Hejsan!
Vi vill bara säga förlåt för vi inte har uppdaterat så mycket på senaste dagarna, men vi har faktist en anledning, vi har haft mycket plugg och träningar.
Men vi ska försöka att bli mer aktiva igen.
Hoppas ni har haft en toppen så hörs vi!

Adda oss gärna på snapchat:
Snapchat: Tildewattskog02 och frejiis

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åååh! Vill så gärna ha sommar när jag ser dom här bilderna! Ååååhhhh

Likes

Comments

Nu är det snart dags för skolavslutning. Är ni lika taggade på sommarlov som mig?
Här nere så ser ni vilken klänning jag ska ha på mig, jag tänkte ha en blå jeansjacka till klänningen. Tror ni det blir fint?

Likes

Comments

Hej alla! Nu har jag bara 3 lektioner kvar (:|)... Kämpa. Haha. Hopps det får bra för er iaf. Puss! //Freja

Likes

Comments

Det är 2 saker som jag verkligen vill ha just nu.
1. Ett pat "mjukisbyxor " från Hollister. Det är alltså ett par mjukisbyxor som sitter som ett par tights. (Bild finns nedanför). Jag vet inte ifall jag vill har dom marinblåa eller dom svarta. Vad tycker ni?
2. Ett elektrisk nagelfil från märket scholl. (Bild finns nedanför). Det verkar mycket lättare att fixa sina naglar med den dära och det verkar smidigt.

Detta är 2 av sakerna som står på min inköpningslista. Hade bra. Kram!

Likes

Comments

Jag (Tilde) och Freja har även ett Instagram konto med våra två vänner som heter Erika och Julia. På vårt Instagram konto så lägger vi upp bilder som vi har fotograferat med våra systemkameror. Alla vi fyra tjejer är super intresserade av fotografering.
Ni kan gärna gå in och följa kontot och skriv gärna i kommentarsfältet om du gillar fotografering om inte, vad gillar ni då?
Kontot heter: canonnikon_photos
Hoppas ni har haft en bra dagar. Från Tilde!

Likes

Comments

På söndag så är det dansavslutningen! För er som inte vet så håller alltid en dansskola här på Gotland i en dansföreställning. Det är en ganska så stor föreställning, det är runt 1000 st som tittar. Är så sjukt taggad, fast också nervös. Det är alltså en hel dag full med bara massa dans och skratt. Det är lätt en av de bästa dagarna på året. Så jag ska ha med mig massa ombyten och annat. För jag ska dansa mer än 1 dans + det är 2 st föreställningar. Det kan bli lite stressigt ibland men det är verkligen så kul. Hoppas ni får en jättebra helg allihopa! Kram på er

Likes

Comments

Hej allihopen! Vi är 2 tjejer som heter Freja och Tilde. Vi är 13 år men båda fyller 14 år i sommar, här kommer lire rolig fakta om oss!

Jag heter Freja Karlström. Jag är som sagt 13 år, är alltså född år 2002. Jag har blont hår, blågröna ögon och är ganska kort. Jag dansar, spelar fotboll och innebandy. Min favorit fotbollspelare är John Guidetti. På fritiden så är jag ned vänner, sportar , går i skolan, är med Tilde osv. Jag tränar runt 5 gånger i veckan. Min favorit mat är nog Cesar sallad. Hoppas i alla fall att ni kommer gilla min och Tildes blogg! Puss & Kram!


Jag heter Tilde Wattskog och är en tjej på 13 år som är född 2002. Jag har blåa ögon och blont hår.
Jag bor på Gotland alltså en öde ö i Östersjön Hahah. På min fritid så brukar jag vara med min pojkvän som heter Nemo, brukar träffa kompisar, va med min bästa vän Freja och sporta. Jag spelar innebandy och fotboll. Min absoluta favorit spelare är Neymar.
Jag tränar ungefär 4-5 dagar i veckan. Jag gillar många olika maträtter men min absoluta favorit är nog grillat kött med halloumi och potatis.
Jag hoppas att ni verkligen kommer gilla min och Frejas blogg. Kram på er!

Likes

Comments