SPAR PÅ DE GODE MINNENE

Folkehøyskole, DIY, Foto

Når jeg har hatt litt tid til overs har jeg satt meg ned med minner fra fortiden. Jeg lager for tiden et fotoalbum med bilder fra folkehøyskolen, og det gjør meg så urolig glad å se tilbake på dette fantastiske året. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte å tilbringe et år på Toneheim i Hamar. Jeg møtte en gjeng fantastiske mennesker jeg ikke ville vært foruten. Året i seg selv var også en stor opplevelse.

Jeg, som sikkert mange andre, er ikke veldig flink på å fikse fotoalbum. Nå som alt er digitalt, og en tar tusenvis av bilder i året, er det så lett å bare la alt ligge på mobil/pc/harddisk eller hva enn det måtte være. Fysiske fotoalbum er så undervurdert! I alle fall synes jeg det er mye hyggeligere å bla gjennom. Og helt ærlig, hvor ofte klikker man seg tilbake i de digitale albumene og ser på bilder fra ferien i 2003? Jeg gjør i alle fall aldri det!

Jeg pleier ikke lage meg nyttårsforsett, men noe jeg vil bli flinkere på i år er å lage fotoalbum fra mine viktigste og fineste minner! Dessuten er det litt som terapi å ta frem alt av fargeblyanter, washi tape, og pynt, sette på en god podcast og sette sammen et nydelig fotoalbum man kan se tilbake på i årevis fremover.

- Mathilde -

Liker

Kommentarer

coconuttie
coconuttie,
Herlig innlegg! Jeg er helt for å lage album som man faktisk blar i, ikke å bare ha dem på PCèn. Elsker å lage album selv ❤
nouw.com/coconuttie
tildemah
tildemah,
Takk! Ja, er det ikke fantastisk <3
nouw.com/tildemah

Instagram