Header

Som det står i rubriken så är hemligheten ute! Jag ska nämligen köpa en valp! Kvicksans For Your Eyes Only, med tilltalsnamnet “Trassel”.
Hans föräldrar är Dimma – Kvicksans This Is My Life och Dublin – Castlerock Simply Magic.
Han är leveransklar den 22/6 så då ska jag försöka håmta honom så snabbt som möjligt!
Jag fick träffa valparna igår och dom var hur härliga som helst! Jag längtar verkligen till dom blir så man kan börja bedömma utseendet och minst sagt tills jag få hämta hem honom!
Så ni kommer (om jag bloggar tillräckligt mycket) få följa mitt liv med Trassel.

image

image

image

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Personen som betyder så extremt mycket för mig. Det är sjukt, han har ingen aning om vem han är men han är en av dom bästa människorna som finns på den här jorden. Hans låtar får en att känna sig speciell. Det känns som att dom handlar om en själv.
Jag lyssnar på Håkan när jag är glad, ledsen och arg. Ja, jag lyssnar alltid på Håkan. Jag kan börja gråta bara för att jag inser att jag aldrig kommer få träffa honom, och att jag aldrig kommer ha råd att gå på någon av hans konserter.

 

78841627b473be9a2957b62a3582f9c1 2ffd8f3cd9f6df04d104d3caa1d4c159tumblr_mmj5ldRfIi1s6ezfvo1_500tumblr_mqpu5yKlOS1s6ezfvo1_500t1hik4dig6sxoytk9dqs

 

Tack för att du gör musik Håkan. Du betyder SÅÅ mycket för mig.

Likes

Comments

Jag är så sjukt taggad inför sommaren. Solen, allt bad och min “hemlis”. Jag kommer antagligen berätta hemlisen om två veckor,  vilket känns som ett år för mig.

Jag kommer spendera väldigt mycket av min sommar hemma, utom en del av sommaren då jag ska åka iväg och jobba.
Jag kanske tävlar med Trolla och Blizz, beroende på om Trolla blivit bra eller inte.
Jag längtar till dagarna man går i klänning på stan, eller sitter i bikini på stranden- och hoppas att ingen tittar på ens mage i mitt fall… och all värme.

image

image

image

Likes

Comments

Min dag började med att jag fixade åt hundarna, och jag satt med mamma och pappa när dom åt frukost… Sen så var jag extremt duktig och klippte halva gräsmattan :’)
Sen så packade jag och jag & mamma åkte på tävling.
Där gick det hyffsat ( ;) ) bra, Blizz och jag kom tvåa med 94/100 poäng. Det innebar att hon fick sin första titel i stamtavlan. Nu heter hon RLD N Söklustens magic as few! Lilla hjärtat.
Nu ligger jag på en nystädad altan och tittar på film. LIVSKVALITET!

image

image

image

Love, Tilde ;)

Likes

Comments

Igår så tog mamma fram en fågel så att hon kunde träna lite med Blizz, då tog jag fram kameran och knäppte bilder!

blizz2

 

 

 

Sen så tog jag ut Trolla också så hon kunde göra lite men hon fick inte göra så mycket.

Trollet

Likes

Comments

Hej!

Jag ber extremt mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat på VÄLDIGT länge. Men det är såhär att jag skrev värsta långa inlägget på mobilen men sen så kunde jag inte “posta” det så jag tröttnade. Sen har jag typ glöm bort att jag ska blogga, eftersom att jag hade en ny blogg.

Men jag har en grej som jag helst skulle vilja berätta, men jag kan inte göra det än! Ni kan antingen få veta det i slutet av veckan eller nästa vecka. Jag vill vänta med det eftersom att det är en ganska “big deal”, men ändå så känner jag att jag måste berätta!!

Den 13 december ska jag, Vilma, Sanna, Hanna och Ronja åka till Stockholm och kolla på The Janoskians!! Så extremt lycklig!! Vi satt hela morgonen som biljetterna skulle släppas och väntade på sms av Vilmas mamma, som skulle beställa dom. Sen fick vi sms:et, vi fick biljetter!!! Hela den dagen var vi typ galna i skolan.

 

Likes

Comments