Header

Den här veckan händer det verkligen någonting hela tiden och jag hoppas jag kan få njuta av livet lite också, jag har slitit och jobbar riktigt mycket senaste två veckorna utan att va ledigt, ja vet det låter inte riktigt klokt men efter som jag går på timmar inom vården så måste man va snabb och ta allt man får och det har jag även gjort men sen gick jag även några prov dagar på mitt "nya" jobb som jag har sökt och på onsdag får jag veta om jag får det, snälla kan jag få lite tur nu?

Måndag- Ledig! Jag har stort sätt sovit hela dagen, tror min kropp behövde verkligen det då jag vakna upp på morgonen och hade ont i halsen och lite förkyld men nu efter sömn så mår jag bra. Skönt!

Tisdag - Jag ska till frisören, en av mina fina vänner som rör mitt hår. Hon har nog lite små "panik" varje gång hon ska röra det då jag är så beskyddande, haha! Hatar när folk ska klippa mitt hår men hon gjort det bra så hon får fortsätta med det. <3

Onsdag - Lägenhetsvisning, träffa Frida på en kopp kaffe innan hon åker hem till Växjö igen,,, ogillar! Sen blir det jobb på kvällen.

Tosdag - Om jag är ledig så blir det att hänga på landet hos min bff. Det blir nog en promenad, laga mat och bara mysa, sånt man behöver!

Fredag - Jobb!

Lördag - Jobb och kanske en utgång om man orkar !

Söndag - Jobb

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att välja rätt är inte det enklaste! Jag har lägenhets problem och vet inte hur jag ska göra nu.. jag hade en super fin lägenhet som jag skulle flytta in i 1 feb men blev tyvärr inte så utan de datumet förlängde och undertiden har jag kollat på lite andra lägenheter undertiden så i onsdags så maila jag på en etta och Igår fick jag ett svar ifrån den lägenhet. Den är mycket större och är helt okej, inte sämre eller dålig utan helt någonstans i mitten där, så hur ska jag göra !?

Ska jag vänta tills den 6mars för få svar på om jag får flytta in till den första lägenheten som är helt nybygge, har tvättmaskin och är bara 28 kvm eller ska jag flytta in 1 mars till en lägenhet som är 42 kvm och är halv fint men ingen tvättmaskin utan i källaren ? Hjälp vad ska jag välja? Jag måste dock måla väggarna i lägenheten nr 3 och helst vilja fixa köks luckorna om man får ..?

Ifrån ha problem till att flytta till att ha problem vilken man ska välja !! ..

Likes

Comments

Hej små hjärtan! Igår hade jag en super mysig alla ❤️ dag med min bff @Esterlana. Jag är så himla glad att jag har henne i mitt liv, världens finaste vän som styrde upp en träff och hon ville inte jag skulle fira mina första alla hjärtans dag ensam efter vart i ett förhållande på 7 år, tack och mycket kärlek till henne! Vi träffades på brödernas café och Jag älskar deras inredning och de var så himla lugnt där ( är jämnt mycket folk där men vi hade tur ) .. jag tog en sallad då jag inte hade ätit något frukost och skulle börja jobba 13:30 så behövde få i mig något. Jag skulle kunna sitta i fler timmar och prata med min bff men tiden går alldeles för fort men hoppas jag är ledig måndag och att hon kan ses så får bli en heldag hos henne och bara mysa.

Jag måste även tacka alla som skrivit här, sms, snap, insta och skrivit grattis till mitt nya jobb! Blev så himla glad av att ni gjorde det. Jag jobbade mitt första pass idag och det gick väldigt bra, jag jobbade mycket på lagret och på golvet idag då jag skulle lära mig sakerna och i morgon går vi igenom kassamaskinen om hur den fungerar osv, blir nog kanon bra! Jag hoppas dom är nöjda med mitt jobb och att jag kan få tjänsten, återstår och se! Har ni haft en bra dag och igår?

Likes

Comments

Hej fina ni! Igår var det en dag det hände så mycket runt mig och jag var lite halv stressad men ändå ganska lugn. Jag började jobba 7-12 och minns knappt när jag gick ett sånt bra pass sist, väldigt skönt få sluta tidigt. Hela passet gick riktigt bra och de bara flöt på och när klockan var 13:10 tog jag bussen in till stan för gå på en arbetsintervju som kändes väldigt bra men kändes ändå att jag kommer inte på den eller jag hade den inställningen på mig själv för inte bli ledsen och besviken men tror det är första gången jag är riktigt avslappnad och kunde prata om mig själv, växt som person mer antar jag?. Vid 14:45 träffa jag en kompis och bara myste hemma hos henne, åt god mat ! Jag åkte hem väldigt sent på kvällen och när jag är på väg hem så ringer hon som intervjua mig och sa att jag kunde gå mina två prov dagar redan i veckan, OMG!,. Jag blev så glad när jag la på luren och skrev till den första personen jag ville dela det med! Jag kan inte förstå att jag fick den och tjänsten börjar i April men om allt går bra och dom tycker om mig så kan jag börja gå lite på timmar innan tjänsten drar igång, perfekt !

Jag kommer gå kvar inom vården på timmar om jag känner att jag vill ha lite extra pengar ut över det jag tjänar. riktigt bra! Jag har haft så mycket otur i veckor men vänder turen nu?. Jag är väldigt glad i alla fall!! Nu ska jag åka och jobba där jag är nu ( vården), ni får ha en super fin dag!

Likes

Comments