Att avsluta det gamla året med dunderförkylning och sen starta det nya med magsjuka, ja då känner iaf jag att nu har jag fått min beskärda del! Igår var en mkt bra och positiv dag! Äntligen drog nyårslöftet igång på Massive Performance, gymmet som är mitt andra hem, samt att jag fick kallelsen till Intro 2 till Hemvärnet! Äntligen börjar det röra på sig. Efter att ha varit seg så börjar energin komma åter!

Nu har jag ju satt upp mål, mål som jag vet att jag kommer att klara; Att blir starkare i kroppen, ändra mina matvanor (Till det bättre =D) samt slå personbästa i marklyft! Mitt pb är 110 kg, och det är jag stolt över! Sen satsa järnet på Boxningsgruppen, det kommer att bli ett riktigt bra år i år, jag känner det just nu.

Nu hänger det så mkt på mig själv att inte ta på mig för mkt extrajobb, men sen är det ju kul att jobba med, för det drar en massa fördelar med sig, vi reser och njuter av både varann, landet och av att bara vara.

Må väl därute, krama om varann

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu jäklar är det på tiden att energin kommer åter! Att vara nattarbetare sliter mer än man tror, visst finns det undermänniskor som klarar allt, men jag tillhör inte dem. Eller jo det gör jag nog om jag bara bestämmer mig, och det har jag gjort nu!

Att träna är ngt av det roligaste jag vet, det blir lätt ett gift och när inte det fungerar i vardagen, ja då är det dags att backa bandet och ta ett allvarligt snack med dig själv!!! Är det så här du vill ha det??? NEJ!!! Ja men sparka dig själv i baken och ta tag i det som är motigt! Extra jobbigt är det när man slåss med en förkylning i måååååånga veckor som bara vägrar att klippa navelsträngen! Många diskussioner och möten med den virusen, men där vann jag inte en enda rond.......1-0 till förkylningen = gilla läget och ta det som det kommer, det går över, det är de som har det betydligt mkt värre än din förkylning så bit i kudden och sov dig frisk, det har varit ett motto i många veckor!

Nästa vecka drar vi igång med Nyårslöftet på Massive Performance i Sjöbo, och det är ett megalyft för många, där vi kan utbyta kunskaper och stötta varann! Vi ör ett superhärligt gäng som tränar i dessa fina gamla industrilokaler, det är som ens andra hem. Så jag har mkt höga förväntningar av mig själv! Lycka till oss säger jag!

Mina powerwalks drar igång till helgen, de har pausat i ett halvår......inte ok! Men när energin och tiden är borta så blir det som det blir! Det har varit en intensiv sensommar/höst, som har bestått av en hel del utbildning med Hemvärnet som tagit tid, OCH jobb!!! För jobba måste man ju för att få hjulet att snurra!


Likes

Comments