Hejsan allihopa! Jag har blivit sponsrad utav glamwear.se där de finns väskor, solglasögon, pälsjackor(fuskpäls) osv. Kundservicen är jätte bra och snabb. Så gå in och kika via länken nedan och skriv in rabattkoden tilde10 när du är ska gå till kassan och du får 10% rabatt på ditt köp!


http://www.glamwear.se/Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är gjort. gymnasievalet. Mitt liv står på detta, nej men typ haha. jag valde 1a teknik, 2a frisör och 3a ekonomi. Vad går/gick/ ska ni gå?

Jag tog en liiten bloggpaus nu nån månad då det varit mycket med cheerleading, youtube, skolan osv. Och vi fick brons på årets första cheer tävling?


(bilder från förra årets)

Likes

Comments

Godmorgon fina du som läser. Idag är det torsdag den 30 november, vilket innebär att december månad snart är igång. Jag vaknade kl 06.25 idag och gjorde lite matteläxa, eftersom att vi snart har matte nationella och matte prov på phytagoras sats (jag brukar ALDRIG plugga, måste skärpa mig) Jag tänkte skriva ett inlägg om min morgon rutin imorgon, så om någon vill läsa om det så håll utkik tills imorgon. Vad hände igår? Jo, jag var på studie-och-yrkesvägledar samtal. Och ska jag vara ärlig, så var det väldigt stelt. Jag trodde att hon skulle ställa frågorna, men det var jag. Och eftersom jag ej var speciellt förberedd så hade jag ingenting speciellt att säga.. Men jag fick iaf klart för mig att linjerna det står mellan är

Teknik- Design och produktutveckling

Frisör

Estet- Bild och formgivning

Om någon här gått nån av dessa linjer, snälla skriv vad ni fick göra lite kortfattat.

Sen ni som gick nån annan linje, skriv om dom också. För jag är verkligen helt mindblowned av vilken linje jag ska välja. Drömmen är att gå inredningstylist, men det finns ej här där jag bor. Och jag är inte redo för att flytta än.

Tack för att du läste! <3


Likes

Comments

Hej, jag tänkte skriva en text om utseende komplex. Denna text är väldigt känslig för både mig och andra, så betyder mycket ifall att ni visar respekt.

Vad är utseendekomplex undrar då ni? Ja, jag vet då att jag ej föddes med det. Mina utseendekomplex har kommit vid skolgången. Exempel "gud vilken ful ögonfärg du har, du ser ut som en drake" det var det första jag fick höra när jag började 1an. Jag tog inte alls illa åt mig och sa tillbaka "jag är nöjd med min ögonfärg, så håll igen klaffran". Kanske jag inte märkte det då, men nån stans inne i mig bröts en liten bit bort av självförtroende. Det kunde varit en av 1000000 miljoner delar. Men detta skulle påverka framtiden. Ju närmare åren gick fick jag höra "dina ögon är så vackra fast de sitter så långt isär att du ser ut som en fisk".. Ja, vad ska man säga. "tack men vad synd" jag brukar bara skratta av det, men bit för bit rycks självförtroendet iväg.

"Men Tilde ät lite mat så du inte ser ut som en pinne" Svar på detta, jag kan inte ro för att mina gener är såhär. Min mamma har alltid varit smal så jag tog efter henne? Sedan så vet ingen om att jag tar medecin för ADHD som gör att man kan tappa matlust. Och ibland då jag säger att jag har ADHD så blir folk lite "jaha oj, vad ska jag göra nu" som att de är rädda för mig. Komigen? Jag hitttar sååååå många fördelar med ADHD men det kan jag skriva om i ett annat inlägg. Sedan är det ju när man börjar högstadiet. Jag har aldrig varit personen med mycket fett på kroppen (därav inte så mycket kurvor) det har jag också fått kommentarer om. Om jag fick åka tillbaka till mig själv som mindre hade jag sagt " TA INTE ÅT DIG" Det hade jag sagt 100 ggr. Men nu går det inte, så nu är det att bara göra det bästa av situationen och inse att jag föddes såhär, jag funkar som jag ska, jag har inga större nedstättnignar. Jag ska vara nöjd med mig själv. Så var nöjd med dig själv för du är unik, och ingen är som dig.


