#Oneweekstory

Heeey. Herre vad tiden flyger iväg. Det känns som jag är i en kokon och bara familj och grannar är i den. Jag läser emellan åt nyheter och förfäras allt mer vilken jäkla sjuk värld vi lever i. Barnen i Canada?  Skjutningar högt och lågt, våld och en massa annan skit som gör att jag helst stannar i min kokon. Studierna för våren närmar sig sitt slut men jag tänker hänga på två nya kurser i sommar. Så det kommer varva mellan studier, jobb, semester och ännu mer hundrastning. Lille Nelson, han har inte bara en stor plats i våra hjärtan utan såklart även i våran vardag. Tänk att just vi fick den lille påg. Han är fortfarande valp och har massor kvar att lära men vad han redan kan. När Billie säger godnatt. tittar han på henne och går in och lägger sig i sin sov-bädd. Han kommer när vi ropar och hittar hela vägen hem när vi varit i parken. I helgen var syrran och systerson på besök. Gänget var på @universeum och jag hade näsan i böckerna.
På lördagen satt jag och Nelson på gården och "tjöta" med en annan granne som också är hundägare. På kvällen grillade vi med goe grannen Ricardo och hans fine A.  I söndags så åkte vi på lite fönstershopping. Nelson var så duktig och sov i sin väska medans vi var på #Hornabach #Rusta. Däremellan rastades han och fick i sig mat samt vatten. En riktig liten globetrotter. I måndags blev det mest plugg samt att Dani flyttade återigen hemifrån. I tisdags var det #Sektionsdag via länk. Intressant och nyttigt då en haft näsan i studierna en tid och behöver uppdateras kring sitt arbete . Kul att få se sina kollegor igen även om det var via skärm. Och även att jag råkade komma på storbild när jag tuggar på en gurkmacka🤦🏽.  Dagen avslutades med ett glas med två av mina jobbkompisar på avstånd och ute såklart❤. 3/5 av familjen hängde tidigare i Slottsskogen med finaste @jennyandreasson.
Igår mest tvätt faktiskt och lite planering kring tentorna samt en himla massa stoj med lilleman, @nelson_pomchi_boy. Kvällen avslutades med att mini testade på att träna #fotboll med #Gais. Idag vågade hon sig fram, vi får se hur detta blir då jag och fler fick lite panik över ledarskap och pedagogik. Well, well så länge HON har roligt och vill lära sig att kicka så är det ju okej. Idag en massa plugg sen ska en göra sig sommarfin hos amazing @byheidighorab.
#oneweekstory#lifequoetes#twomums#twodaughters#onedog#studyhard#goodfriends#plikta#glass#Nelson_pomchi_boy#dog#puppy#hundvalp#valp#personaldag#veckansomgått#thursday#insta#instamood#instablogg#nouwblog#h#irstyle#haircolour#byheidighorab#sweetnovember#gothenburg#göteborg#benicealways

Gillar

Kommentarer