Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan hopsan, nu har jag inte vart aktiv på ett tag igen, kommer nog inte bli så mycket aktivitet heller, förens jag får tag i en ny dator som ha lite bättre prestanda än skitdatorn jag har för tillfället..

Jag har iallafall vart på kusten hela helgen, och det har vart allmänt chill, inte så mycket att säga om det, vi låg på hafsten med husvagnen och hade det riktigt gött.


Likes

Comments

Okej, jag färgade håret rosa igår. Och jag skiter fullständigt i vad folk har att säga om detta, iallafall dålig respons. För jag vet att i princip alla kommer tycka jag är för liten, inte passar i det, är töntig för jag har rosa hår osv osv. Men till er säger jag fuck off and die, för ingen bryr sig om din åsikt iallafall. :*

Likes

Comments

Idag har vart bra, inte sådär tråkig som fredagar brukar vara, utan hel okej.
Efter skolan drog jag och Elsa till överby, jag ska göra en video sen, och om jag orkar redigera den så kommer den nog upp inatt.
När mamma kommer hem ska jag färga håret, vilken färg får ni se sen.

Likes

Comments

Förlåt gör inaktivitet på sista tiden, har fortfarande inte så mycket insperation att fortsätta med bloggen, men det får la gå ett tag till. Anledningen är väll att jag inte har några läsare, men men..

Idag har jag vart hemma från skolan, om man är godkänd i alla ämnen får man stanna hemma en dag, och det var jag, och den dagen var idag, bra förklaring. :|

Men imorgon blir det skola igen, efteråt ska jag ta bussen till överby med Elsa, för jag ska göra en liten grej, som ni kommer få se på lördag.

Likes

Comments

Det är tyvärr numera i princip omöjligt att blogga via min dator, internetet är trögt, sidan låser sig, det blir virus typ och allt skiter sig, så om jag nu kommer fortsätta med bloggen blir det via telefonen tills jag får ordning på datorn, fyi.
  • Info

Likes

Comments

Nu är det bara 39 dagar kvar tills jag ska till Grekland, och jag fick en liten idee.. Jag tänkte att jag ska vlogga typ första dagen, alltså resan dit och första dagen i grekland, sen tänkte jag typ två dagar i veckan, och hemresan. Är det nånn som skulle kolla ifall jag skulle göra det?

Likes

Comments

Hag hittade lite fake piercings på tradera förut, som var riktigt billiga. Jag tror jag betalade typ 30 spänn för 4 stycken. Jag skulle ju vilja ha riktiga piercings men jag har varken råd eller mammas medtyckande. Men jag hittade domma och är riktigt nöjd! Det är bara 4 helt vanliga ringar, så dom kommer väll i veckan förhoppningsvis.

Likes

Comments

Idag tyckte jag det var dags att försöka mig på en klänning. Detta är dock mer som ett onödigt långt linne.. Det är iallafall en maxiklänning från Ginatricot som bara är svart, i do like.

Likes

Comments

Hur varmt har det inte vart idag då? Jag tror det var runt 20 i skuggan hos oss idag, hur gött som helst ju!
Skoldagen idag har vart ganska bra faktiskt. På idrotten spelade vi brännboll, grymt kul. På lunchen gick vi ut och satt på gräsplanen en stund, vi bestämde även en lunchdate imorn med glass som huvudrätt, kommer bli en härlig invigning av sommarn!

Likes

Comments