Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


24 November "Tack för att du väljer att älska mig varenda dag. Tack för att jag kan vara så lycklig med dig. Jag är lycklig när jag får kyssa dig. Jag är lycklig i dina armar, lycklig med din själ. Ingen värmer mitt hjärta bättre än du. Du låter mig komma till dig sent på kvällen och du låter mig värma mina fötter på dina vader - fastän jag inte är den enda som fryser. Du låter mig prata till punkt och du låter mig gråta med dig när allt du egentligen vill är att sova. Du somnar i min famn och jag vägrar väcka dig, dina djupa andetag får mina att bli lika lugna. Jag kollar på dig och allt jag ser är killen jag så stolt får kalla för min. Du säger att du älskar mig, så rent och vackert att jag faktiskt tror på det. Du lär mig tro på kärlek, lär mig få tillbaks kontroll och sakta men säkert får mig att älska mig själv. Och du säger att jag är tillräcklig, att jag är tillräcklig för dig."

"Sekunden du kysste mig visste jag att det var du". Att älska någon är ett val man gör varenda dag, särskilt i denna åldern där man står mellan två sidor - den man är och den man vill vara, samtidigt som någon annan försöker berätta för dig hur du ska vara. Jag väljer, efter att i flera månader lyssnat på att "ni är för unga", att tro att alla de som försöker kritisera ung kärlek helt enkelt glömt hur det känns att vara så förälskad. Det har gått snart två år och jag får fortfarande fjärilar i magen när jag ser honom.

För mig handlar alla hjärtans dag inte om presenter eller glamourösa middagar. Det handlar helt enkelt om att hedra kärleken för hur vacker den är - utanför sociala medier, alldeles oredigerad.

Livet har för mycket att erbjuda för att vara med fel personer eller lyssna på människor som inte har någon alls avsikt för att du ska vara lycklig. Var med folk som får dig att vara glad att du är du. Glad alla hjärtans dag alla fina människor där ute.

Likes

Comments

En glad Thilde efter att pappa äntligen tog med mig till en midsommarstång. Tänk hur traditionerna har förändrats - jag har alltså aldrig, vad jag kan minnas, någonsin dansat kring en midsommarstång? Numera är midsommar nästan inget mer än en ursäkt för familj och vänner att umgås, något som är viktigt det också förstås, men ändå. - midsommar räknas definitivt in som en av sommarens highlights.

Mosters valpar kom på besök och hur mysiga är de inte? Tror de har upp till 20 hundar nu, det är ju inte klokt! Borde verkligen komma dit och mysa oftare (eller snarare sno med någon hem)...


Hade inte varit på solsemester på något år och hade därför helt glömt hur fantastiskt avkopplande det var tills vi befann oss på stranden i Kreta framför stekhet sol. Så himla underbar resa och jag älskar verkligen att spendera tid med familjen. Dagarna blev till för pool- och strandhäng och en av dagarna hyrde vi en bil och körde till Elafonisi Beach - kanske den vackraste stranden jag besökt. Dessutom hade den delar med rosa sand!

Idag var det även fettisdagen och elevkåren bjöd på semlor samt anordnade en semmel-ätar-tävling. 10 semlor på 2 personer, kan säga att jag själv klöktes bara av att stå bredvid och titta på. Det var inga direkt små semlor heller. Tyvärr blev det inga bilder därifrån men förhoppningsvis har alla haft en bra dag där de käkat lite extra gott ändå! Själv var jag i Malmö med Tova och Blenda och det blev några fynd som jag kan visa i senare inlägg. Det var i alla fall supermysigt att spendera tid med tjejerna nu innan jag åker.

Glöm förresten inte att ge bort lite extra kärlek imorgon till alla nära och kära, KRAM.

Likes

Comments

Förra helgen var jag och mamma tillsammans med Peter och min bror på Johan Glans i Malmö. Vi hade verkligen en glädjefylld kväll full av skratt och det var supermysigt att spendera en hel fredagskväll med familjen.

Denna helgen hände inte mycket mer än mys i soffan framför talang & melodifestivalen och en timme på läktaren i lördags när Frasse spelade volleyboll (VINST!!!) . På fredag väntar avfärd mot Österrike där jag ska åka skidor, är såå taggad! Vad ska ni göra på sportlovet?

Likes

Comments