JEG HAR FÅTT TILBAKE TRENINGSGLEDEN

Tanke, Trening

Jeg vet ikke egentlig hvordan dette skjedde en gang. Jeg har lenge slitt med null treningsmotivasjon, men den har på mystisk vis sneket seg tilbake, og det gjør meg så glad! Jeg koste meg med trening da det innebar dansetimer, men har aldri vært noe fan av eksempelvis å trene kondis. Da jeg flyttet fra Stavanger sluttet jeg å danse jevnlig, ikke fordi jeg ikke ville, men fordi det ikke lenger var tilrettelagt for det (eller noe foreldrene mine betalte for, hehe).

Slik jeg ser det er det ikke vits å trene hvis man ikke har glede av det eller føler man får noe ut av det. Misforstå meg rett, jeg mener også det er viktig å holde seg aktiv, ha et sunt kosthold og ja, ta vare på kroppen sin. Spesielt et sunt kosthold har alltid vært viktig for meg, og da mener jeg ikke dietter og å telle kalorier, da mener jeg et stabilt kosthold med fokus på å få i seg litt av alt og sløyfe det overdådige.

Jeg er ikke noe ekspert på kosthold og skal holde meg for god til å uttale meg mer om dette emnet. Poenget med innlegg er bare at jeg er super happy for at jeg har fått tilbake treningsmotivasjonen! Jeg har ikke orket å trene på så lenge fordi jeg ikke har sett vitsen, men nå er jeg klar igjen og jeg håper bare motivasjonen vedvarer. Ingenting er som stoltheten man kjenner på etter en treningsøkt!

- Mathilde -

Liker

Kommentarer

coconuttie
coconuttie,
Åå så fint å lese! Kjempebra at motivasjonen er tilbake igjen 😃 Jeg begynner små smått å få tilbake treningsgleden selv! 😊
nouw.com/coconuttie
tildemah
tildemah,
Ja, det er så deilig! Håper det fungerer for deg også 😃
nouw.com/tildemah

Instagram