VÅKEN I 48 TIMER!

Hverdag, Utdanning

Da vi var små var det kult å være oppe hele natten, eller døgne og du vil. Overnattinger ble brukt til å teste hvor lenge vi kunne holde oss våkne, og jeg var alltid den som ga opp før alle andre. Jeg har aldri vært noe flink til å trosse trettheten, derfor trodde jeg aldri at jeg skulle klare det jeg har gjort de siste dagene.

Eksamensinnspurt er noe herk, og denne gangen var jeg slettes ikke sikker på om jeg kom til å klare alt innen fristen. Men jeg er også en slik person som ikke gir opp, ikke når det handler om utdannelse og fremtiden. Derfor satt jeg heller oppe to hele netter for å få alt i stand til levering. Natt til tirsdag og natt til onsdag sov jeg bare EN time hver!! At jeg ikke svimte av er et under! Ikke nok med dette, men etter levering fikk jeg bare tid til to timers søvn før en 8 timers jobbvakt sto for tur. Jeg må si at jeg føler meg litt som et lite supermenneske etter dette, hehe.

Dette er altså forklaringen på at det har vært veldig stille her på bloggen siden påsken. Enten har jeg jobbet med eksamen eller aktivt prøvd å glemme alt som har med eksamen å gjøre. Det har altså vært noen veldig hektiske uker.

- Mathilde -

Liker

Kommentarer

susannem
susannem,
Masse lykke til i eksamensperioden 😃
nouw.com/susannem
tildemah
tildemah,
Tusen takk for det 😃
nouw.com/tildemah
fluffandberries
fluffandberries,
tildemah
tildemah,
Tusen takk! 😊
nouw.com/tildemah

Instagram