ÅÅ vad detta är gott, rekommenderar det verkligen! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Jag och Alma tog oss en liten tripp till Borlänge under våran håltimme för att äta lite god sallad, kycklingsalladen där är perfektion!!

Likes

Comments

Härligt morgonpass med fotbollslaget! Har dock inte bestämt mig för om jag ska spela eller inte, pga att jag slutar skolan så sent och har tappat intresset lite, men men vi får se. Ha det bra!!

Likes

Comments

Idag shoppade jag lite mera vår/sommar kläder. En väldigt fin och lite festlig klänning från Bikbok, en väldigt stilig trench coat från MQ och ett par snygga over knee stövlar från dinsko. (Taggar alla produkter i bilderna!) Rekommenderar verkligen stövlarna, sååå sköna att gå i och väldigt skönt material, tycker även att dom sitter åt bra och är skiiitsnygga på.Här är lite bilder på hur produkterna/varorna sitter på mig.

Likes

Comments

​Idag så lagade jag och Ella lite mat själva och självklart så blev det carbonara! MUMS

Likes

Comments

​Har haft en väldigt mysig förmiddag med syrran i backen, och mami som hejade på. Nybro är ett så mysigt och bra ställe, inte mycket folk och inga långa köer. Efter att både jag och Ella fick ont i benen så bestämde vi oss för att åka hem, då jag fick köra. Nu så ska vi snart på restaurang med morfar, goooott!

Likes

Comments

Lite härliga bilder från Spanien. Jag och min bästa vän W var i Spanien i somras hos mina kusiner. Vi var där i 17 dagar, det var riktigt kul att resa själva faktiskt!! Vi bada, sola och åt en massa onyttigt, mums!

Likes

Comments

​SM var nog det roligaste jag gjort! Så mycket glädje och att få spela med dom bästa 99orna i Dalarna och möta de bästa 99orna i hela Sverige känns otroligt! Det gick ganska bra för oss i gruppen och vi tog oss ända till semi-final då vi blev utslagna av Småland. Vi kom delad 3a med Göteborg vilket betyder att Dalarna (vi) och Göteborg är 3dje bästa distrikten i hela landet. Vilken känsla!! Ha det bra alla fina, kram. 

Likes

Comments

Hej alla fina! Idag har jag varit med min älskade vän på lite shopping. Som ni ser på bilden så bär jag en superfin och stilren trench coat från H&M och även en filtad hat. Sedan åt vi en god middag på Mimo´s i Falun. Det var verkligen jättegott!! Ha det bra alla fina!

Likes

Comments

ÅÅh ser inte detta träningsstället awesome ut??!! Har funderat på att köpa det väldigt länge men har lixxom aldrig kommit till saken. Tänk att se snygg ut samtidigt som man tränar, jag tycker iallafall att detta träningsstället är GOALS. Ha det bra alla fina!!

Likes

Comments