Komplex är bara att sätta masssa tid på och energi på någonting fjuttigt, fokusera på livet istället..!

Kom ihåg att du är fin precis som du är, tack för att du läste

Likes

Comments

Hej hej, som typ ingen av er vet så går jag i cheerleading. Och alltså det är det bästa jag gjort. Jag gick handboll 6 år, men har alltid haft en kälrke och intresse till gymnastik. (kunde hjula typ ahha) Så testade på cheerleading.Och det är det bästa jag gjort. Förra säsongen var jag flyer (den som blir upplyft) i år är jag bakperson. Det är den som håller i fotleder/anklar och fångar toppens höft och armar/huvud. Snart blir det vår första tävling med nya laget (jr level 2 cheer future soldiers) kolla youtube om ni vill ( jag var med 2017 på dm och RM som topp) och i år är jag med i samma lag fast med olika lagmedlemmar. Vi kom 1:a på future wintercup, 2a på DM och 9a på Rm.  Jag är så exalterad. Vill ni ha fler inlägg om cheerleading? Kan lägga upp någon video sen, jag har lärt mig så mycket. Från hjulning till spagatandvolt-rondat-flickis och rondat flickis whip på airtrack xoxo

Foto: Richard Garvare

Likes

Comments

Satt precis och kollade igenom min instagram. Och är det bara jag som nu inser hur mycket mat man egentligen äter? Eller alltså hur mycket matbilder man lägger upp? Här är iaf några av mina matbilder. Och ni hittar fler bilder på min instagram @tilderutstrooom heter jag där! psst..!! Alla förutom första bilden är egenlagat! <3 

Likes

Comments

Vi har alltså haft vårat första nationella prov för årskurs 9. Det var muntligt och jag skulle prata om en text, texten handla om att man borde förbjuda bergsklättring. Jag var väldigt nervös, och tyckte det var jättesvårt i början med det blev lättare med tiden. Åh juste, det här med att blogga är inte riktigt min grej, men jag borde ta tag i det lite mer. Kollar ni på hockey? det gör iaf jag. Från att ha varit ett skellefteå fan, till att bli ett luleå fan har varit lite dramatiskt. kollade min andra hockeymatch som luleåfan igår. Under hockeymatchen stod jag i klacken (en läktare där man hejar, står upp, har stora flaggor osv) såklart vann skellefteå över luleå med 3 mål. Så jag antar att det var ett dumt lag att gå över till luleås fans. Men riktigt roligt var det iaf, och enklare att se hockeymatcher då jag hejar på samma lag som mina kompisar;) Hursomhelst, jag konfirmerade mig förra året (eller i somras, men you know what i mean) och jag ska vara ledare för 2018s konfirmander. Jag är hur taggad som helst??! And guess what, jag tror jag ska ta tag i mopedkortet snart.!!


Bilder!

Likes

Comments

Kom precis till skolan. 07.43. Igår var en väldigt deppig dag på vår skola. Så jag fick inte så mycket gjort då,var mest tankar som snurrade. Men sedan fick vi iaf vår pyramid för kommande tävlingar, (and im so exited) Sedan var det parneviks och jag gick och la mig. Imorse tänkte jag väldigt mycket på det som hänt igår, så att sminka mig tog lite längre tid än vanligt. Jag satte mig i bilen, för pappa skjutsade mig idag. Just nu är jag skit nervös. Vi har nationella prov NÄRSOMHELST. Vår lärare säger ej till då de muntliga är i förväg. Jag har ångest ifall jag kommer klara dom eller ej. Jag kommer ju klara dom om jag inte springer därifrån förstås. Efter skolan ska jag i väg på stan med Wilma,för H&M har precis fått in NYX på butiken jag bor (WHIHOO)! Så blir nog ett inlägg ikväll, om vad jag köpte osv. 

Likes

Comments