ute och lekt med en kompis från Tyskland som kommer hit (till sina släktingar) på loven. James var ute och matade ankorna med Kaylee och min mormor en vända. Men annars så har vi hållit oss inne i myskläder.
Jag har även börjat småpilla lite på min Bullet Journal som jag införskaffade av pengarna jag fick i julklapp. Har velat börja så länge men inte vetat hur jag ska göra så har liksom inte köpt någon innan. Men nu så.

Gick ju tillbaka till vegetarian för några månader sedan, men valde nu att ta det hela vägen till vegan. Det har varit målet länge. Testade när jag väntade Hunter men det visade sig stupa samma kväll när jag satt och grät för att kaffet inte smakade gott med den "mjölk" jag hade köpt (det smakade verkligen hemskt) 😂


Vad är er veganska favoritmat? 😃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

#momlife, Photography, Food


Igår fick jag ett ryck och bakade både bröd, vaniljbullar och kokosbollar. Hade tänkt göra en vända knäck och ett bröd till för att frysa in också, men blev lite för sent kände jag, dessutom började jag bli trött. Så det får bakas ihop idag istället.

Idag kommer min mamma för att hämta K för en riktig pysselvecka inför jul. Och eftersom vi inte har gjort det ännu så ska vi klä granen och sätta upp sista jusslingan ute.
Slänger nog ut barnen i snön en vända under dagen också 😜


Likes

Comments

#momlife, Family, Photography, Back to school


Äntligen - december är här och det är dags att leta fram juldekorationerna! P har redan gjort årets första skinka och pojkarna springer runt (och ålar sig fram) i nya tomtekläderna.
Det snöade lite imorse - extremt lite men det räknas fortfarande. Hoppas på mycket mer de kommande dagarna/veckorna.

Vi har fortfarande inte köpt en enda julklapp (omg!), och sitter fortfarande med en himla beslutsångest över vad barnen ska få 😱 Vi har sagt inredning till alla 3 - dom lär ändå få massa leksaker från andra håll - men kan inte bestämma mig för exakt vad.
Kaylee behöver förvaring så tänker fina korgar och lådor, och ev en ny sänglampa.
James behöver också lite korgar nu när han får mycket mer plats att leka på i sitt rum.
Och Hunter behöver väll egentligen mer eller mindre allt 😂 Han har äntligen fått flytta in i sitt egna rum, men har just nu endast sin säng, en temporär sänghimmel och byrå + skötbordet.
Kanske blir en matta och lite mer mys-saker in dit. Har pratat om några hyllor.

Sen ska jag också komma på någonting till min syster. Kvällen innan julafton kryper vi upp i soffan med en varm kopp te till en julfilm och byter julklappar bara hon och jag 🎄🎁Vår minsta vilde är nu 4 månader och har nu börjat åla sig fram, och emellanåt tar han sig upp i krypställning med hela kroppen utom armarna, så när han puttar sig framåt så drar han oftast näsa och panna i golvet. Men han är så duktig 💚 Även riktigt mat har börjat introduceras.


Nu har jag dessutom sökt till en skola för att studera till fotograf - holy cow! Den startar den 19 januari och slutar sedan i december, men nu väntar jag på att se om jag kommer in först och främst 😅 Utbildningen är på halvtid och på distans - vilket var ett måste för mig då jag fortfarande ska vara hemma med pojkarna.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw