PRODUKTIV DAG

Vanligvis er jeg veldig glad i travle dage, men denne uken kjenner jeg at det gjerne kan bli litt vel mye. Fristen for søking på utveksling er like rundt hjørnet som vil si at porteføljen snart må være klar. Det er vel det jeg stresser mest med for tiden. Og hadde jeg hatt bare dette å tenke på hadde det ikke vært noen sak, men denne uken er det også siste innspurt til konsert og konsert både på torsdag og fredag. Det blir altså kor all day, everyday.

Så i tillegg til å tilbringe noen timer på kafé med porteføljejobbing og kor har jeg også trent. Klapp på skuldra for den. Jeg har følt meg så sløv og usunn i det siste, at det føles utrolig godt i dag. Nå var egentlig planen å lage middag/kveldsmat og jobbe med eksamen (ja, nevnte jeg at jeg har en eksamen å jobbe med i tillegg?), men jeg tror det blir lettvint mat og tidlig i seng. Kjenner meg så døsig nå, og med viten om at morgendagen blir enda travlere enn i dag, blir jeg litt sånn sliten på forskudd. Går det an?

Wow, beklager all klagingen. Da jeg satte meg ned for å skrive dette innlegget tenkte jeg at det kom til å bli et sånn med masse skryt om alt jeg har gjort, også ble det både skryt og klaging, haha. Det ble i alle fall et ærlig innlegg. God natt da dere!

- Mathilde -

Liker

Related posts

    Instagram