WELCOME TO AUSTRALIA

Reise, Utdanning, Utveksling, Australia

Tenk det, nå bor jeg i Australia! Vi landet 12:00 norsk tid i går og dagen i dag har gått med til å bli kjent med universitet og utforske byen. Jeg kan fortsatt ikke tro at Melbourne skal være min hjemby det neste halve året. Men dette blir bra!

Foreløpig bor vi på et backpacker hostel mens vi leter etter et sted å bo fast. Det er ganske greit her, men jeg håper fortsatt på å finne noe nytt kanskje straks, hehe. Skolen begynner jo snart og da er det veldig greit å ikke ha leilighetsleting å tenke på i tillegg. Men men, vi får se.

Jeg er nå veldig trøtt ettersom klokken her er halv elleve og jeg ikke er blitt vant til de åtte timene med tidsforskjell. Jeg skal nok snart legge meg, men først må jeg prøve å få i meg litt mat. Jeg var innom matbutikken og ble der såå lenge med tanke på at alt var nytt og jeg ikke visste hva som var bra å kjøpe og ikke. Så nå er jeg spent på om jeg har klart å finne frem til noe bra pålegg eller om jeg har bommet helt, hehe. Sånt synes jeg alltid er en utfordring i utlandet, Eller hva?

God natt, fra Australia

- Mathilde -

Liker

Kommentarer

Mimi
,
God natt, Mathilde <3 Rart at du skal legge deg, mens vi sitter på biblioteket på Nesodden, snart skal kjøpe inn til mddag og dra tilbake til øya og resten av dagen med bading og soling og lydbokhøring og alt som hører sommeren til 😃 Håper du ikke har det aaalt for kaldt i ditt nye land 😉

Instagram