Glad alla hjärtans dag!

Vi båda tycker jättemycket om den här dagen. Vi älskar att ha en speciell dag då man kan visa lite extra mycket uppskattning till de man har nära hjärtat. Självklart ska man visa det alla dagar, året runt. Men lite extra kärlek skadar väl aldrig?

Men vi vet också att det är många som inte alls gillar ’Alla hjärtans dag’ och har ångest inför den här dagen av olika anledningar. Men vi vill bara skicka med alla som läser en kärlekshälsning.

Jesus älskar dig mer än du någonsin kommer förstå och han vill att du ska veta att hon dog för din skull på korset. Han älskar dig så mycket att han dog för din skull. Och det bästa är att den kärleken räcker till mer än nog för oss alla, i evigheters evighet.

Kram♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag är det fettisdag och det innebär att man får en ursäkt att äta massa go’a semlor. I lördags bakade jag och mamma egna semlor. Tidigare år har vi köpt semlor i butik, men att baka egna och dekorera de själv, var så mycket roligare och godare. Mums! 


// Judith

Likes

Comments

Idag stod mys på schemat, helt klart! Tidigare idag bakade jag ( Elma ) och min mamma chokladmuffins som vi sedan tog med till längdskidspåret. Vädret var perfekt ute, bara -2 grader, och spåren var också väldigt fina!

När vi åkt en bit stannade vi för att fika. Det satt perfekt med nybakta muffins och saft! Muffinsen var fortfarande varma och vi fick massor av ny energi för att åka vidare.

Likes

Comments

Imorse klev jag ( Elma ) upp tidigt för att åka på stalljour medans Judith fortfarande sov. Jag släppte ut hästarna, mockade, torvade och bytte täcken. Mys!


Vi hade sleepover och det gillades starkt av Mingus, som direkt på morgonen slank in genom dörren och lade sig på madrassen under täcket.

Frukost står på tur som Elmas mamma har fixat . <3

Likes

Comments

Chokladbollar sitter fint när snön yr och kylan biter i kinderna utanför fönstret. Tur att det finns värme inomhus!

Likes

Comments