Hallå eller!
Nä men usch. Jag är så otroligt trött och så mensvärk på det. Härligt! Eller faktiskt inte.
Gått i tre dagar och nojjat över att min mens inte kommit. Men så att de, idag kom den för er som nu är intresserade av detta.

Men idag är det onsdag och inte vilken onsdag som helst utan de är ju även den 13nde dagen på månaden. Som jag nämnt ett antal gånger tidigare så blev ju jag och P tillsammans 13/6-15. Då kanske ni tänker att "jaha, men det var ju 1 årsdagen förra månaden.. 13 månader är ju inte nått speciellt" Nej det är mycket möjligt. Jag vet inte hur det är för andra människor och deras förhållande men i vårt förhållande har vi helt enkelt bestämt att den 13 dagen av varje månad är VÅR dag oavsett vilken månad det är. Dels för att man ska ha någonting att se fram emot men även för att det otroligt lätt blir missförstånd i vårt förhållande i och med att P jobbar och har sitt intresse med bilen som tar upp mycket tid. Jag har fått för mig att vi ska ha det så här för alltid men de,vi får la se hur länge de håller i sig.

Idag är iallafall planen att vi ska gå på bio. Får se lite om vi kanske åker in tidigare till staden och käkar nått gott eller om vi äter här hemma innan vi åker!

over and out/m

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! 
Jag tänkte att det hade kunnat vara lite kul att göra en liten lista på hur jag tror/hoppas att livet ser ut om 5år.
Så jag valde ut 5 saker och gjorde en liten lista.

- Jag har ett jobb eller pluggar till någonting som jag verkligen vill hålla på med.
- Vi bor i ett hus som vi verkligen trivs i.
- Eftersom att Simba blir 5 år i år så är det ju inte så säkert att han kommer vara med oss om ytterligare 5 år. Men förhoppningsvis har vi iallafall 1 hund, gärna 2.
- Vi har minst 1 barn. Jag har alltid velat ha en stor familj så jag vill ha många barn!
- Jag har körkort.

Jag frågade  även P om inte han kunde säga 5 saker som beskriver situationen om 5 år.
De började ju okej, sen har han ju sina idéer.. men vem vet. han kanske har en trimmad gräsklippare om 5 år..

- Kåk
- Andra barnet påväg
- Dubbelturbo
- Gräsmatta
- Trimmad gräsklippare

Den första bilden är tagen på mantorp 2015, det är vår första bild tillsammans. <3

Likes

Comments

Jag gillar verkligen det här som Facebook kör med, "minnen". Att man varje dag kan se sina gamla inlägg man gjort den dagen under åren man haft Facebook. 
Idag när jag vaknade tittade jag som vanligt alla olika sociala medier, när jag gick in på Facebook så var den en bild högst upp från 1 år tillbaka.
Jag tittade på bilden och insåg att idag är det 1 år sedan Simba flyttade in till oss. Det är ett år sedan jag äntligen hade möjligheten att hämta hem honom igen ifrån mitt ex. I ett års tid har vi nu varit en familj, allihopa tillsammans. Jag, Simba och min älskade Philip.

Även om vissa dagar är skit och allt känns fruktansvärt så är jag så oerhört tacksam över mina pojkar. Min älskade lilla vovve dom jag haft möjligheten att krama om i 4 och 1/2 år. Och min älskade sambo, min fina pojkvän Philip.

På onsdag har vi dessutom varit tillsammans i 13 månader och då tyckte jag att vi skulle hitta på nått så jag valde bio. Ska bli mysigt att hitta på någonting då det faktiskt inte är jätte ofta vi gör det. Vi försöker alltid att hitta på nått litet på vår månads dag över om just 13 inte är nått speciellt, ja ni förstår. Men då har man alltid den dagen att se fram emot. Så mysigt.

Likes

Comments

1. Jag är världens katastrofteoretiker.
Jag tror alltid det värsta om allt! tex. om P glömmer skriva att han är framme på jobbet på morgonen och inte svarar på mina meddelanden och de har gått en stund sedan han borde varit framme så sitter jag och uppdaterar smp ifall det kommer upp att de har skett en bilolycka.

