ROSER KAN LØFTE OPP ET HVERT HJEM

Blogg

Jeg er et travelt menneske for tiden skal jeg si dere. Jeg trodde det kom til å roe seg nå som eksamenstiden er her, men neida. Skolen er mindre travel, som forventet, men med alt annet som skjer er det fortsatt travle dager. I de kommende ukene har jeg både kor-konsert og flere danseforestillinger i tillegg til eksamen. Selv om det er hektisk liker jeg det. Det er noe helt annet å stresse med noe kjekt og få et bra resultat enn å stresse med skole med tanke på videre utdanning.

 

I dag hadde jeg min siste normale dansetime med de små, altså som danselærerassistent. Jeg har fått et nokså nært forhold til dem, så det føles litt rart å skulle skilles. Den siste timen ble i alle fall veldig koselig og jeg gikk fra timen med en bukett roser. En av de søte jentene kom med roser og en sjokolademedalje både til meg og læreren. Nå står de fint plassert på rommet, og jeg kjenner jeg blir glad bare av å se på dem. 

Mitt eneste problem var at jeg ikke hadde noen vase, så da måtte jeg bare være kreativ. Det er ikke vanskelig å finne noe å sette blomster i og det jeg endte opp med å bruke var et syltetøyglass. Men jeg syntes det ble litt kjedelig så da pyntet jeg det litt med det jeg kunne finne på rommet. 
<

♥ Hva synes du om vasen?

- Mathilde - 

Liker

Instagram