JOGGETUR PÅ STRANDA MED ET NESTENUHELL

Hverdag

Heihei fra hytta! 

Det er vel ikke bare her sola skinner og gradestokken viser de høyeste tallene vi har hatt hittil i år. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg liker meg i dette været. Jeg har lengtet så lenge etter å føle på våren og nå kan det til tider kjennes ut som sommeren har kommet! 

I dag begynte jeg dagen med en ganske spontan joggetur på stranda. Jeg er virkelig ikke noe glad i å jogge, men å jogge på de fine jærstrendene er noe helt annet. Terrengløping ble det, opp og ned sanddynene. En liten dramatisk episode hadde vi også da jeg og mamma holdt på å løpe på en hoggorm som lå midt i stien. Jeg løp ikke med blikket ut mot havet lenger etter denne episoden, men rett ned i stien, haha. 

Jeg tok ikke med meg kamera ned på stranden i og med at det ikke funker å løpe med, men jeg har lagt ved noen bilder fra forrige gang vi var på hytta. Det er bare tre uker siden, men da var været mye kaldere og behovet for ull stort, som dere kan se på bildene. 

♥ Har du hatt like fint vær?

- Mathilde - 

Liker

Kommentarer

Henriette Celin,
Er herlig å løpe ved stranden ja. Hvertfall når det er fint vær ^^ Her har det vært minst like varmt. Veldig fint og passende også, siden kusinemor sto konfirmant i dag (:
www.bergensergenser.blogg.no
Mathilde C. Bjørnseth,
Henriette Celin: Ja, det var utrolig herlig! Det er alltid så koselig med konfirmasjon. Håper du har hatt det kjekt 😊
tildemah.blogg.no/
Ida,
Ser ut som ein koselig dag 😊 Fin lørdagskveld til deg!
idarossland.blogg.no
Hannehm,
fine bilder 😊
hannehm.blogg.no
Mathilde C. Bjørnseth,
Ida: Veldig koselig 😊 Takk!
tildemah.blogg.no/
Mathilde C. Bjørnseth,
Hannehm: Tusen takk! 😊
tildemah.blogg.no/

Instagram