VIL DU BO PÅ ROMMET MITT?

Blogg, Hverdag, Interiør, Utveksling

Da jeg flyttet inn var jeg litt skeptisk til den blå veggen, men nå er jeg skikkelig fornøyd med den og synes den gir rommet litt mer liv. Ja, jeg er faktisk blitt veldig fornøyd med rommet mitt. Det er et sted jeg liker å tilbringe tiden min, et sted jeg kan slappe av og som jeg synes det er hyggelig å invitere venner til.

Jeg, som mange andre studenter, bor i kollektiv og nå er jeg på utkikk etter noen som kan ta over rommet mitt mens jeg er i Australia. Jeg fikk nylig vite at jeg er blitt godkjent som utvekslingselev på RMIT i Melbourne og reiser allerede om 7 uker! Jeg skal være borte i ett semester og håper å finne noen som kun tenke seg å bli en del av vårt koselige kollektiv i mellomtiden. Leiligheten rommer til sammen fem hyggelige studenter og ligger fint og sentralt til på Grünerløkka i Oslo.

Noen andre som har merket at finn annonse er utrolig dyrt?! Derfor prøver jeg å nå ut til folk på en litt annen måte, nemlig gjennom bloggen. Så jeg sier som mange har sagt før meg – er du eller noen du kjenner interessert, send meg en melding (facebook, instagram, her på bloggen osv.). Og del gjerne dette videre.

- Mathilde -

Liker

Kommentarer

coconuttie
coconuttie,
Kjempefint rom du har da! Håper du finner en som kan overta det, er sikker på at mange ville vært veldig glade for å kunne bo der! 😊
nouw.com/coconuttie

Related posts

    Instagram