UETISK HANDEL - ET PROBLEM

Samfunn

Mens de fleste bloggere på fredag hev seg over tastaturet for å skrive om "Bieber-skandalen" bestemte jeg meg for å fokusere på et helt annet tema. Jeg skrev nemlig dette innlegget for noen dager siden, men trengte litt mer info for å kunne publisere, men her er det. På torsdag forrige uke la nemlig Framtiden i våre hender ut en kampanjevideo som allerede har fått mange visninger. Og det de fokuserer på i videoen er noe vi alle bør ta til oss.

Framtiden i våre hender jobber for å flere til å engasjere seg i problemene med den globale mobilproduksjonen. De har blant annet avdekket kritikkverdige arbeidsforhold for de som lager iPhone 6s i Kina. Denne rapporten sparket i gang høstens store kampanje Vi gjør Norge billigere, der de retter søkelyset mot de som produserer våre ting under uverdige forhold, samt kjemper de frem en ny etikklov.


Jeg synes denne videoen er en fin måte å få folket obs på at uetisk handel er et problem i vår verden i dag. Er du enig meg meg bør du ta deg tid til å signere kampanjen de har gående for en ny etikklov. Det vil ikke ta deg ett minutt en gang. Jeg har så klart allerede sendt inn min signatur og håper flest mulig andre også vil gjøre dette.

Og mens jeg først er innom temaet vil jeg gjerne dere skal vite at sweatshop kommer ut med sesong nummer 2. Jeg og mange andre fulgte den første sesongen og jeg skal så klart få med meg sesong 2 også!

♥ Hva mener dere om dette?

♥ Kommer du til å se den nye sesongen av sweatshop?

#samfunnet #framtidenivårehender #viktig #underskriftskampanje #mobil

- Mathilde -

Liker

Instagram