2. Jag är otroligt svartsjuk.
Ja, verkligen otroligt svartsjuk. På en störd nivå. Jag går i princip runt och fräser så fort någon tittar åt P's håll. (...jag jobbar på det...)

3. Jag är hypokondriker.
Nu är det inre lika ofta längre, men förr ringde jag min mamma minst en gång i veckan och berättade om att jag förmodligen kommer dö inom en snar framrid dör jag hae massa obotliga sjukdommar eller konatiga diagnoser. Hon har svårare att ta mig på allvar när jag verkligen mår dåligt nu för tiden! haha.

Likes

Comments

Hej

Just nu ligger jag i soffan och funderar på vad jag gjort för att må som jag mår. Mår så jävla illa och det känns som att jag kommer spy bara jag dricker någonting. Att jag är hungrig gör ju inte saken bättre heller. Jag hatar verkligen att spy, finns inget värre.

Iallafall så åkte min familj till Spanien igår. Dom kommer vara där i nästan 3 veckor och denna resan är första gången någonsin som jag inte följer med eller kommer ner och hälsar på överhuvudtaget. Mamma frågade flera gånger om jag inte skulle komma ner iallafall 1 vecka och jag har sagt nej hur länge som helst eftersom att P inte ville åka, nu däremot önskar man att man hade sagt ja.. menmen nu är det som det är och jag hoppas att dom får super mysigt iallafall.

Idag ska P på någon typ firmafest grej, får se om han kan dixa skjuts så ha kan komma hem ikväll eller om han sover i Växjö. Jag hoppas att mitt illa mående snart släpper så att jag kan få något gjort.

kram./m

Likes

Comments

Midsommar idag. Ingenting som jag någonsin känt är något vidare viktigt i mitt liv.
Tanken idag var att vi skulle åkt till P's föräldrar och fira lite midsommar där med en del av hans släkt.
Då jag lider av panikångest osv. blir det bara jobbigt att vara bland massa människor när man inte känner sig bekväm i sig själv och verkligen känner att man inte passar in. Så igår när jag gick igenom min gaderob i ett tappertförsök till att försöka hitta någonting som hade fått mig känna mig bekväm insåg jag att det spelar ingen roll om jag testar alla kläder jag äger för det kommer inte finnas någonting där inne som kommer att få bort min ångest. Så jag bestämde mig då för att helt enkelt inte följa med.
De tidigare gånger jag bitit ihop och följt med har det bara blivit skit av allt och jag har åkt där ifrån näst intill gråtandes pga att det är som det är. 

Grejen med P är att han fattar inte att när jag verkligen ber honom att hjälpa mig så gör han inte det, han kan aldrig sätta sig in i min situation om hur jag mår vilket inte gör saken bättre. utan det blir istället "sluta lipa" osv. Självklart så förstår jag ju att han aldrig kommer kunna förstå hur jag mår. P är väldigt speciell, när vi är hemma själva, bara han och jag. Finns det en trygghet där som gång på gång lurar mig att saker och ting är bra. Han är så jävla annorlunda mot mig när vi är hemma och jag känner sällan igen honom när vi är iväg.
Men iallafall. Han åkte ensam idag.
Så jag har legat här i sängen sen kvar i 12 och funderar på vad jag ska göra mitt liv.

En annan sak som inte gör saken bättre är att han börjat dricka alkohol.  När vi träffades så hade han näst intill aldrig druckit och var verkligen emot det. Nu har det förändrats och istället för att bry sig ett piss om mig så skrev han att han börjar bli full för en stund sedan. Alltså visst fine,, det är hans liv han får väl dricka om han känner att hans liv blir bättre av det. Men någonting måste man väl ändå kunna begära av han som påstår sig älska än?

Likes

Comments

Hej, nu var det riktigt länge sedan jag skrev. Men som jag skrev i mitt senaste inlägg så behövde jag en paus.

