TILBAKEBLIKK - KLASSETUR 2012

Blogg

Jeg teller ned dagene og gleder meg enormt. Jeg har store forventniger og håper det blir like supert som jeg har forestilt meg, men med de folka jeg skal reise med kan det jo ikke gå galt! På mandag 06:30 møter jeg resten av musikklassen på flyplassen og få timer senere er jeg i en by og et land jeg aldri før har vært i, byen er Berlin.

I forbindelse med denne klasseturen har jeg i dag funnet frem bildene fra den forrige klasseturen jeg var på. Da tok vi turen til England og for en tur det var. Jeg klarte ikke finne alle bildene mine, men etter å ha sett litt tilbake i bildene på facebook fant jeg noen. Det begynner å bli noen år siden nå for 2012 var året. Jeg har ikke forandret meg så mye på disse årene ser jeg, men noen forandringer er det.

Mimring er så utrolig koselig. Jeg har mange gode minner fra denne turen og bildene hjelper meg å huske hvor flott jeg hadde det. Kamera er så klart med denne gangen også. Mange bilder skal det bli, det er sikkert. Jeg har ikke vært i England siden denne turen så fra mitt synspunkt begynner det virkelig å bli på tide.

♥ Har du vært på klassetur, i såfall hvor?

- Mathilde -

Liker

Instagram