​Vem vill du vara?

Alla har ett val så vem väljer du att vara?

Det är aldrig lätt att gå emot grupptrycket och rädslan för att själv hamna där i ringen gör att många inte vågar. Men är det så vi vill leva våra liv? Rädda för vad folk ska säga eller göra emot oss. Vill man inte hellre vara den som står upp för rättvisan!? Vi vuxna måste föregå med gott exempel och visa barn kärlek och omtanke, visa hur viktigt det är att vara snäll och inte lämna någon utanför!

Det är coolt att vara snäll!

#​tillsammanskanvibestigaberg

KÄRLEK ❤️ RESPEKT

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gott Nytt År och God Fortsättning!

Nu var det en månad sedan våran senaste uppdatering och det beror väl mest på att december var en mycket stressad månad både privat och jobbmässigt för oss alla.

Men nytt år och nya möjligheter. Nu fortsätter vi och kämpar för rättvisa och ett kärleksfullt samhälle , är ni med oss?

Ingen kan göra allt men alla kan göra något! Klyschigt kan tyckas men så sant och vi tror med hela hjärtat att vi tillsammans kan lyfta vikten av godhet och gemenskap och genom det minska mobbnings siffrorna.

#​Ttillsammanskanvibestigaberg

KÄRLEK ❤️ RESPEKT


Likes

Comments

Just nu sitter vi på Kulturhuset och går igenom allt vi har
Hittills, Samarbetspartners och hur vi ska gå vidare härifrån. Det har redan gått 3 månader sen vi startade
Det här projektet, tiden bara rinner iväg allt vi har
Åstadkommit sen start men det är en lång lång väg kvar!

#tillsammanskanvibestigaberg

KÄRLEK ❤️ RESPEKT

Likes

Comments

Alla blir vi påverkade på något sätt!
Alla har vi någon gång blivit utsatt för, känt någon som blivit utsatt och eller kanske har vi till och med varit den som utsätter andra för det eller bara sett på när någon blivit trakasserad eller mobbad utan att agera.
Vi
MÅSTE stå upp för varandra, stå upp för dom tysta och vara snälla ❤️

Likes

Comments

Det här är Joshua och Naomi. Dom är 2 st helt vanliga barn (ja va nu vanlig betyder)!? Med vanlig i detta sammanhang menar jag att dom inte sticker ut direkt från samhällets normer och heller inte blivit direkt mobbade. Dock har dom fått höra elaka saker och blivit kränkta för hur dom ser ut.
På onsdag kommer vi lägga ut en liten kort video där dom med egna ord berättar om detta!

Ord-blickar-kränkningar-trakasserier- det sårar så mycket mer än vad man kanske tror och menar!

Sprid kärlek❤️

#tillsammanskanvibestigaberg


KÄRLEK ❤️ RESPEKT

Likes

Comments

Den här veckan har vi haft 2 stycken givande möten.
Det första var ett andra möte på Helges fritidsgård i Andersberg för ett framtida samarbete som kommer gynna både dom och oss. Det känns väldigt spännande 🙏🏻
Det andra möte var på Kulturhuset i gamla fängelset där vi kan nu har skapat en studiecirkel som innebär att vi har tillgång till att använda och utnyttja lokaler som gör vårt arbete till ett lyckat projekt mycket lättare🙏🏻

Vi är så tacksamma och glada över alla som tror på oss och vill vara med i vårt projekt för att lyfta hur viktigt det är att vi tillsammans står upp emot mobbning!

#tillsammanskanvibestigaberg

KÄRLEK ❤️ RESPEKT

Likes

Comments

Vaknar upp idag med en bra känsla i magen efter gårdagens möte med Svenska Kyrkan i Gävle. Vi fick sådan energi och sånt hopp efter mötet att vi skuttade hem efteråt. Positiva och jordnära människor skänker så mycket bra energi och den lever vi på resten av veckan!


#Tillsammanskanvibestigaberg

Likes

Comments

Nu har det stått stilla här på bloggen ett tag och det har mest berott på att allt har stått lite stilla. Mycket väntan på svar från olika framtida samarbetspartners och inbokade möten osv.
Men nu har vi äntligen fått det efterlängtade organisationsnummer så tiden för att söka stipendier/fonder är kommen 🙏🏻

Utöver det var vi på ett positivt möte på fritidsklubben Helges i fredags och passade även på att titta lite på hur barnen bemöter varandra.
Var tvungen att ta en bild på deras klockrena vägg-->

I eftermiddag har vi ännu ett spännande möte inbokat så fortsätt gärna dela och vara med att hålla tummarna för att allt ska gå vår väg 🙏🏻
Uppdatering kommer!

#Tillsammanskanvibestigaberg

KÄRLEK ❤️ RESPEKT

Likes

Comments

Vad glada vi blir att så många är med och stöttar och sprider vårt projekt ❤️

Vi vill ju dela med oss av hela resan från början.
Härom dan kom en liten motgång med posten! För att allt ska gå vägen behöver vi få godkänt av Skatteverket för vår ideella förening och det skulle ta 4-6 veckor men nu måste vi komplettera med saker som vi missat så kommer tyvärr ta lite längre tid!
Men allt gott tar tid så vi fortsätter jobba mot vårat mål och sprida kärlek och respekt ❤️


#tillsammanskanvibestigaberg

Likes

Comments