SPENNENDE TIDER!

Utdanning

Det kribler litt i magen konstant for tiden. Hele mars blir en veldig spennende måned, både fordi det er mye kjekt som skjer, men også fordi jeg venter på et svar på en søknad. Utfallet kommer til å ha utrolig mye å si for hvordan året mitt kommer til å se ut, og jeg håper virkelig det går min vei.

Jeg snakker så klart om utveksling. Jeg hadde egentlig allerede før jeg startet å studere bestemt meg for at jeg ville på utveksling. Det viktigste har aldri vært hvor, jeg har alltid tenkt at uansett hvor jeg ender er det en opplevelse. Jeg er veldig glad i å møte nye mennesker og innrette meg etter nye normer og kulturer. Derfor hadde jeg store problemer med å bestemme meg for hvor jeg helst ville søke. Jeg skal ikke gå gjennom hele den prosessen, men heller fokusere på det som ble resultatet. Fristen for å søke var 1. mars og da jeg sendte inn søknaden var det Australia som sto på førsteplass.

Jeg får ikke svar før i slutten av måneden, men det går ikke en dag uten at jeg drømmer meg bort til Australia og Melbourne. Jeg har allerede begynt å se på flybilletter, vaksiner, steder å bo osv. Jeg prøver ikke å bli for gira ettersom ingenting er bestemt, men jeg tenker det er viktig å ha et åpent sinn. Og det er lov å håpe <3

-Mathilde -

Liker

Instagram