UKEN SOM GIKK

Ukas

Opptur: I går kveld prøvde jeg for første gang å lage to franske fletter på meg selv. Det gikk over all forventning og passerte til og med publikasjonstesten og ble dermed dagens frisyre. Hvorfor har jeg ikke prøvd dette før?!

Gode minne: Jeg kommer aldri til å kunne klare å glemme hvor fantastik det var å være med på å synge Mostarts Requiem i konserthuset. Uten tvil et minne for livet. I denne perioden ble jeg også kjent med mange nye mennesker og dette verdsetter jeg høyt. Et lite opptak av konserten kan sees her

Innkjøp: Jeg har kjøpt to nye ting denne uken og så langt må jeg si meg spesielt fornøyd med sandalene som jeg har tenkt å bruke som innesko. De er veldig gode å gå i og for meg som ofte blir kald på føttene og hater å tråkke i noe vått passer det perfekt! 

Nye opplevelse: Jeg har for første gang på veeeldig lenge fått kjenne litt på fritid. Denne uken har jeg faktisk hatt flere dager hvor jeg ikke har gjort skolearbeid. Det kjennes ut som en helt ny opplevelse, og jeg digger det! Litt utenfor rammene kanskje, men jeg bare måtte ha med dette punktet, haha. Noen som kjenner seg igjen?

♥ Hvordan har din uke vært?

- Mathilde - 

  • Ukas

Liker

Kommentarer

leahisabellv,
Virker som du har hatt en kjempe fin uke 😃
leahisabellv.blogg.no
REBECCA HOLDER,
Virker som om uken din har vært fin. Og fargen på skolene dine var forresten super fin og delikat 😊
rholder.blogg.no
Mathilde C. Bjørnseth,
leahisabellv: Det har jeg! 😃
tildemah.blogg.no/
Mathilde C. Bjørnseth,
REBECCA HOLDER: Det har den! Takk, det synes jeg også 😉 Kjekt å ha en farge ikke alle andre har 😊
tildemah.blogg.no/

Instagram