Min tanke när jag skaffade bloggen var inte att det skulle bli en sån här tråkig blogg som de faktiskt varit hittills. Jag tror att det kan vara lite därför jag slutade skriva också, orka skriva att jag ska städa hela tiden. Ja ni fattar.
Min tanke var väl egentligen att min blogg skulle bli en plats där jag kunde dela med mig och saker som händer i mitt liv, som precis som för alla så är det inte alltid en dans på rosor.
självklart vill jag inte ha någon blogg med massa klagande, jag vill inte rita upp någon bild av att jag ligger hemma och tycker synd om mig själv dag ut och dag in. För så är det verkligen inte. Jag vill att dom som läser min blogg ska få en ärlig bild om vem jag är. Både de bra och dåliga sidor.

Så jag ger väl helt enkelt det här med att blogga en chans till.

En stor anledning till varför jag faktiskt valde att sluta var för att jag förlorade min enda vän. Min bästa vän. Eller ah. förlorade och förlorade. Han är ju fortfarande vid liv men inte längre en del av mitt liv så att säga.
Det var helt enkelt en jobbig period och jag stängde väl i princip av hela omvärlden. Självklart är det fortfarande jobbigt och det kommer över mig ibland. Liksom grejen är ju som så att jag överdriver inte ens när jag säger att han var min enda vän. Han var den enda som jag höll daglig kontakt med utöver min mamma och min sambo. Det känns fortfarande lite knasigt att det inte finns någon där som jag kan dela med mig av mina tankar med.
Men men nu är det som det är och det gäller bara att acceptera och gå vidare.
"vänner kommer och går" det har jag fått lära mig genom åren.

Nu i helgen var jag och P i Mantorp, på någonting som heter gatebil. Det var där som vi be ett par förra året (13/6-15) så det var mycket trevligt att åka dit i år igen.
Förra året så kom jag upp på fredagen efter att jag slutat skolan och då var han där tillsammans med några andra. Detta året åkte vi upp själva och jag är så himla glad att vi faktiskt gjorde detta tillsammans. Så detta året kom vi dit på torsdagskvällen och åkte hem på söndags eftermiddagen. Simba var på pensionat och OJ vad jag saknat honom. Borta bra men hemma bäst, så är det. Oftast iallafall.

puss/m.

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev och jag tänkte bara checka in för att säga att jag förmodligen inte kommer skriva på ett tag fram över.
Just nu känner jag bara att jag vill ha en paus från allt och alla.

Vi får se vad som händer i framtiden och om jag kommer börja blogga snart igen eller inte.

tack/m.

Likes

Comments

Hej.
Just nu sitter vi och avnjuter den sista kvällssolen. Grillen är tänd och ikväll blir det till att bara mysa.

Idag har jag faktiskt inte bara varit inne och gömt mig för en gångs skull. Idag passade även jag på att fylla på kroppen med lite vitaminer från solen! lyckades till och med bränna mig..

hoppas det blir lika fint väder imorgon igen så man kanske kan få ytterligare lite färg över sin bleka kropp.

Likes

Comments

Hej! 
Idag känns som att det kommer kunna bli en bra dag.
Dock ska P vara iväg i eftermiddag/kväll så vi kommer inte träffas så mycket idag i och med att han jobbar nu också.
Igår var planen att jag skulle ha omorganiserar i garderoberna, men så blev det inte! Istället fick jag mycket annat gjort i lägenheten. Gjort om lite smått i vardagsrummet och städade köket. Nu är det så rent där så vi hade kunnat tömma lägenheten och flytta. Haha.
Det får helt enkelt bli att fixa i garderoberna idag istället.
Har varit uppe sedan 6 men bara legat i sängen hittills och tittat på datorn, men nu tänkte jag ta tag i mitt liv och börja med att slänga in en tvätt. 

Igår under dagen när jag höll på att fixa i vardagsrummet så skrev jag en liten lista till P vad jag ville att han skulle fixa, och bäst som han ibland kan vara så fixade han det och jag är så nöjd. En av dessa saker va att sätta upp den nya tavlan. De ser så himla mycket trevligare ut i rummet, blev verkligen en extrem skillnad! Tänk att en simpel tavla kan göra så mycket!? Jättekul. /m

Likes

Comments