TURSIT I EGEN BY!

Blogg

Noen andre enn meg som merker at man sjeldent tar seg tid til å være turist i egen by? Det er utrolig mye fint å se her i Stavanger, likevel er det mye jeg tenker at det kan jeg oppleve en annen gang. For min del er det slik at de gangene jeg har opplevd mest av Stavanger har vært når vi har hatt folk på besøk. De har gjerne sett seg ut gjøremål vi selv ikke har tenkt over. Forrige mandag er et godt eksempel på dette. ​

Vi hadde besøk av bestemoren og grandtanten min som veldig gjerne ville ta seg en tur ut til flor og fjære. Selv hadde jeg såvidt hørt om dette og det var flere år siden foreldrene mine hadde vært der. Og for dere som enda ikke har vært der, det må jeg bare få anbefale. Det var en fantastisk tur i nydelige omgivelser som ble avsluttet med god mat. Hagen var så flott og inspirerende. Jeg tok som vanlig mange bilder og ville ikke takket nei til å dra tilbake. 

♥ Har du vært mye turist i egen by?

♥ Har du vært på flor og fjære?

  • Blogg

Liker

Kommentarer

Maren,
Oj en kjempefin plass, der skulle jeg ønske å ha vært, nydelig:). Bildene sier sitt, du er en flink fotograf og naturen og fargene var herlig:). Jeg har tatt masse bilder av byen min, Kristiansund , har du vært her noengang?
Marenbl.blogg.no
kineli,
Fine bilder du tar ;
www.kineli.blogg.no
Mathilde C. Bjørnseth,
Maren: Ja, er det ikke nydelig! Dit må du virkelig ta turen 😊 Tusen hjertelig takk for det! Tror ikke jeg har vært i Kristiansund, nei. Kanskje det er dit jeg må ta turen på min neste norgesrunde 😉
tildemah.blogg.no/
Mathilde C. Bjørnseth,
kineli: Tusen hjertelig takk! Det setter jeg pris på 😊
tildemah.blogg.no/
Maria Jansen,
Så fantastisk fint det så ut der! Skal til Stavanger i juli, kanskje jeg skal ta turen dit da, så virkelig fint ut i alle fall! 😃 Ønsker deg en fin uke videre!
www.mariajansen.blogg.no
Cathrine,
Kjempefine bilder:D:D
www.cathrinelowerd.blogg.no
Mathilde C. Bjørnseth,
Maria Jansen: Ja, det bør du virkelig gjøre! Takk i like måte 😃
tildemah.blogg.no/
Mathilde C. Bjørnseth,
Cathrine: Tusen takk for det! 😃
tildemah.blogg.no/
leahisabellv,
Noen ganger er det kjempe gøy å være turist i egen by 😃
leahisabellv.blogg.no
Mathilde C. Bjørnseth,
leahisabellv: Ja, det er det virkelig!
tildemah.blogg.no/

Instagram