Ni får se imorgon

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen! Har mycket i skolan så bloggen har blivit glömd! Ska mot skolan nu!

Såhär ser jag ut idag, en enkel sminkning, håret i en boll och en blus med en kofta! Haha inte ofta ni får se mig i vanliga kläder! Men vänj inte er ;)

Likes

Comments

Hej! Idag var jag ute och tog en cykeltur i regn, haha fick massa skit över hela ryggen men vad gör det?

Likes

Comments

Hej! Idag har det varit en lugn dag, plugg och lite träning har stått på schemat. Varit lite seg och trött i kroppen. Så blev ett lätt cykelpass på gymmet. Längtar tills på torsdag då jag ska hämta min cykel!

Likes

Comments

Som min rubrik säger så har jag idag varit och köpt en cykel. Men inte vilken cykel som helst utan en landsvägscykel. Har länge velat göra detta och tror att det är min grej. Detta är också en av anledningen till varför jag valt att börja blogga. För att dokumentera min resa. Så nu är det ett steg närmre att resan snart ska börja. Väntar på mina kläder som jag beställt plus att min pappas kompis Ola som är min privat mekaniker som ska fixa till min cykel också. DETTA KOMMER BLI SÅ BRA!

Likes

Comments

Hej!

Sitter just nu och äter lunch på bibblan. Ska snart dra till skolan. Har varit frånvarande i en vecka nu och det är för jag har varit på semester. Åkt skidor i Österrike. Kommer lite bilder på det sen! Ska även berätta en rolig sak för er ikväll! Men bjuder på en bild på mina goda lunch!

Likes

Comments

Godmorgon!

Sitter just nu i skolan och pluggar, det kommer att bli en lång dag i skolan. Från kl 09-16 sen måste jag plugga lite till när jag kommer hem. Så idag blir det ingen träning för min del. Känner att kroppen behöver vila och återhämta sig lite. Men ska fortsätta plugga nu. Hörs ikväll!

​Min Frukost idag blev en pudding, enkelt men gott!

Likes

Comments

Fick gå upp extra tidigt idag då min mammas bil inte ville starta så fick köra henne till jobb. Men skönt att komma upp i tid, annars ligger man bara och drar sig i sängen! Sitter just nu och äter frukost, ska snart dra och hämta Jenny och köra henne till en vännina. Sen blir det plugg för min del. Ska se om jag hinner med ett träningspass ikväll också.

En solig men kall bild från imorse

Likes

Comments

Idag har det varit en lång dag med plugg och massa träning. Va i skolan mellan 13-16 sen var det träning som gällde för min del. Fick med mig två pinglor från klassen på spinning 30 min. Så det var riktigt peppande att ha med någon. Sedan körde jag ett pass till lite senare som var på 45 min, var också spinning! Märks att jag gillar spinning va? Blir nog 2-3 spinningpass till denna veckan. Sen gick jag på yoga också, skönt att avsluta med yoga efter två tuffa och svettiga pass.

Vet inte om jag nämnt att jag köpt skor som är till för cykling.

Visst ser dem snabba ut? ;) haha är så taggad.

Likes

Comments

Godkväll!

Har varit en lång och tuff helg som har bestått utav jobb på mitt casino jobb och såklart ett spinning pass. Jag har börjat älska spinning och har bestämt mig för att ta ett steg längre och börja cykla ute. Har tagit ett stort steg redan vilket är att jag köpt skor. Så nu blir det att fortsätta med 4-5 spinning pass i veckan tills det blir varmt nog för att cykla ute. Har redan kollat upp cykel klubb och allt. Så ni ska få följa med på min lilla resa från spinning cykel till landsvägscykel.

Likes

Comments